Cum să prindeți mezsprit în diamant pokémon și pearl

Mesprit Rams în toată Sinnoh, făcând dificilă urmărirea. Încercând să-l urmeze în jurul lui Sinnoh va fi un efort fără fructe, dar puteți folosi un truc pentru a face să apară în locația dvs. destul de repede. Odată ce întâlniți mespritul, va trebui să faceți rapid unele daune și apoi să o urmăriți din nou, deoarece va fugi ca prima sa mișcare în fiecare bătălie.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă partidul
  1. Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 1
1. Înfrângerea echipei Galactic. Mesprit nu este disponibil pentru a prinde până când ați procedat prin poveste suficient de departe pentru a învinge echipa Galactic prin înfrângerea Cyrus și Prinding Dialga / Palkia. Acest lucru se va întâmpla automat în poveste după ce ați finalizat cea de-a șaptea sală de gimnastică și raid sediul galactic.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 2
    2. Puneți un Pokémon care știe surf în petrecerea dvs. Veți avea nevoie de capacitatea de surf de a ajunge la caverna de veritare pentru a declanșa aspectul mespritului. Veți fi atribuit surf la unul dintre Pokemon-ul dvs. mult mai devreme în joc, deoarece este necesar pentru o varietate de sarcini.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 3
    3. Setați un Pokemon sub nivelul 50, dar cu o viteză mare ca primul Pokemon. Pokemon va trebui să aibă o viteză mai mare de 80 pentru a vă asigura că sunteți în măsură să mergeți mai întâi. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a provoca afecțiuni de stare și daune înainte de a scăpa. De asemenea, va trebui să fie nivelul 50 sau sub, astfel încât respingerea dvs. să lucreze când vânează mesprit.
  • Asigurați-vă că Pokémonul cunoaște o mișcare care cauzează somnul, înghețarea sau paralizia. Acest lucru va ajuta la accelerarea procesului de capturare.
  • În mod ideal, veți dori un Pokémon care cunoaște și un bug, o fantomă sau un atac întunecat, deoarece acestea vor fi cele mai eficiente împotriva mespritului. FALSE GWIE este, de asemenea, o mișcare bună pentru a-și reduce sănătatea în siguranță, dar poate dura mult mai mult.
  • O opțiune alternativă este de a pune un Wobbuffet sau Wynaut cu capacitatea de etichetare a umbrei în partea din față a partidului dvs. Eticheta de umbră poate împiedica mespritul să fugă. Wobbuffet este mult mai lent decât mespritul și probabil că nu va dura mult timp în luptă.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 4
    4. Cumpărați o mulțime de bile Ultra / Dusk și respinge. Deoarece mespritul are o rată scăzută de captură, amurgul și bilele ultra-bile sunt cel mai bun pariu. Bilele Dusk au cea mai mare rată de captură, dar numai munca pe noapte sau în peșteri.. Stocați-vă pe acestea - aveți nevoie de 40 sau mai multe dacă sunteți ghinion. Veți avea nevoie, de asemenea, de o mulțime de respingere pentru a vă asigura că întâlnim numai mesprita
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 5
    5. Obțineți harta marcajului din Jubilife City. Veți avea nevoie de acest instrument de la compania Poketch din orașul Jubilifei pentru a ști când mesprit se află în aceeași zonă ca tine. Va trebui să găsiți cei trei clovni din jurul orașului și să răspundeți la întrebările lor trivia.
  • Veți găsi un clovn lângă centrul Pokémon, unul în fața sediului companiei Poketch și unul în fața postului de televiziune.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea mespritului
    1. Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 6
    1. Călătorește în Lacul Verity. Odată ce ați învins echipa Galactic și petrecerea dvs. este gata, puteți să vă îndreptați spre Venerity la lac și să apăsați mesprit să apară. Flying la Twinleaf Town este cea mai rapidă modalitate de a ajunge la lac.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 7
    2. Surf la mijlocul lacului. Veți găsi intrarea cavernei de verit în mijlocul lacului.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 8
    3. Introduceți Verity Cavern. Veți vedea mespritul în centrul camerei.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 9
    4. Vorbiți cu mespritul în cavernă. Se va arăta ca bătălia este pe cale să înceapă, iar apoi Mesprit va fugi înainte de a începe. Profesorul Rowan vă va informa că mespritul este acum în roaming în timpul lui Sinnoh și că îl puteți urmări pe hartă.
  • Roaming Pokémon ca mesprit va schimba locațiile de fiecare dată când vă deplasați între locații. Acest lucru poate să le urmărească dificil, dar există un truc pe care îl puteți folosi pentru a-l accelera.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 10
    5. Călătoriți spre Route 205 sau Valley WindWorks. Plimbarea între aceste două locații este cea mai eficientă modalitate de a întâlni un Pokémon în roaming, datorită apropierii apropiate a ierbii înalte pe fiecare parte și a Pokemonului Wild Low Livel.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 11
    6. Mișcați înainte și înapoi între cele două locații pentru a provoca mespritatea să se miște. De fiecare dată când umblați de la o locație la alta, mespritul se va muta într-o locație nouă în Sinnoh. Puteți vedea locația sa actuală intermitentă pe harta marcajului dvs. în ecranul inferior.
  • Mișcările lui Mesprit sunt aleatoare, astfel încât să trebuiască să vă întoarceți și de mai multe ori până când sunteți amândoi în același loc.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 12
    7. Utilizați o repere odată ce vă aflați în aceeași locație se află în aceeași locație. Odată ce ați schimbat locațiile și mespritul se află în aceeași locație, utilizați o repere, astfel încât să nu întâmpinați niciun alt Pokemon. Dacă întâmpinați un alt Pokémon sau începeți o bătălie cu un antrenor, Mesprit se va mișca și va trebui să începeți.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 13
    8. Salvați-vă jocul. Salvați înainte de a încerca să întâlniți mespriți, astfel încât să puteți încerca repede din nou dacă ați greșit accidental.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 14
    9. Rulați prin iarba înaltă sau surf până când întâlniți mespritul. Din moment ce utilizați o repere, nu veți întâlni niciunul Pokémon mai mic decât nivelul primului dvs. Pokemon. Acest lucru vă va împiedica să întâlniți oricare dintre celei Pokemon Wild în aceste două zone. Dacă primul dvs. Pokémon este peste nivelul 50, respingerea vă va împiedica să întâlniți mespritul.
  • Partea 3 din 3:
    Capturarea mespritului
    1. Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 15
    1. Să provoace o boală de stare pe prima mișcare. Prima comandă de afaceri este asigurată că mespritul este afectat de îngheț, paralizează sau de somn. Acest lucru va facilita capturarea. Mesprit va scăpa imediat după, dar boala de stare va fi în continuare prezent atunci când o întâlnești în continuare.
    • Puteți utiliza mingea de masterat pentru a prinde meseling instantaneu, dar poate doriți să o salvați pentru alte Pokemonuri rare mai târziu.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 16
    2. Mergeți între ruta 205 și vânturile de vânt până când mesprit apare din nou. După ce mespritul se îndepărtează de prima întâlnire, puteți merge înapoi între Route 205 și Valley Workworks până când apare din nou. Amintiți-vă să utilizați o altă repetare după ce vă aflați în aceeași locație, apoi introduceți iarba înaltă sau surf pentru ao întâlni.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 17
    3. Lovit mesprit cu un bug, fantomă sau atac întunecat. Acest lucru va lua o bucată mare de sănătate în jos. Sperăm să o luați în jos la sănătatea galbenă sau chiar roșu dacă aveți noroc. Mesprit va alerga, dar daunele pe care le-ați făcut vor rămâne atunci când îl întâlniți din nou.
  • Dacă vă bateți în mod accidental, veți avea nevoie să vă încărcați din nou salvarea și încercați din nou.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 18
    4. Face mesprit să apară din nou. Mesprit va alerga întotdeauna după prima dvs. acțiune, așa că faceți din nou înapoi și înapoi până când apare. Veți fi foarte familiarizați cu intrările în aceste două zone! Amintiți-vă să utilizați o repetare după ce ați aflat în aceeași locație.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 19
    5. Whittle Mesprit`s Health până la roșu. Puteți utiliza atacuri regulate care nu sunt foarte eficiente sau utilizați False Swipe pentru ao reduce la 1 HP. Scopul este de a obține bara de sănătate în zona roșie. De fiecare dată când se desfășoară mesprit, va trebui să mergeți între cele două locații până când apare din nou.
  • Asigurați-vă că nu-l bateți! Dacă bateți mesprit, va trebui să vă încărcați jocul salvat și să încercați din nou.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 20
    6. Aruncați o minge rapidă de îndată ce sănătatea sa este roșie. Prima dată când întâlnești mespritul când are o sănătate roșie, aruncă o minge rapidă ca prima mișcare. Dacă sunteți norocoși, veți prinde mespriți la prima încercare. Sunt șanse să se elibereze și să fugă, deși.
  • Imagine intitulată Catch Mesprit în Pokemon Diamond și Pearl Pasul 21
    7. Continuați să faceți mesprită să apară și să arunce o minge rapidă de fiecare dată. Mesprit va alerga după prima dvs. mișcare de fiecare dată. Aceasta înseamnă că veți obține doar o aruncare rapidă a mingelor pe întâlnire. Poate dura 20-30 de încercări, dar ar trebui să prindeți în cele din urmă mese.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar