Cum de a usca speries

Specrys sunt una dintre cele mai de încredere și mai frecvente mărci de pantofi de barcă din lume. Deoarece sunt construite pentru navigație, o mică apă nu le va face rău, iar de obicei se usucă să se usuce doar pe cont propriu în 12-24 de ore. Le puteți ajuta împreună prin prosoape să le dezactiveze cu atenție pentru a absorbi excesul de apă, apoi eliminând hainele și lăsându-le să se usuce separat. Dacă intenționați să loviți pachetul mai repede decât mai târziu, încercați să vă puneți pantofii cu barca în fața unui ventilator portabil sau să le așezați în afară pentru a absorbi unele lumini solare. Terminați cu un protector de piele de calitate pentru a păstra pantofii din piele și piele de căprioară care arată ca fiind clare și impună, pe măsură ce le-ați cumpărat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Aerul de uscare a sperierilor
  1. Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 01
1. Ștergeți excesul de umiditate. Utilizați un prosop curat și uscat pentru a absorbi orice apă rămasă pe pantof. Asigurați-vă că bați jos și partea inferioară a secțiunii Instep, de asemenea. Când ați terminat, pur și simplu lăsați-i ca-este. Dacă spălațiile sunt făcute din panza, puteți trece la o metodă mai intensă de uscare.
  • Aveți grijă să nu vă bucurați de speriei de căprioară prea forțat. Manipularea agresivă ar putea înghiți colorarea obișnuită pentru a colora pantofii.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 02
    2. Scoateți insolele pentru a usca separat. Ridicarea insolelor detașabile le expune la fluxul de aer mai direct, ceea ce ajută la răsturnarea umidității să se evapore mai repede. Pentru cele mai bune rezultate, propunerea insolelor, astfel încât ambele părți vor fi expuse.
  • Să se ocupe de insolele de apă prin apăsarea lor între un prosop pliat.
  • Obținerea frecventă a încălțărilor dvs. pot determina să se deterioreze la o rată mult mai mare și cu siguranță nu se vor menține atâta timp cât restul pantofului. Luați în considerare alegerea unei noi perechi de insole la fiecare 3-4 luni dacă aventurile dvs. vă părăsesc adesea cu picioarele umede.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 03
    3. Lucrați pantofii cu ziar pentru a le ajuta să-și păstreze forma. Țesăturile naturale uneori au tendința de a se ridica puțin pe măsură ce se usucă. Întoarceți-vă secțiunea sportivă de ieri și lipiți-o înăuntru ar trebui să fie suficientă pentru a vă menține pantofii să arate și noi. Introduceți suficient material pentru a determina partea superioară și pereții laterali să se umfle ușor.
  • O rolă de șosete sau tricoul cu tricou în sus poate face și truc într-un vârf.
  • Adăugarea unor ziare sau cârpă la speries este de două ori mai utile, deoarece se îndepărtează umiditatea din interior, în timp ce partea exterioară a pantofului se usucă în mod natural.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 04
    4. Setați sperierile deoparte într-un loc răcoros și uscat. Pantofii cu barca sunt proiectați să ia o picurare și să continue sărituri, așa că nu este nevoie să folosiți orice trucuri fanteziste sau să le faceți prea multe lucruri după ce au trecut printr-un val, trezește sau bătăi - tot ce trebuie să faceți este să așteptați. Spectrele din piele obișnuite ar trebui să se usuce complet în 12-15 ore. Panza și perechile de căprioare se pot apropia de 24.
  • Să vă odihniți întotdeauna pantofii umedi pe o suprafață rezistentă la apă pentru a preveni daunele de umiditate a accidentelor.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă este în regulă pentru o anumită suprafață pentru a vă uda, puneți un prosop în primul rând pentru un strat suplimentar de protecție.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 05
    5. Verificați dacă speerile dvs. sunt uscate înainte de a le pune înapoi. Alunecați mâna în interiorul pantofului pentru a vedea dacă se simte încă umed. O mică umedă este bine, dar dacă sunt încă saturate, ați putea dori să le lăsați să stea puțin timp mai mult, dacă nu vă îndreptați spre mai multe activități acvatice.
  • Nu uitați să înlocuiți insolele dacă le-ați scos să se usuce separat.
  • Metoda 2 din 2:
    Accelerarea procesului de uscare
    1. Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 06
    1. Lăsați-vă sperry-urile în soare. Dacă vremea este plăcută, luați sperierile umede în afara și așezați-le într-un loc minunat însorit. Combinația de căldură și fluxul de aer natural îi va avea gata să poarte în cel mai scurt timp. Doar nu uitați de ei, sau ar putea ajunge la câteva nuanțe mai ușoare decât erau când le-ai scos afară!
    • Razele UV (tipul găsit în lumina soarelui) ucide, de asemenea, bacteriile care duc la creșterea mucegaiului și provoacă pantofi pentru a mirosi rău, astfel încât să vă dezinfectați în mod eficient pantofii cu barca pe măsură ce îl uscați.
    • Poate dura ceva mai mult ca pantofii dvs. să se usuce dacă este deosebit de umed sau acoperit în afara exterioară.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 07
    2. Rulați un uscător de păr peste pantofii de canvas. Setați uscătorul de păr la cea mai mică temperatură și valorizați duza înainte și înapoi peste partea superioară a pantofului de la picioare la călcâi. Asigurați-vă că arătați o atenție la porțiunea interioară, de asemenea. Căldura ușoară se va evacua orice umiditate rămasă în țesătura absorbantă.
  • Punctați uscătorul de păr la vârful pantofilor. Căldura intensă ar putea să se răstoarne sau să toponeze coapsele de cauciuc, compromitând aderența lor.
  • Dacă nu aveți timp să vă distrugeți speerile uscate manual, își propun în sus la câțiva metri în fața unui încălzitor spațial pe o setare scăzută. Poziționați-le cu picioarele cu care se confruntă elementul de încălzire pentru a permite mai multor aer cald.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 08
    3. Evitați aplicarea căldurii directe la încălțăminte din piele. Plasarea încălțămintei din piele naturală în fața unui încălzitor spațiu sau trecerea peste ele cu un uscător de păr, ar putea să-și înceteze mai multă umiditate decât ați intenționat. De-a lungul timpului, acest lucru poate duce la crăpare, degresare și contracție. Pielea tinde să se usuce destul de repede pe cont propriu, deci este mai bine să-l lasați singur.
  • Un simplu Wipedown ar trebui să fie suficient pentru majoritatea sperierilor din piele.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 09
    4. Utilizați un fan pentru a accelera lucrurile de-a lungul. Materiale mai moi, cum ar fi pânze și piele de căprioară ținut pe apă mai mult decât pielea, care este în mod natural apă-repellent. Puteți accelera procesul prin poziționarea acestora în fața unui ventilator portabil. Faceți-o un punct pentru a întoarce pantofii la fiecare 20-30 de minute, astfel încât aerul să poată ajunge la ele din fiecare unghi.
  • Dacă nu aveți un fan portabil, încercați să porniți ventilatorul deasupra capului în interiorul casei dvs. la o viteză mare și plasați-vă speerile sub ea.
  • Setați pantofii pe o masă, blat sau altă suprafață ridicată pentru a le aduce mai aproape de curent.
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 10
    5. Aduceți o pereche suplimentară de pantofi pentru a se schimba. Va dura mult mai mult pentru ca speerile voastre să se usuce cu picioarele umede de răsturnare încă în ele. Odată ce vă întoarceți la port, alunecați într-o pereche de adidași sau sandale pentru a lăsa pantofii tăi să ia o respirație. Vor primi un aer mult mai necesar și nu veți pierde un pas.
  • Evitați ambalarea sperierilor în timp ce acestea sunt încă ude. Fiind limitat la o valiză sau o pungă de duffel se va prinde în umiditate și le va lăsa predispus la mucegai.
  • Nu uitați să aveți și un set proaspăt de șosete în standby!
  • Imagine intitulată Speerry uscat Pasul 11
    6. Tratați încălțăminte din piele și piele de piele cu un protector din piele. După ce speriei au avut o șansă să se usuce complet, să pulverizați sau să frecați un strat uniform de protecție din piele de înaltă calitate sau de balsam pe exteriorul pantofului. În plus față de menținerea pielii moi și suplei, aceste produse acționează ca un agent de impermeabilizare ușoară, care îi va păstra să devină ca fiind soggy data viitoare când le purtați afară.
  • După ce ați terminat condiționarea speerilor, permiteți-i să se usuce la atingere înainte de a le pune înapoi.
  • Încercați să obțineți obiceiul de a vă oferi pantofii din piele o dragoste o dată pe lună sau la fiecare două săptămâni, dacă le sportați pe o bază consistentă. Utilizarea regulată va ajuta la prevenirea purtării și ruperii care trăgând prin apa adâncă a gleznei tinde să creeze.
  • sfaturi

    Prin uscarea sperierilor dvs. în mod corect de fiecare dată, vă puteți prelungi durata de viață și continuați să setați navigarea în stil.
  • Chiar și cele mai bine întreținute pantofi nu vor dura pentru totdeauna. Uită-te la înlocuirea sperierilor la fiecare 2-3 ani sau ori de câte ori încep să poarte sau să piardă tracțiunea.
  • Să investească într-un arbore de pantofi pentru a vă stoca sperry-urile mai convenabil în timp ce se usucă și îi ajută să-și țină forma.
  • Dacă aveți mai multe perechi de sperieri, ciclați-le, astfel încât aceeași pereche nu face întotdeauna o bătaie. Alternativ, ați putea desemna perechi diferite pentru scopuri diferite - apucați topsiderii de piele de încredere toți când vă îndreptați o după-amiază pe lac și să vă salvați panza frumos Bahamas pentru o noapte ocazională.
  • Avertizări

    Deoarece materialele folosite pentru a le face să nu țină bine la căldură, speerile nu ar trebui să fie uscate la mașină.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Curățați un prosop uscat
    • Ziar
    • Ventilator portabil
    • Uscător de păr sau încălzitor spațiu
    • Spray de protecție din piele sau balsam
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar