Cum să curățați cymbals cu brasso

Cicalele dvs. încep să-și piardă strălucirea? Sau sunt doar murdare? Și este cel mai apropiat magazin de muzică prea departe pentru tine de a merge ridica niște cybal Cleaner? Ei bine, indiferent dacă aceste cicluri fac parte din kitul dvs. de tambur sau o pereche pentru banda de marș, Brasso, un polonez metalic care poate fi găsit în gospodăria dvs. sau în dulapul de scule al tatălui dvs., va face strălucirea acelui cymbal. Tot ce este nevoie este o sticlă de brasso lichid, cârpe și un grăsime cot pentru a le face să arate brand nou.

Pași

  1. Imagine intitulată Cymbals curată cu brasso Pasul 1
1. Obțineți o sticlă de brasso lichid (nu voalurile impregnate), care ar trebui să costă în jur de $ 3- $ 5. Puteți găsi Brasso la magazinul dvs. de hardware local. Obțineți câteva cârpe curate și proaspete. S-ar putea să aveți nevoie de mai mult în funcție de cât de murdar este Cymbal, deoarece cârpele vor fi ridicate diferite cantități de nămol din Cymbals și canelurile. Ar trebui să păstrați una sau două cârpe pentru uscarea Cymbal (e) sau puteți folosi pur și simplu orice pete uscate pe ragul de ștergere pentru a face truc.
  • Imagine intitulată Cymbals curată cu braso Pasul 2
    2. Îndepărtați chimvalele oricărui hardware. Acestea includ eliminarea elementelor, cum ar fi curelele dacă sunt cimitir de bandă maritim sau ambreiajul de pe o pălărie de sus sau sizzle dacă este un Cymbal Sizzle, astfel încât acestea să nu primească procesul de curățare.
  • Imagine intitulată Cymbals curat cu brasso Pasul 3
    3. Aplicați unele brasso în forma unui inel care începe la clopotul Cymbalului sau lângă marginea Cymbalului, dacă ați prefera să începeți acolo. Buff cu cârpa în mișcări circulare. Puteți continua să vă aplicați la arcul Cymbalului și să lucrați la margine sau să lucrați în clopot, în funcție de zona de care ați început. Veți începe să vedeți un nămol alb negru / maro / verde / întunecat pe Cymbals, iar cârpa dvs., ceea ce înseamnă că curățați temeinic murdăria din caneluri și Cymbal însuși. Înlocuiți-vă rag dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Cymbals curată cu brasso Pasul 4
    4. finalizarea Curățarea ciciarilor. Apoi utilizați o cârpă proaspătă pentru a usca chimvalele și pentru a șterge orice reziduu în exces rămas. Veți începe să observați că ciclurile dvs. încep să strălucească, iar până când ați terminat, va exista o diferență vizibilă.
  • Imagine intitulată Cymbals curat cu braso Pasul 5
    5. Repetați dacă este necesar. Deși prima strat va curăța și o va face să strălucească, o secundă ar putea fi necesară pentru a obține curățenia completă.
  • Imagine intitulată Cymbals curat cu braso Pasul 6
    6. Repetați acești pași pe partea inferioară a chimvalelor.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă murdăria persistă, aplicați mai multă grăsime de presiune și cot.
  • Atunci când vă bucurați de Cymbals, va funcționa cel mai bine dacă înfășurați un pic de cârpă în jurul indicelui și degetul mijlociu, acesta va fi curățat și în caneluri.
  • Avertizări

    Ștergeți orice braso în exces înainte ca acesta să se usuce sau veți rămâne cu reziduuri alb / albastre enervante pe Cymbals. Ei tind să fie curățați cu ușurință sau mai rău dacă sunt lăsați mai mult timp, se vor întări și, eventual, să facă canelurile, clarificând cu siguranță sunetul cybals.
  • Deși va face cu adevărat strălucirea Cymbal, Brasso nu a fost făcută pentru curățarea specifică a cybals, așa că va lua logo-urile de pe Cymbals. Acest lucru poate fi evitat substituirea brasso cu săpun și apă pentru a curăța zonele Cymbal cu logo-uri.
  • În Marea Britanie, ați putea întâlni un produs din Brasso numit GadgetCare. Acest lucru nu este același cu Brasso normal și nu trebuie utilizat conform instrucțiunilor aici.
  • Este posibil să trebuiască să aplicați câteva straturi / straturi la fiecare Cymbal, apoi repetați pe cealaltă parte, astfel încât să puteți ajunge folosind o mare parte din brasso-ul dvs. pe un Cymbal. Fiți pregătiți să solicitați mai multe sticle de brasso.
  • Brasso poate modifica ușor sunetul cymbals, deoarece ciclurile murdare tind să aibă a "mai cald" sunet, în timp ce chimvale curățate tind să aibă a "mai ușoară, mai clară" sunet, datorită canelurilor care nu sunt cade cu murdărie. Dacă preferați acest sunet, este posibil să doriți doar să vă curățați ușor cicbalele, astfel încât sunetul să nu se schimbe în totalitate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Sticlă de brasso lichid (găsit la orice magazin de hardware)
    • Câteva cârpe (câteva pentru bomboane, un cuplu pentru uscare)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar