Cum să ștergeți un canal de discordie pe android

Thiste parere cum să ștergeți un canal de chat text sau voce pe un server de discordie și să eliminați toate conținutul său, utilizând Android.

Pași

  1. Imaginea intitulată Ștergeți un canal de discordie pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Discord pe Android. Pictograma Discord arată ca un controler de joc alb într-un cerc albastru din lista dvs. de aplicații.
  • Dacă nu sunteți semnat automat în DISCORD pe dispozitiv, introduceți adresa de e-mail și parola dvs. pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Ștergeți un canal de discordie pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma celor trei linii orizontale. Este în colțul din stânga sus al ecranului. Acest buton vă va deschide meniul de navigare din partea stângă a ecranului.
  • Imagine intitulată Ștergeți un canal de discordie pe pasul Android Pasul 3
    3. Atingeți o pictogramă a serverului. Selectați un server din lista tuturor serverelor din partea stângă a ecranului. Acest lucru vă va arăta toate canalele de text și voce pe ea.
  • Imagine intitulată Ștergeți un canal de discordie pe Android Pasul 4
    4. Atingeți un canal de chat. Veți vedea o listă a tuturor canalelor de chat de pe acest server sub canale text și canale vocale. Atingeți un canal pentru a deschide conversația de chat.
  • Imagine intitulată Ștergeți un canal de discordie pe pasul Android Pasul 5
    5. Atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor. Acest buton se află în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Ștergeți un canal de discordie pe pasul Android Pasul 6
    6. Selectați Setări canal În meniul derulant. Acesta va deschide o pagină nouă intitulată setările canalului.
  • Imagine intitulată Ștergeți un canal de discordie pe Android Pasul 7
    7. Atingeți cele trei pictograme verticale ale punctelor. Acest buton este situat în colțul din dreapta sus al setărilor canalului. Acesta va deschide un meniu derulant.
  • Imaginea intitulată Ștergeți un canal de discordie pe Android Pasul 8
    8. Selectați Ștergeți canalul În meniul derulant. Acesta va șterge acest canal și îl va elimina de pe server. Va trebui să vă confirmați acțiunea într-o fereastră pop-up.
  • Imaginea intitulată Ștergeți un canal de discordie pe pasul Android Pasul 9
    9. Atingeți BINE în pop-up. Aceasta vă va confirma acțiunea și va șterge acest canal de chat cu tot conținutul său. Nu va apărea pe lista canalelor acestui server.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar