Cum să închideți un cont microsoft

Thiste parere cum să ștergeți permanent contul dvs. Microsoft. Ștergerea contului dvs. Microsoft șterge, de asemenea, adresa dvs. de e-mail Microsoft asociată (@Outlook.com, @live.com sau @hotmail.COM), contul dvs. Skype, fișierele din dvs. Oneedrive și orice produse Microsoft pe care le-ați cumpărat sau ați abonat la. Odată ce ați șters contul dvs., veți avea 60 de zile pentru ao reactiva dacă vă schimbați mintea.

Pași

  1. Imagine intitulată Închideți un cont Microsoft Pasul 1
1. Mergi la HTTPS: // Contul.Trăi.com / closeCount.ASPX Într-un browser web. Acesta este Microsoft Live "Închideți contul meu" Pagina, pe care o puteți conecta la orice computer, telefon sau tabletă.
  • Imagine intitulată Închideți un cont Microsoft Pasul 2
    2. Conectați-vă cu contul pe care doriți să îl ștergeți. Introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. și faceți clic pe Următorul, și apoi confirmați parola.
  • Conectarea contului Microsoft va începe de obicei cu numele de utilizator și sfârșitul cu @Outlook.com, @live.com sau @hotmail.COM. Dacă l-ați asociat cu un alt cont de e-mail, cum ar fi domeniul dvs. de afaceri sau adresa Gmail, utilizați această adresă pentru a vă conecta.
  • Imagine intitulată Închideți un cont Microsoft Pasul 3
    3. Verifica-ti identitatea. În funcție de setările de securitate, este posibil să fie necesar să vă verificați datele de conectare prin faptul că aveți un cod trimis la adresa dvs. de e-mail sau la numărul de telefon. Dacă vi se solicită să faceți acest lucru, faceți clic pe adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon pentru a primi codul de la Microsoft, apoi introduceți codul respectiv pe pagină când vi se solicită.
  • Imagine intitulată Închideți un cont Microsoft Pasul 4
    4. Examinați informațiile despre pagina de confirmare și faceți clic pe Următorul. Această pagină conține informații importante despre închiderea contului. Examinați informațiile și faceți clic pe Următorul în colțul din stânga jos pentru a continua.
  • Dacă nu ați luat deja niciunul dintre pașii recomandați pe pagină (cum ar fi anularea abonamentelor, petrecerea soldului (e) de cont rămas și dezactivați protecția resetată), luați în considerare acest lucru înainte de a continua să continuați.
  • Imagine intitulată Închideți un cont Microsoft Pasul 5
    5. Faceți clic pe Toate casetele de selectare de pe ecran. Aceasta este pentru a vă asigura că înțelegeți ce se întâmplă odată ce contul dvs. este închis. Casele de selectare vă informează despre următoarele:
  • Veți pierde accesul la Skype, Azure, Hotmail, Outlook.COM, Office 365, Oneedrive, MSN Bani, Outlook.com, hotmail și orice alte produse pe care le utilizați cu acest cont.
  • Aplicații, muzică, jocuri și software achiziționate prin magazinul Microsoft cu acest cont vor fi pierdute permanent.
  • Veți pierde orice date de joc Xbox salvate în acest cont, inclusiv jocuri salvate, achiziții în joc, joc Xbox, aur live și mixer pro.
  • Dispozitivele care utilizează acest cont pot pierde funcționalitatea corespunzătoare.
  • Imagine intitulată Închideți un cont Microsoft Pasul 6
    6. Selectați motivul pentru care închideți contul. Utilizați drop-down în partea de jos a paginii pentru a selecta un motiv pentru care doriți să plecați.
  • Dacă decideți să nu continuați deoarece veți pierde accesul la prea multe produse, luați în considerare crearea unui cont nou fără a închide cel vechi. Acest lucru vă oferă o șansă de a începe proaspătă cu o nouă adresă de e-mail fără a pierde accesul la toate produsele vechi. Vedea Cum se creează un cont Microsoft Pentru a afla cum să configurați un cont nou.
  • Imagine intitulată Închide un cont Microsoft Pasul 7
    7. Apasă pe Marcați contul pentru închidere buton. Odată ce ați verificat toate casetele de selectare și ați selectat un motiv pentru renunțare, acest buton din partea de jos a paginii devine albastră. Odată ce faceți clic pe buton, contul dvs. va fi marcat pentru ștergere.
  • Dacă vă schimbați mintea despre ștergerea contului dvs., puteți să o recuperați prin conectarea la site-ul web Microsoft în următoarele 60 de zile. După 60 de zile, contul și toate datele asociate vor fi eliminate definitiv de pe serverele Microsoft.
  • Pentru a vă asigura că nu vă înscrieți accidental în contul dvs. Microsoft, asigurați-vă că vă conectați de oriunde ați fost de obicei semnat.
  • sfaturi

    ID-ul contului dvs. va fi păstrat "inactiv" timp de aproximativ 60 de zile (2 luni) înainte de a deveni complet închis. Asta înseamnă că în acest timp îl puteți activa din nou, dar asta nu înseamnă că veți obține datele șterse înapoi. După acest timp, contul dvs. va fi complet șters și altcineva se poate înscrie cu fostul dvs. ID.
  • Când închideți contul dvs. Microsoft, ștergeți informațiile despre contul dvs., cum ar fi ID-ul, parola și contactele. Toate e-mailurile dvs. vor fi șterse, iar contul dvs. va fi dezactivat, orice e-mail care vine în contul dvs. va fi reluat înapoi la expeditor (inclusiv expeditorii Junk Mail, spunându-le că contul dvs. este / a fost valabil).
  • Uneori, sistemul vă poate cere să verificați cu o metodă secundară de verificare în fișier pentru a vă asigura că sunteți cine vă spuneți că sunteți. Indiferent dacă este vorba despre un mesaj text la numărul de telefon mobil în fișier sau un e-mail la adresa de e-mail secundară din fișier. Un cod va fi trimis că va trebui să le reutilizați (pe care ar trebui să primiți într-un minut sau două). Asigurați-vă că puteți să le luați acest cod și să le furnizați atunci când vă cer să o furnizați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar