Cum de a alege căștile bluetooth

Decizia asupra faptului dacă ar trebui să optați pentru căștile Bluetooth wireless sau cele standard, vor fi dependente de preferința personală. Ca toate lucrurile, ambele alegeri au argumente pro și contra, dar ați putea constata că opțiunea Bluetooth are specificații favorabile pentru nevoile dvs. de zi cu zi.

Pași

Partea 1 din 2:
Selectarea tipului de căștile Bluetooth de care aveți nevoie
  1. Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 1
1. Alegeți căști Bluetooth pentru conectivitate fără fir. Căștile Bluetooth au avantajul de a fi fără fir, ceea ce le poate face mai ușor. În timp ce beneficiul de a merge fără fir înseamnă mai puțin fulgi cu cabluri și cabluri, căștile Bluetooth trebuie să fie încărcate în mod regulat. Mai mult, dacă uitați să acordați atenție duratei de viață a bateriei, se poate termina în timpul utilizării mijlocii, care poate fi frustrantă, deci gândiți-vă la locul în care și când le veți folosi pentru a vă informa decizia.
  • Dacă lucrați în afara întregii zile și doriți să ascultați muzică între timp, acordați o atenție deosebită timpului de discuții / muzică etichetate pe căștile Bluetooth pentru a vă asigura că va dura atâta timp cât aveți nevoie de ea.
  • Utilizarea căștilor Bluetooth va scurge, de asemenea, bateria dispozitivului este conectată la acest lucru, astfel încât să vă amintiți și să vă gândiți și la durata de viață a bateriei smartphone-ului.
  • Imagine intitulată Alegeți căști Bluetooth Pasul 2
    2. Obțineți căști care pot comuta între fir și fără fir. Unele căști Bluetooth au opțiunea de a atașa un fir dacă doriți să evitați problemele de a menține un ochi asupra duratei de viață a bateriei. Dacă preferați să aveți această libertate, căutați modelele care oferă ambele.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 3
    3. Alegeți varietatea mai ușoară a urechii pentru o utilizare rapidă și ușoară. Există o mică diferență între căștile Bluetooth și căștile Bluetooth. Earbudurile se potrivesc direct în ureche și se cântăresc aproape de nimic. Acestea sunt minunate dacă doriți pur și simplu să vă ridicați și să ieșiți ca fiind foarte ușor călătoriți cu. Cu toate acestea, ele au, în general, un sunet de calitate mai scăzut în comparație cu căștile supra-urechii, datorită faptului că nu este capabil să se înece la un zgomot extern. Această decizie ar trebui să se bazeze pe dacă aveți nevoie de mobilitate sau nu și dacă credeți că merită compromisul.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 4
    4. Obțineți căștile supra-urechii pentru cel mai înalt sunet de calitate. Căștile excesive au un sunet superior la ureche datorită unei tehnologii mai mari și mai bune. Ele au, de asemenea, o reducere imensă a zgomotului care blochează sunetul înconjurător din exterior, izolând astfel muzica. Singurul dezavantaj major este că ele pot fi grele și greoaie.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 5
    5. Alegeți căștile Bluetooth cu un microfon pentru apelurile telefonice. Dacă sarcina dvs. implică efectuarea și luarea de apeluri pe tot parcursul zilei, există căști Bluetooth făcute în mod special în acest scop. Acestea nu sunt pentru ascultarea muzicii, ci pentru a vorbi cu oamenii fără a fi nevoie de manipularea telefonului în sine.
  • Aceste căști pot fi deosebit de utile dacă sunteți în mașină deoarece vă permit să vorbiți mâini libere.
  • Căștile Bluetooth Proiectate pentru apelurile telefonice au, de asemenea, o durată mai lungă de viață a bateriei, cu unele furnizoare de 10 ore de timp de convorbire într-o singură ședință.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 6
    6. Verificați secțiunea "Specificații" a unui brand de căști pentru a obține o idee despre capacitățile sale. S-ar putea să descoperiți caracteristici utile pe care nu v-ați gândit că le puteți aprecia. Unele căști ar putea costa mai mult din cauza unei caracteristici pe care nici măcar nu aveți nevoie, astfel încât să explorați specificațiile și să determinați dacă primiți banii dvs. de bani. Există multe stiluri și soiuri diferite, astfel încât merită să vedeți ceea ce este disponibil.
  • Partea 2 din 2:
    Având în vedere achiziția dvs. înainte de a cumpăra
    1. Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 7
    1. Asigurați-vă că aveți un dispozitiv compatibil cu Bluetooth mai întâi. Majoritatea telefoanelor inteligente sunt perfect capabile să se conecteze la căștile Bluetooth, dar merită să verificați setările telefonului înainte de a efectua achiziția dvs. doar în caz.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 8
    2. Amintiți-vă că utilizarea Bluetooth în jurul casei poate afecta alte dispozitive. Dacă veți folosi căștile Bluetooth în primul rând în propria casă, căștile Bluetooth pot interfera efectiv cu alte dispozitive fără fir, cum ar fi telefoanele de acasă fără fir sau routerul Wi-Fi. Dacă credeți că acest lucru ar putea deveni o problemă pentru dvs., o soluție poate fi să vă mutați routerul în imediata apropiere a computerului.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 9
    3. Gândiți-vă la plata unui pic suplimentar pentru o calitate mai bună, dacă le veți folosi adesea. Dacă veți folosi în mod regulat căștile dvs., este posibil să doriți să cheltuiți un pic mai mult pe achiziția dvs. Acest lucru se datorează faptului că echivalentul Bluetooth al unui set cu fir de căști va costa mai mult. Dacă accesul wireless este o necesitate pentru dvs., atunci forțați un mic bani poate fi alegerea sensibilă, mai ales dacă doriți să mențineți o calitate ridicată a sunetului.
  • Căștile Bluetooth mai scumpe nu au neapărat o durată de viață mai lungă a bateriei. Căști de $ 30- $ 40 pot avea șase ore și jumătate de timp de discuții / muzică în timp ce căștile de 300 de dolari pot avea doar până la patru ore cu o singură încărcare.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 10
    4. Utilizați căști Bluetooth pentru a simplifica configurarea jocurilor. Dacă intenționați să cumpărați căști pentru jocuri, atunci Bluetooth este un pariu sigur dacă doriți versatilitate. Unele căștile Bluetooth sunt compatibile cu consolele de joc pentru a face manipularea dispozitivelor mult mai ușor. Acestea vor avea adesea microfoane atașate pentru a vă oferi opțiunea de chat vocal, de asemenea.
  • Imagine intitulată Alegeți căștile Bluetooth Pasul 11
    5. Alegeți Bluetooth dacă ascultați muzică în timp ce lucrați. Indiferent dacă vă îndreptați spre sala de gimnastică sau mergeți la o alergare afară, varietatea căștilor Bluetooth vă poate ajuta cu adevărat să vă dea spațiul pe care trebuie să-l exerciți. Firele se pot încurca și în modul este un motiv bun pentru a alege Bluetooth pentru a evita hassle.
  • Acest lucru se aplică și călătoriei generale. Mai puține fire înseamnă mai puțin dezordine. Dar nu uitați să acordați atenție vieții bateriei.
  • sfaturi

    Tipurile diferite de căști Bluetooth pot avea procese diferite pentru a fi asociate cu dispozitivul dvs., deci aveți o privire online pentru a vedea cum să vă conectați.
  • Dacă utilizați căștile Bluetooth pentru antrenament, luați în considerare căștile de lumină sau căștile ca căștile de urechi grele ar putea să vă deranjeze din cauza vracului lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar