Cum de a desena o defilare

Oamenii de multe ori citesc scroll-uri în vremurile medievale ca mijloc de a anunța informații unei mulțimi mari. Iată cum să atrageți unul dintre dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenează un pas de defilare 1
1. Desenați o mare formă dreptunghiulară. Aceasta va fi foaia de desfacere a defilarului.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de defilare 2
    2. Adăugați o formă asemănătoare tubului deasupra și sub forma dreptunghiulară. Acestea vor servi ca rolurile de defilare.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de parcurgere 3
    3. Descrieți forma scroll-ului peste schiță. Faceți câteva găuri / lacrimi pe margini, astfel încât parcursul dvs. va arăta mai mult timp de timp și medieval.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de parcurgere 4
    4. La fiecare capăt al fiecărei role, trageți un mâner. Acestea ar trebui să fie un fel de manevre umbrella, sau ca niște mânere pe săbii - uita-te la ilustrația de referință.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de parcurgere 5
    5. Liniați desenul cu cerneală neagră. Încercați să faceți o linie modulară, care trece de la o linie subțire la o linie groasă și invers. Acest lucru va face ca desenul dvs. să arate mai bine și mai profesionist.
  • Imagine intitulată Desenează un pas de parcurgere 6
    6. Ștergeți creionul de la desenul dvs. și începeți colorarea. Utilizați culori ușoare, calde, cum ar fi bej și galben deschis.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă desenați un defilare pentru a fi fundalul unui poster pentru o petrecere de aniversare de vânătoare de comori, de exemplu, ați putea dori să o puneți pe hârtie mai groasă și să încercați să-l îngroziți sau ardeți marginile, astfel încât să apară mai vechi. Aveți grijă dacă vă decideți să utilizați focul pentru proiectul dvs., totuși!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar