Cum se adaugă prieteni pe sweatcoin pe android

Thishows vă cum să căutați și să adăugați prieteni la profilul dvs. de transpirație cu oferta de recomandare a lui Sweatcoin și căutând prieteni deja pe Sweatcoin.

Pași

Metoda 1 din 2:
Invită prietenii să se alăture lui Sweatcoin
  1. Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Sweatcoin. Aceasta are o pictogramă albă cu un negru "S" în el care poate fi accesat de pe sertarul dvs. de aplicații.
  • Pentru a adăuga prieteni pe Sweatcoin, va trebui să le trimiteți niște sweatcoine. Pentru a face acest lucru, va trebui să le adăugați prin nume de utilizator. Pentru a vedea cum să faceți acest lucru în detaliu, consultați cea de-a doua metodă ", adăugarea de prieteni pe Sweatcoin prin trimiterea de transpirații."
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 2
    2. Apasă pe Ia $ 5 acum buton. Acest lucru ar trebui să apară pe pagina de meniu principală pentru Sweatcoin. Odată selectat, un meniu vă va cere să căutați prieteni pentru a invita să se alăture Sweatcoin, care este Găsiți și invitați prieteni pagină.
  • Dacă Ia $ 5 acum Opțiunea nu se afișează, puteți accesa Găsiți și invitați prieteni Meniul atingând pictograma scării din colțul din stânga sus. Odată ajuns, puteți să apăsați pe pictograma Adăugare Prieteni (un cerc albastru cu conturul unei persoane și un semn plus în ea) pentru a adăuga.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 3
    3. Selectați o metodă pentru adăugarea de prieteni. În Găsiți și invitați prieteni Meniu, veți avea opțiunea de a adăuga prieteni din contactele telefonului dvs., Facebook Connect sau prin trimiterea unui link unic de recomandare prin intermediul mediilor sociale sau a textului.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 4
    4. Selectați prietenul (prietenilor) pe care doriți să îl adăugați. Odată ce ați selectat o metodă de adăugare a prietenilor, le puteți căuta în meniul corespunzător.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugarea de prieteni prin trimiterea de sweatcoine
    1. Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 5
    1. Deschideți aplicația Sweatcoin. Aceasta are o pictogramă albă cu un negru "S" în el care poate fi accesat de pe sertarul dvs. de aplicații.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 6
    2. Atingeți fotografia dvs. de profil. Aceasta este situată în centrul de jos al meniului principal, sub afișaj care arată pașii convertiți în transpirații.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 7
    3. Selectați Portofel. Portofelul este locul unde puteți vedea cât de mult ați acumulat în transpirații și selectați Opțiuni pentru utilizarea acelor sweatcoine.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 8
    4. Atingeți Transfer. Odată ce ați selectat acest lucru, un meniu va apărea cu câmpuri goale pentru a intra în suma recipientului și a transferului.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 9
    5. Introduceți numele de utilizator al prietenului dvs. și suma pe care doriți să o trimiteți. Introduceți numele de utilizator în câmpul de sus și introduceți o cantitate (de preferință o cantitate mică) în câmpul de jos.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 10
    6. Atingeți fila Căutare. Aceasta este situată în partea de sus a meniului care se deschide când selectați Transfer. Puteți selecta acest lucru dacă doriți să verificați dacă aveți numele de utilizator potrivit pentru transferul transpirațiilor.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 11
    7. Introduceți numele de utilizator al unui prieten pe care doriți să-l trimiteți în transpirații. Dacă persoana pe care doriți să o adăugați este deja pe Sweatcoin, profilul lor ar trebui să pop în rezultatele căutării.
  • 8. Atingeți Trimite. Odată ce ați trimis acea persoană transpiraină, vor fi adăugați la lista dvs. de prieteni.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Sweatcoin pe Android Pasul 12

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar