Cum să personalizați genele false

Uneori, găsind că perechea perfectă de genele false poate fi la fel de dificilă ca găsirea unui ac într-un fân. Dacă acestea sunt stilul potrivit, pot să nu fie suficient de deplin pentru aspectul dorit. Dacă au strălucire, la fel cum ați vrut mereu, sclipiciul poate fi culoarea greșită. Ele sunt adesea mult mai scumpe decât genele simple. Din fericire, este ușor să personalizați genele, indiferent dacă doriți să le faceți mai complex, sau dacă doriți să adăugați niște sclipici sau glam. Cel mai bun dintre toate, le puteți personaliza după preferințele dvs!

Pași

Metoda 1 din 5:
Adăugarea volumului cu genele individuale
  1. Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 1
1. Obțineți o pereche de gene false. Ar fi mai bine să păstrați genele în tava lor originală. Dacă banda de bordură este foarte lungă, cu toate acestea, ați putea dori să o măsurați împotriva pleoapelor și tăiați orice exces - întotdeauna ornamental din colțul exterior.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 2
    2. Aplicați adezivul genelor la doar sub bandă. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați un adeziv de înaltă calitate a genelor. Dacă adezivul generii dvs. vine cu un aplicator, ar trebui să utilizați acest lucru. Dacă adezivul de genărit a apărut într-un tub, aplicați-l folosind o perie subțire.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 3
    3. Așezați cu grijă genele individuale în adeziv, asigurându-vă că se luptă împotriva benzii de bord. Puteți face acest lucru folosind degetele sau o pereche de pensete.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 4
    4. Așteptați ca adezivul să se usuce, apoi să utilizați genele. Dacă aplicați genele prea în curând, genele individuale pot cădea.
  • Metoda 2 din 5:
    Adăugarea volumului prin stivuirea genelor
    1. Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 5
    1. Obțineți două perechi de fals "Wispy" gene. O pereche ar trebui să aibă secțiuni groase și subțiri, iar cealaltă pereche ar trebui să aibă părul de păr uniformă. Asigurați-vă că obțineți "Wispy" tipul genelor - firele de păr sunt legate de banda de bord și astfel mișcați.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 6
    2. Răspândiți firele de păr pe colțul exterior al primei perechi de gene. Luați perechea de gene cu secțiunile groase și subțiri. Utilizați penseții pentru a glisa firele de păr pe banda de bord, astfel încât acestea să fie mai uniform distanțate. Acest lucru vă va ajuta să vă aducem genele false în colțul exterior.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 7
    3. Plasați-vă loviturile modificate înapoi pe tavă. Dacă există încă o parte din adezivul rămas pe bandă, folosiți-vă că pentru a lipi genele la tavă. Acest lucru va facilita stiva și de a lipi genele împreună.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 8
    4. Desenați o linie subțire de adeziv de genărit chiar sub benzi de bord. Utilizați un adeziv de bună calitate a genelor pentru acest lucru. Dacă adezivul dvs. a venit cu un aplicator, utilizați acest lucru pentru a aplica adezivul. Dacă adezivul nu, utilizați o perie subțire pentru a aplica adezivul.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 9
    5. Plasați a doua pereche de lansare pe partea de sus. Luați genele false cu firele de păr uniform. Așezați-o cu grijă pe partea de sus a primei perechi cu adezivul pe el. Puteți face acest lucru cu o pereche de pensete sau cu degetele. Utilizați capătul unei periei sau a unui creion pentru a ajuta la împingeți colțurile.
  • Dacă doriți un aspect conicuit la genele, opriți cea de-a doua pereche cu puțin, astfel încât acestea să se extindă peste colțurile exterioare ale primei perechi. În acest fel, există mai puține fire de păr mai subțiri spre colțurile interioare.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 10
    6. Așteptați ca adezivul să se usuce înainte de a folosi genele. Dacă ați dezactivat genele, asigurați-vă că ați aruncat excesul în colțul exterior. Dacă banda de bord este încă prea lungă, apoi tăiați-o în continuare.
  • Metoda 3 din 5:
    Adăugând sclipici
    1. Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 11
    1. Se toarnă o cantitate mică de glitter de calitate cosmetică într-un vas mic, borcan sau tavă. Acest lucru va facilita ridicarea. Nu utilizați sclipici regulați de la magazinul de arte și meșteșuguri - chiar și cele mai fine, sclipici scrapbooking nu este sigur pentru ochi.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 12
    2. Aplicați clema clară a genelor la genele false folosind aplicatorul care a venit cu ea sau o perie subțire, ascuțită. Puteți pune adezivul ori de câte ori doriți sclipirea. Una dintre cele mai populare zone este chiar sub benzi de bord, dar îl puteți aplica și la genele însele.Evitați aplicarea lipiciului direct pe banda de bară. Acest lucru va pune sclipirea prea aproape de ochi, ceea ce poate duce la iritare.
  • daca tu do să decidă să aplice adezivul în sine, să planifice și să faci partea inferioară, odată ce totul se usucă. În acest fel, sclipiciul va fi vizibil când ochii tăi sunt deschise și închise.
  • Dacă adezivul determină genele să se agreeze împreună, utilizați un știft drept pentru a le separa.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 13
    3. Aplicați sclipirea la gene. Există o mulțime de moduri în care puteți face acest lucru. Puteți să strângeți ușor strălucirea pe o perie moale, pufoasă. De asemenea, puteți stropi sclipiciul pe utilizarea degetelor. În cele din urmă, puteți înmuia mereu genele în sclipirea în sine.
  • Nu așteptați ca adezivul să-l facă pe Tacky. Cu cât aplicați mai devreme strălucitorul, cu atât mai bine.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 14
    4. Așteptați cel puțin 10 minute pentru ca adezivul să se usuce. Dacă ați folosit o mulțime de lipici, mai ales de-a lungul liniei de la Lash, este posibil să trebuiască să așteptați mai mult de 10 minute. Dacă nu așteptați până când adezivul este complet uscat, atunci sclipirea se poate desprinde.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 15
    5. Atingeți orice strălucire excesivă. De asemenea, puteți să-l spălați ușor folosind o perie foarte ușoară de ochi. Dacă observați orice lacune, repetați pur și simplu procesul: Aplicați niște lipici, pat pe niște sclipici, lăsați-l să se usuce, apoi să-l atingeți.
  • Metoda 4 din 5:
    Adăugarea de pietre
    1. Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 16
    1. Obțineți o pereche de gene dramatice. Cel mai bun tip de genele false pentru această metodă sunt tipul care sunt lungi, groase și pline. Evitați genele subțiri sau îndoite pentru această metodă, deoarece nu vor putea să dețină greutatea pietrelor.
    • Dacă banda de bordură este foarte lungă, măsurați genele de pe pleoapă și ați scufundat orice exces din colțul exterior.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 17
    2. Obțineți niște pietre mici. Pietrele trebuie să fie cele mai mici pe care le puteți amenda. Veți purta în esență aceste lucruri pe genele voastre, deci orice prea mare va fi prea greu.Pietrele albe vă vor da un aspect clasic, dar pietrele colorate sunt excelente pentru evenimente, sărbători și alte ocazii speciale.
  • De asemenea, puteți utiliza mici paiete sau confetti pentru acest lucru.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 18
    3. Aplicați o linie de adeziv pentru ochi la doar sub banda de bord. De asemenea, puteți aplica un punct mic de adeziv la una din genele exterioare în schimb. Utilizați aplicatorul care a venit cu adezivul genelor sau o perie foarte subțire, pentru a face acest lucru.
  • Unii oameni găsesc mai ușor să facă o băltoacă de adeziv pe o tavă și apoi să-și scufunde strasul, sequin sau confetti în adeziv cu o pereche de pensete.
  • Nu aplicați lipici direct la banda de bord sau pietrele vor ajunge în cale. Ei pot, de asemenea, irita ochii.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 19
    4. Utilizați pensete pentru a ridica un strat mic și apăsați-l în adeziv. Dacă strasul nu aterizează exact unde o doriți, utilizați vârful pensetelor dvs. pentru ao lăsa ușor în poziție. Faceți acest lucru pentru toate pietrele.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 20
    5. Așteptați ca adezivul să se usuce. Folosiți mai mult lipici decât în ​​mod normal, doriți să atașați genele la capacele dvs., astfel încât adezivul poate dura ceva timp să se usuce complet. Pietrele sunt, de asemenea, grele, în ceea ce privește genele, astfel încât adezivul trebuie să fie perfect uscat. Dacă nu așteptați destul de mult, pietrele pot aluneca în jurul sau pot cădea.
  • Metoda 5 din 5:
    Adăugarea de pene
    1. Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 21
    1. Obțineți niște gene dramatice. Această metodă funcționează cel mai bine cu genele care sunt deja groase și pline. Evitați atenția stilului de stil natural sau natural - contrastul dintre ele și pene va fi prea puternic.
    • Dacă banda de bord este lungă, măsurați genele de pe pleoapă, apoi tăiați-le în jos din colțul exterior pentru a se potrivi.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 22
    2. Ia niște pene. Puteți folosi o mulțime de diferite tipuri de pene, inclusiv pene plate, aripă, pene moi și pufoase, pene subțiri și cu pene de păun. Va trebui să pregătiți pene diferit, totuși.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 23
    3. Luați pene în afară, dacă este necesar. Dacă utilizați pene subțiri, înțelepte, nu aveți nevoie să faceți acest lucru. Alte tipuri de pene, totuși, vor trebui să fie luate în afară, astfel încât acestea să arate mai proporționale față de genele false. Iată căile recomandate de a separa fiecare tip de pene:
  • Dacă folosiți o pene plană, cu aripă, coaja o bandă de pe tulpină. Apoi, separați benzile până la secțiuni mai subțiri.
  • Dacă utilizați pene moi și pufoase, îndepărtați toate firele moi până când ajungeți la firele mai rigide la vârf.
  • Dacă utilizați o pene de păun, pur și simplu, scoateți câteva dintre cele mai bune fire de albastru de pe stem - le veți folosi pentru genele dvs.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 24
    4. Îndepărtați penele în jos. Chiar dacă folosiți o pene subțire sau o catenă de pene de păun, totuși trebuie să o tăiați. Așezați pene în cazul în care doriți să meargă și să vedeți cât de mult trebuie să tăiați. Pene ar trebui să fie nu mai mult de două ori lungimea celei mai lungi lash. Odată ce ați dat seama de lungime, tăiați pene în jos începând de la bază folosind o pereche de foarfece.
  • Dacă utilizați pene de tip plat, de rață, puteți chiar să tăiați vârful într-un punct, o curbă sau un unghi.
  • Dacă folosiți o pene moale, pufoasă pe care o voi "ras" în jos, tăiați vârful în jos, astfel încât este mai mic.
  • Dacă utilizați mai mult de o pene, jucați în jur cu lungimi diferite pentru a crea un efect tăcâm.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 25
    5. Desenați o linie groasă, de adeziv de genă în cazul în care doriți ca penele să meargă. Puneți adezivul de-a lungul benzii de bord, precum și chiar sub ea.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 26
    6. Așteptați ca adezivul să-l obțină pe Tacky, apoi începeți să plasați pene. Asigurați-vă că baza fiecărui pene se umflă împotriva benzii de bord. Evitați plasarea penei pe banda reală sau vă va lovi pleoapele. Puteți spune dacă cleiul este lipicios atunci când începe să devină clar.
  • Puteți plasa pene cu degetele sau cu o pereche de pensete.
  • Imagine intitulată Personalizați genele false Pasul 27
    7. Așteptați ca adezivul să se usuce. Acest lucru poate dura până la 2 ore. Dacă vă deplasați în următorul pas prea curând, pene vor cădea.
  • Imagine intitulată personalizează genele false Pasul 28
    8. Încorporați genele folosind un cordon. Acest lucru va ajuta peneul să se amestece mai bine cu genele. După aceasta, genele sunt gata de utilizare.
  • sfaturi

    Dacă banda de bord este foarte lungă, ar putea fi o idee bună să tăiați lidele în jos pentru a vă potrivi mai întâi capacului. În acest fel, nu pierdeți niciun strălucitor, pietre prețioase sau pene. Întotdeauna tăiați din colțul exterior.
  • Asigurați-vă că obțineți genul de adeziv al genelor care se usucă clar.
  • Unele cleiuri ale genelor sunt dotate cu un aplicator subțire, asemănător cu perie. Dacă adezivul dvs. de genărit nu a venit cu unul, ia în considerare utilizarea unei perii subțiri, punți pentru a aplica adezivul la genele dvs. false. Acest lucru vă va oferi un control mai bun.
  • Utilizați un adeziv de înaltă calitate pentru cele mai bune rezultate.
  • Puteți cumpăra un glitter de calitate cosmetică online sau la un magazin de aprovizionare de frumusețe. Cel mai bine este să evitați sclipirea de crafting, deoarece este prea ciudată și mai probabil să cadă.
  • Puteți găsi pietre de straturi în culoarul de scrapbooking și autocolant într-un magazin de artă. Ei au adeziv pe spate, dar ar trebui să planificați în continuare utilizarea lipiciului genelor pentru o securitate suplimentară.
  • Secțiunea tricoului și a materialului de țesătură dintr-un magazin de artă vinde și unele pietre. Unele dintre acestea sunt etichetate ca "fier-on," dar le puteți atașa în continuare folosind adezivul genelor.
  • Secțiunea de bijuterii și margele a unui magazin de artă poate vinde și unele pietre mici. Acestea sunt de obicei cristale Swarovski de înaltă calitate și sunt de obicei mai scumpe.
  • Magazinele de aprovizionare de frumusețe pot vinde unele pietre mini în bijuteriile corpului și la culoarul manicului. Ei vin adesea cu adezivul lor propriu, dar este posibil să nu fie în siguranță pentru ochi - ar trebui să planificați folosind adezivul genelor pentru a le atașa.
  • Dacă doriți genețe colorate, periați pe niște rimeluri colorate. De asemenea, puteți să vă periați pe grundul de gene și apoi ușor pe unele pulbere de pigment.
  • Puteți cumpăra sequins și confetti în secțiunea de partid despre orice magazin.
  • Avertizări

    Lăsurile false trebuie înlocuite după 5 până la 8 poartă. Ceva mai mult decât atât, iar genele încep să se deschidă. Aveți, de asemenea, o șansă mai mare de a obține o infecție.
  • Dacă decorațiunile încep să cadă, nu mai purtați genele. Obținerea unei bucăți de strălucire sau chiar stras blocată în ochiul dvs. este ultimul lucru pe care l-ați dori.
  • După ce ați terminat purtând genele false, îndepărtați cu atenție orice adeziv vechi din bandă și puneți-i înapoi în cazul lor. Acest lucru îi păstrează sanitar.
  • Aveți grijă când curățați genele sau lipirea deținere a decoratiunilor în loc poate dizolva.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Adăugarea volumului cu genele individuale

    • Fals Lass
    • Pensetă
    • Lass individual
    • Glue de înaltă calitate, clară a genelor
    • Perie subțire (opțional)

    Adăugarea volumului prin stivuirea genelor

    • 2 seturi de gene false
    • Glue de înaltă calitate, clară a genelor

    Adăugând sclipici

    • Fals Lass
    • Glue de înaltă calitate, clară a genelor
    • Perie subțire (opțional)
    • Cosmetic-grad strălucitor
    • Pensulă de ochi (opțional)
    • PIN drept (opțional)
    • Borcan mic, fel de mâncare sau tavă

    Adăugarea de pietre

    • Fals Lass
    • Pensetă
    • Pietre mici
    • Glue de înaltă calitate, clară a genelor
    • Perie subțire (opțional)

    Adăugarea de pene

    • Fals Lass
    • Pensetă
    • Foarfece
    • Pene
    • Glue de înaltă calitate, clară a genelor
    • Eyelash Curler
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar