Cum de a descărca conținutul personalizat pe sims 4

Multe playere Sims 4 doresc să-și poată personaliza în continuare jocurile, fie în crearea A-SIM sau în timpul construirii loturilor. Conținutul personalizat de utilizator va aduce articole noi în jocul dvs., dar este ușor să vă pierdeți în procesul de descărcare. Thiswill vă învață cum să instalați conținut personalizat pe sims 4.

Pași

  1. Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe Sims 4 Pasul 1
1. Găsiți dosarul mods. Închideți jocul dvs. și deschideți File Explorer (pe Windows) sau Finder (pe Mac). Dosarul mods, dacă ați instalat jocul în locația implicită, veți fi în [Utilizator] > Documente > Arte Electronice > Sims 4 > Mods.
  • Va fi numit un fișier numit Resursă.CFG În dosarul mods. Nu ștergeți acest fișier- Dacă faceți acest lucru, conținutul dvs. personalizat nu va apărea.

Bacsis: Sims personalizat și loturi nu merg în dosarul mods. Acestea vor fi plasate în Sims 4 > Tavă in schimb.

  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe Sims 4 Pasul 2
    2. Descărcați un program cum ar fi 7-Zip sau unchiver. O mulțime de conținut personalizat este comprimat în .rar sau .Fișiere zip, pe care va trebui să le extrageți înainte de a putea plasa fișierele în jocul dvs.
  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe Sims 4 Pasul 3
    3. Căutați în jur pentru conținutul personalizat SIMS 4. De obicei, puteți găsi câteva site-uri de conținut utilizând un motor de căutare. Unele site-uri populare de conținut personalizate includ MOD-ul Sims și resursa Sims, iar mulți oameni împărtășesc, de asemenea, sims 4 conținutul personalizat pe bloguri, cum ar fi Tumblr.
  • Multe site-uri vă permit să vă antrenați la categorii specifice de conținut (cum ar fi machiajul sau mobilierul de studiu). De asemenea, puteți căuta anumite tipuri de conținut în motoarele de căutare, cum ar fi "Sims 4 coafuri personalizate".
  • Dacă sunteți în căutarea unor creatori de CC buni, încercați să solicitați creatorii preferați ai oamenilor pe Forumul Sims 4 sau pe site-urile sociale. Puteți obține câteva recomandări minunate!
  • Bacsis: Instalați un adblocker (cum ar fi Originea Ublock sau Adblock Plus) înainte de a vizita site-uri de conținut personalizate. Unele site-uri găzduiește anunțuri înșelătoare sau rău intenționate care vor încerca să pună malware pe computerul dvs.

  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe sims 4 Pasul 4
    4. Căutați cerințele necesare. Un conținut personalizat vă cere să aveți altceva pentru conținutul de a lucra, cum ar fi un pachet de jocuri sau o plasă, iar alte conținut pot să nu funcționeze cu anumite patch-uri de jocuri. Creatorii scriu de obicei ceea ce este necesar în descrierile conținutului, deci asigurați-vă că citiți mai întâi descrierea!
  • Unele site-uri, cum ar fi modurile SIM, vă permit să filtrați conținutul care necesită pachete de joc pe care nu le aveți sau să afișați pictogramele pachetelor de joc necesare pentru conținut.
  • Asigurați-vă că conținutul este pentru SIMS 4 înainte de ao descărca. Conținutul pentru SIMS 3 și Sims 2 intră, de asemenea .Fișierele de pachete, dar punerea fișierelor Sims 3 sau Sims 2 în jocul dvs. nu vor funcționa și vor determina jocul să ruleze încet.
  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe sims 4 Pasul 5
    5. Găsiți linkul de descărcare sau butonul pentru conținut. Site-urile dedicate de conținut personalizate vor avea de obicei a "Descarca" butonul de pe pagină. Dacă conținutul este situat pe un blog sau alt site care nu este dedicat conținutului Sims, va trebui, de obicei, să găsiți link-ul la site-ul de descărcare. (Majoritatea creatorilor independenți găzduiesc fișierele pe site-uri precum SIM File Share, Box, Oneedrive sau Mediafire.)
  • Resursa Sims vă va face să așteptați zece secunde înainte de a continua, cu excepția cazului în care plătiți pentru membrii VIP. Dacă încercați să treceți peste aceste zece secunde, vă va redirecționa pe o pagină pentru descărcări Sims 4, deci stați în aceeași filă timp de zece secunde.
  • Unele descărcări vă fac să așteptați în Adfly timp de 5 secunde. Nu faceți clic pe niciunul dintre anunțuri, deoarece mulți dintre ei sunt viruși. Când un "Ocolire" Butonul apare în colțul din dreapta, faceți clic pe acesta și găsiți link-ul de descărcare pentru conținutul personalizat.
  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe Sims 4 Pasul 6
    6. Extrageți fișierul dacă este a .rar sau .fișier Zip. Dacă conținutul personalizat este într-o .rar sau .fișier zip, va trebui să extrageți mai întâi conținutul. (Conținutul trebuie să fie în .Formatul pachetului - plasare .rar sau .Fișierele ZIP în dosarul mods nu va funcționa.)
  • Pe Windows: Faceți clic dreapta pe fișier. Dacă e a .fișier zip, alegeți Extract la /*- Dacă e a .Fișier RAR, găsiți opțiunea pentru programul dvs. de decompresie (cum ar fi 7-Zip) și alegeți Extrage sau Extract la /*.
  • Pe Mac: Fie faceți dublu clic pe fișier, fie faceți clic dreapta pe el și selectați Deschis cu... > Unchiver.
  • Odată ce conținutul a fost extras, puteți șterge .rar sau .fișier Zip.
  • Bacsis: Nu extrageți o grămadă de fișiere simultan. Uneori, fișierele nu sunt sortate în foldere și extragerea o mulțime de fișiere simultan poate duce la o mizerie dezorganizată, care este greu de curățat.

  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe Sims 4 Pasul 7
    7. Deplasați conținutul personalizat în dosarul mods. Selectează .Fișiere pachet. Fie trageți-le și lăsați-le în sims 4 > Mods sau faceți clic dreapta pe ele, faceți clic pe Cut, accesați dosarul mods și faceți clic pe Lipire.
  • S-ar putea să doriți să vă organizați conținutul în subfoldere, astfel încât să puteți distinge conținutul unul de celălalt. (Fiți conștienți de faptul că modurile de script nu pot fi puse în subfoldere.)
  • Imagine intitulată Descărcarea conținutului personalizat pe Sims 4 Pasul 8
    8. Activați conținutul personalizat în joc, dacă este necesar. Dacă jocul dvs. nu permite automat modurile, deschideți setările și faceți clic pe alții. Verificați casetele care spun "Activați conținutul și modurile personalizate" și "Script mods permis", și faceți clic pe aplicați modificări pentru a le activa.

    Bacsis: Patchele de joc vor dezactiva automat toate conținutul personalizat sau modurile în cazul în care modurile nu mai sunt compatibile.

  • sfaturi

    Asigurați-vă că modurile și CC sunt actualizate cu cele mai recente patch-uri. Conținutul depășit poate provoca probleme cu jocul, variind de la erori grafice la neplacări totale.
  • Conținut care este etichetat ca "Înlocuirea implicită" sau "Mod implicit" va suprascrie versiunea jocului a conținutului - de exemplu, piei implicite vor înlocui Skintones Maxis cu cea personalizată. Puteți elimina în siguranță implicite dacă nu doriți, dar nu aveți mai mult de o valoare implicită a aceluiași lucru sau altceva veți întâlni bug-uri.
  • "Alfa" Conținutul personalizat este conținut care arată mai realist (cum ar fi părul strălucitor sau ochii detaliați). Este destinat oamenilor cu computere mai puternice, deoarece adesea necesită setările dvs. grafice pentru a fi stabilite destul de mari. "Match Maxis" conținutul (uneori abreviat la mm) este conținut că se potrivește mai mult cu privire la aspectul cartoon original al jocului și, de obicei, nu necesită setări grafice înalte.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar