Cum să accesați o unitate usb pe iphone sau ipad

Accesarea unei unități USB pe iPhone sau iPad este o caracteristică care a fost mult așteptată.Odată cu eliberarea iOS 13 și iPados 13, puteți accesa acum o unitate flash USB și puteți transfera fișiere de orice fel la iPhone sau iPad utilizând un adaptor USB adecvat.Thiste parere cum să accesați o unitate USB pe iPhone și iPad.

Pași

  1. Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Achiziționați un adaptor de cameră USB3 pentru iPhone-ul dvs.Este recomandat să utilizați Adaptor de cameră USB3 Când accesați o unitate flash USB pe un iPhone sau iPad.Acestea costă aproximativ 40 de dolari.
  • Alte adaptoare USB pentru luna mai sau pot să nu funcționeze pentru iPhone sau iPad.Multe adaptoare USB nu au suficientă energie pentru iPhone sau iPad pentru a accesa dispozitivul.
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2
    Actualizați la iOS sau iPados 13.Pentru a accesa o unitate USB pe un iPhone sau iPad, trebuie să aveți cea mai recentă versiune de iOS.Puteți actualiza cea mai recentă versiune a iOS din meniul Settings Sub "General".
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Conectați adaptorul de cameră USB3 la iPhone sau iPad.Utilizați portul de cablu de fulger în partea de jos a iPhone-ului sau iPad-ului pentru a conecta adaptorul camerei USB3.
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Conectați cablul de încărcare la portul de fulgere de pe adaptorul camerei USB3. Portul de fulgere se află în partea dreaptă a portului USB de pe adaptorul camerei USB3.Utilizați același cablu de încărcare pe care îl utilizați pentru a încărca iPhone-ul sau iPad-ul și conectați-l la adaptor.Acest lucru asigură adaptorul de cameră USB3 are suficientă energie pentru a permite iPhone-ului sau iPad-ului să acceseze o unitate USB.
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Conectați o unitate USB la adaptorul camerei USB3.Conectați unitatea USB în portul USB de pe adaptorul camerei USB3.
  • Dacă primiți o alertă care spune că dispozitivul dvs. nu poate utiliza accesoriu, deoarece necesită prea multă putere, fie adaptorul USB sau unitatea flash este incompatibilă cu iPhone-ul sau iPad-ul.Unele unități USB mai mari, cum ar fi un hard disk extern, nu vor funcționa cu un iPhone sau iPad, chiar și cu adaptorul camerei USB3.
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Deschideți fișiere
    Imagine intitulată iPhoneFilespapp01.jpg
    .Fișierele are o pictogramă cu un folder albastru.Atingeți pictograma din ecranul inițial pentru a deschide fișiere.
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 7
    7. Atingeți Naviga.Este a doua filă din partea de jos a fișierelor.Aceasta afișează o listă cu toate dispozitivele conectate.
  • Imagine intitulată Accesați o unitate USB pe iPhone sau iPad Pasul 8
    8. Atingeți unitatea USB.Este mai jos "Locații" În meniul Browser File.Atingeți fișiere pentru a le deschide și a le vizualiza.Atingeți și trageți fișierele pentru a le muta.De asemenea, puteți să apăsați și să trageți fișiere în alte locații, cum ar fi "Pe iPhone / iPad" sau "Icloud Drive" Pentru a transfera fișierele de pe unitatea USB în alte locații.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar