Cum se adaugă moduri la sims 3

Adăugarea modificărilor (modurilor) sau a conținutului personalizat la SIMS 3 este o modalitate bună de a adăuga un conținut nou la joc, precum și schimbarea modului în care jocul funcționează. Cadrul pentru moduri nu este configurat în mod implicit, dar este suficient de simplu să găsiți și să instalați. Thiste parere cum să instalați moduri pentru sims 3.

Pași

Partea 1 din 2:
Adăugarea modurilor la jocul dvs
  1. Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 1
1. Închideți-vă jocul dacă este deschis în prezent. Adăugarea modurilor la jocul dvs. în timp ce rularea nu va funcționa. Salvați și ieșiți jocul înainte de a continua.
  • Avertizare: Unele moduri și conținutul personalizat pot conține bug-uri sau erori.Acestea sunt modificări neoficiale ale jocului care nu trec prin procesul standard de asigurare a calității pe care îl vor face add-on-uri oficiale și conținut.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 2
    2. Deschideți Windows Explorer
    Imagine intitulată file_explorer_icon.jpg
    sau Finder
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    .Dacă utilizați Windows, faceți clic pe pictograma care seamănă cu un dosar cu un clip albastru.Pe Mac, deschideți căutarea.Are o icoană care seamănă cu o față albastră și alb zâmbet.Este în partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 3
    3. Navigați la dosarul SIMS 3 Documents.Aici adăugați și configurați jocul pentru a permite mods și conținutul personalizat.Utilizați următorii pași pentru a naviga la folderul SIMS 3 MODS.
  • Clic Documente în bara laterală spre stânga.
  • Deschide Arte Electronice pliant.
  • Deschis The Sims 3 pliant.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 4
    4. Navigați la următorul site web într-un browser web: http: // modthesims.Info / Wiki.php?titlu = game_help: installing_sims_3_package_files / setup_and_files .Această pagină Web are un link de descărcare pentru fișierul-cadruSetup necesar pentru a instala moduri și conținut personalizat.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la sims 3 Pasul 5
    5. Derulați în jos și faceți clic pe Descarca.Este lângă o pictogramă albastră cu un disc. Acest lucru descărcați FramewaySetup.fișier Zip.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la sims 3 Pasul 6
    6. Extrageți conținutul fișierului zip în dosarul SIMS 3 Documente.Aveți nevoie de un program cum ar fi WinZip, Winrar sau alternativa gratuită de 7 zip la Extrageți conținutul unui fișier zip.Selectați folderul SIMS 3 Documente când este întrebat unde să extrageți conținutul fișierului ZIP la.Din nou, locația folderului SIMS 3 Documents este Documente > Arte Electronice > The Sims 3.
  • Fișierul FraderSetup va conține cadrul necesar pentru modurile dvs. - un dosar numit Suprascriere, un folder numit pachete și un fișier numit "Resursă.CFG". Dosarul pachetelor va avea deja două fișiere în ea ("nobuildraskles.pachet" și "nointro.pachet"), astfel încât veți putea verifica dacă modurile vor funcționa. Dacă vă porniți jocul și obțineți nici o animație intro, nici o strălucire atunci când plasați pereți sau garduri, totul funcționează.
  • "Resursă.CFG" Fișierul poate declanșa unele programe software antivirus.Acest lucru este pentru că este a ".CFG" Fișier, nu pentru că este malware.Fișierul este sigur și necesar pentru a instala moduri pe sims 3.
  • Versiuni foarte vechi ale SIM-urilor 3 (înainte de eliberarea aventurilor mondiale și patch-urile sale) ar avea moduri și conținut în directorul fișierelor program. Acest lucru nu mai funcționează - Nu încercați să plasați conținutul personalizat în fișierele programului și să nu utilizați bare de maimuță sau maimuță de ajutor pentru a instala conținutul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 7
    7. Descărcați un Mod Sims 3.Asigurați-vă că modul pe care îl descărcați este pentru SIMS 3 și nu pentru SIM-urile 4.De asemenea, asigurați-vă că este compatibil cu cea mai recentă versiune a jocului.Când găsiți un mod pe care doriți să îl descărcați, faceți clic pe linkul de descărcare de pe pagină pentru a descărca fișierul pachet ca fișier zip.
  • Modthesims.Info este un site web excelent pentru a descărca mods pentru toate jocurile SIMS. Clic "Sims 3" În colțul din stânga sus, apoi faceți clic pe "Descărcări". (Puteți rafina căutarea după cum este necesar pe paginile de descărcări.)
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la sims 3 Pasul 8
    8. Extrageți modul din fișierul comprimat. Modurile vor fi stocate, de obicei, în .rar sau .Fișiere zip.Va trebui să deschideți aceste fișiere în WinZip, Winrar sau 7-Zip.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la sims 3 Pasul 9
    9. Extrage .fișiere pachet (e) la "Pachete" pliant.Când ați întrebat unde doriți să extrageți fișierul, extrageți-le în folderul MODS din dosarul SIMS 3 Documente.Locația este după cum urmează:Documente > Arte Electronice > The Sims 3 > Mods > Pachete.
  • Este recomandat să instalați numai un mod la un moment dat, mai ales dacă modurile în cauză sunt moduri core (i.E., Acesta modifică o metodă esențială a modului în care jocul rulează). Instalarea mai multor moduri simultan poate face dificilă determinarea cauzei dacă două dintre moduri se dovedesc a fi incompatibile între ele.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la sims 3 Pasul 10
    10. Porniți jocul. Dacă modurile funcționează, veți putea spune prin testarea dacă funcția lor funcționează (de exemplu, dacă ați instalat un mod de decendere, funcționează dacă nu există mozaic atunci când Sims-ul dvs. mergeți la baie). Dacă nu funcționează, ele pot fi incompatibile cu nivelul de patch-uri sau cu un mod instalat anterior sau instalat în locul greșit.
  • De obicei, veți putea spune când un mod este conflict cu ceva - veți obține bug-uri care fac dificilă, dacă nu imposibil, să se joace (cum ar fi sims resetarea în mod constant atunci când încercați să efectuați o acțiune) sau jocul S-ar putea să nu se încarce deloc.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 11
    11. Organizați conținutul dvs. Dacă jucați cu o mulțime de moduri sau aveți o mulțime de conținut personalizat în folderul de pachete, acesta poate deveni complicat pentru a afla ce cauzează o problemă dacă jocul dvs. începe să încetinească sau să se prăbușească. Păstrarea lucrurilor organizate face mai ușor să spună unde sunt lucrurile și să testeze ce conținut ar putea fi buggy. Încercați să organizați lucrurile.Puteți crea foldere noi pentru a vă organiza modurile pe tipul de conținut, creator sau totuși, doriți să organizați ITUSE Următorii pași pentru a crea un nou folder în folderul de pachete:
  • Navigați la folderul de pachete.
  • Faceți clic dreapta pe un spațiu gol în dosar.
  • Clic Nou.
  • Clic Pliant.
  • Introduceți un nume pentru dosar.
  • Partea 2 din 2:
    Găsirea unor moduri bune
    1. Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 12
    1. Găsiți moduri de reputație care se potrivesc cu nivelul de patch-uri ale jocului. Deoarece modurile sunt, de obicei, primul lucru care trebuie să provoace probleme într-un joc, este important să obțineți cele cunoscute de lucru. Modurile de reputație pot fi găsite pe site-ul Nraas, AwesomeMod, Mod Sims, TheSimsResource.com și pe bloguri de conținut cum ar fi blogul meu Sims 3. Cu toate acestea, nu toate acestea pot fi potrivite pentru nivelul dvs. de patch-uri.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 13
    2. Instalați moduri care vă ajută să vă depanați jocul. Lucrurile uneori merg greșit în joc, iar comenzile de joc încorporate pot să nu fie suficiente atunci când vine vorba de stabilirea erorilor. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că modurile de tip sunt, de obicei, moduri de bază care reușesc codul jocului, iar în timp ce acest lucru nu este rău în sine, poate duce la probleme dacă modurile sunt îndepărtate în timp ce se utilizează mai târziu.
  • Nraas Overwatch, MasterController, și Errotrap lucrați în tandem pentru a prinde erori sau pentru a le reseta.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la Sims 3 Pasul 14
    3. Verificați alte moduri. Este posibil ca acestea să nu fie moduri de bază, dar există moduri acolo care permit ușurința accesului la anumite lucruri în timp ce jucați jocul (cum ar fi vizualizarea trăsăturilor și abilităților ascunse), permițând Sims de o anumită interval de vârstă să facă ceva care nu este în mod obișnuit scopul lor vârstă, sau așa mai departe. Acesta permite o mai mare versatilitate în jocul dvs. sau doar face ca gameplay-ul un pic mai interesant.
  • Imagine intitulată Adăugați moduri la sims 3 Pasul 15
    4. Actualizați modurile dacă vă faceți griji. În timp ce Sims 3 nu este probabil să aibă mai multe patch-uri eliberate, dacă rulați pe patch-uri vechi și actualizați-vă jocul sau instalați un pachet de expansiune, actualizați toate modurile înainte de a vă relansa jocul. Modurile depășite pot duce la bug-uri sau corupție de diferite tipuri, deci asigurați-vă că fiecare mod pe care îl instalați este cea mai recentă versiune.
  • sfaturi

    Conținutul personalizat In .Formatul pachetului este instalat în același mod ca și modurile.

    Avertizări

    Nu eliminați un mod dintr-un joc în timp ce este în uz. Dacă jocurile dvs. salvate au un SIM utilizând acest mod, eliminându-l, poate provoca erori sau chiar să vă corupe salvarea, mai ales dacă Modul este un mod de bază (i.E., Acesta rescrie fișierele de joc).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar