Cum să vă dezvoltați abilitățile de fotografie

Fotografia este o artă uimitoare. Poate fi o activitate de pasiune, profesie și agrement. Dacă ați stăpânit elementele de bază ale încadrării, fotografiilor și luarea unei fotografii, încercați să luați mai departe. Faceți-o un hobby, sau poate chiar o carieră, mai degrabă decât să luați numai instantaneele de vacanță, de animale și puști obișnuite. Este timpul să începem să faceți uimitoare, mai degrabă decât pur și simplu accesibile, fotografii. Urmați călătoria descrisă pentru a vă dezvolta abilitățile de fotografie.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 1
1. Găsiți pe cineva care vă poate ajuta să cumpărați o cameră utilizabilă bună. Poate că tatăl tău sau un prieten fotograf are un film redundant SLR lovind în jur. Dacă nu aveți a aparat foto, împrumutați unul până când puteți cumpăra unul. Aproape orice cameră digitală din ultimul deceniu și aproape orice Camera de film făcut vreodată, va fi suficient de bun pentru a vă aduce fotografii minunate. Având propria cameră va fi un ajutor imens.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 2
    2. Aflați elementele de bază, dacă nu ați făcut-o deja. Elementele de bază ale fotografiei includ compoziţie, care este, în esență, plasarea unui subiect în cadrul unei fotografii, iluminat, și lucrările de bază ale camerei dvs. Vedea Cum să luați fotografii mai bune Pentru unele materiale introductive.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile dvs. de fotografie Pasul 3
    3. Fii pregătit.Cel puțin jumătate din timp, diferența dintre o mare fotografie și una mediocră este în locul potrivit la momentul potrivit, cu o cameră în mână. Purtați aparatul foto cu dvs. cât de des puteți. Asigurați-vă că utilizați și camera dvs. de multe ori. Doar purtând-o în jur nu face bine.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 4
    4. Sa fii acolo. Fiind "gata" nu este de ajuns. După cum spune Ken Rockwell despre experiența sa timpurie, Ați prins cuvântul spoiler în logica mea, "Orice care sa prezentat?" Am fost un spectator. Am crezut că fotografia a implicat fotografiile de lucruri care au venit. NU! Trebuie să ieșiți acolo și să găsiți lucruri. Găsirea și vederea sunt partea dificilă...Luând o imagine a ceea ce găsiți este partea trivială.
  • ridicați-vă, ieșiți acolo și faceți fotografii. Ieșiți în fiecare dată a zilei, în fiecare zi și căutați lucruri. Nu așteptați ca ocazia potrivită să vină (dar să fiți pregătiți dacă o face!) - ieșiți și gaseste-i. Căutați oportunități oriunde veți merge (fie că sunteți la mall sau pe cealaltă parte a lumii) și mergeți la locuri pentru a căuta oportunități. Dacă puteți vedea ceva în mintea voastră, există șanse să le puteți face și să o trageți!
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 5
    5. Nu mai căutați subiecte pentru a fotografia și a învăța să vedeți.
  • Căutați culori. Sau face contrariul: căutați o absență totală de culoare sau trage în alb-negru.
  • Căutați repetiție și ritm. Sau să facă contrariul și să caute ceva complet izolat de lucrurile din jurul ei.
  • Căutați iluminat și lipsa de astfel de. Ia fotografii de umbre sau de reflecții sau de lumină streaming prin ceva sau de lucruri în întuneric total. Mulți oameni găsesc "ora de aur" (ultimele două ore de lumină de zi) pentru a fi condițiile ideale de lumină pentru fotografii. Acest lucru se datorează luminii direcționale pe care le creează, ceea ce poate crea adâncime într-o fotografie când se utilizează corect. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu se poate fotografia în timpul zilei și găsiți încă o lumină bună. Soarele direct peste cap poate fi văzută ca fiind dură, căutați condiții de ceață sau umbra deschisă pentru a găsi o lumină ușoară. Dar, regulile sunt făcute pentru a fi sparte, nu luați aceste linii directoare prea literalmente!
  • Căutați emoție și gest dacă fotografiați oamenii. Ei arată fericirea? Mischievoința? Tristeţe? Ei arata grijuliu? Sau arată doar ca o altă persoană ușor supărată să aibă o cameră care să o îndrepte spre ei?
  • Căutați textura, formularele și modelele. Fotografiile mari alb-negru sunt uimitoare, deoarece alb-negru forțează fotograful să caute aceste lucruri.
  • Căutați contraste. Căutați ceva care iese din restul împușcăturii. În compoziția dvs., utilizați capătul larg al zoomului (sau a unei lentile cu unghi larg) și apropiați-vă și faceți acest lucru. Căutați contraste de toate lucrurile de mai sus: culoarea pe fondul plictisitoare, lumină printre întuneric și așa mai departe. Dacă fotografiați oamenii, încercați să puneți (sau să găsiți) subiectul dvs. într-un context în care se află în evidență. Căutați fericirea în locuri neașteptate. Căutați o persoană într-o înconjurătoare în care apar în afara locului. Sau ignorați acest lucru și luați-le complet departe de contextul lor prin deschiderea obiectivului tot drumul pentru a bloca fundalul. Pe scurt...
  • Căutați tot ce va organiza interesul unui spectator nu este un tradițional "subiect". Pe măsură ce găsiți nișă, veți găsi probabil că vă întoarceți să vă întoarceți la fotografiile subiecților din nou. Este în regulă. Căutând lucruri care nu sunt Subiecții vă vor îmbunătăți fotografia fără sfârșit - veți vedea în curând o altă lume cu totul.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 6
    6. Păstrați fotografiile cât mai simple posibil. Obțineți cât mai aproape de subiectul dvs., după cum puteți. Folosește-ți picioarele, și utilizați obiectivul de zoom (dacă aveți unul) pentru a vă regla compoziția. Scapi de orice lucru care nu dă un context important pentru a înțelege complet fotografia.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 7
    7. Film de filmare. Dacă fotografiați deja film, apoi trageți și digital. Ambele camere de film și digitale au locul lor în arsenalul fotografului de învățare. Amândoi au avantajele și dezavantajele lor, și ambele vă vor învăța un set diferit de obiceiuri. Cele mai grave obiceiuri de digital, sunt echilibrate de obiceiurile mai bune ale filmului și invers.
  • Camerele digitale vă oferă feedback imediat despre ceea ce faceți bine și ceea ce faceți greșit. De asemenea, aceștia reduc costul experimentării la zero. Ambele lucruri sunt neprețuite pentru noul fotograf. Cu toate acestea, costul zero al digitală îl face prea ușor să cadă în obișnuința "pulverizare-and-ruging" și sperând că o fotografie bună iese la sfârșitul ei.
  • Camerele de film vă obligă să fiți mai atenți la ceea ce luați. Chiar A milionar ar fi reticenți să se așeze pe iaht, luând treizeci și șase de fotografii ale prosopului de scăldat pe film. Stimulentul economic pentru a face mai multe dintre fotografiile pe care le ia ar putea duce la o mai mică experimentare (ceea ce este rău), dar te face să te gândești mai mult înainte de a face fotografii (care poate fi bun, dacă aveți o idee bună despre ceea ce ar trebui să faceți înainte Luând imaginea). Mai mult, film încă A arata ca atare proprii si poti ridica un echipament de film de calitate profesionala ieftin si ieftin.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 8
    8. Arată cele mai bune lucruri de lucru pentru alte persoane. Care este de spus, Găsiți cele mai bune lucruri de lucru și arătați doar la alte persoane. Chiar și cei mai mari fotografi nu iau fotografii superbe la fiecare dată - sunt foarte selectivi despre ceea ce arată altora.
  • Fi brutal despre. Dacă nu sunt Grozav Shots pentru tine, atunci Nu le arătați niciodată. Standardele voastre vor crește în timp, iar chiar și cele pe care le-ați fi crezut odată au fost accesibile, probabil, va arăta destul de lame de câteva luni în jos. Dacă acest lucru înseamnă că tot ce ați avut pentru o zi de filmare a fost una sau două fotografii, atunci este bine. De fapt, probabil că înseamnă că ești destul de dur.
  • Nu vă uitați la imagini de dimensiune completă. Ken evidențiază că cele mai importante părți ale unei imagini sunt cele care pot fi văzute atunci când imaginea este văzută la dimensiunea miniaturilor. Există oameni care vor alege la defecte pe care le pot vedea doar în 100% culturi ale fotografiilor dvs. Asta e în regulă, pentru că nu merită să asculte. Simte-te liber sa trece peste ceva Asta nu arata grozav atunci cand este nevoie de un sfert din ecran (sau mai putin).
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 9
    9. Căutați și ascultați criticile altora. Nu intră în capcana de postare "critică fotografiile mele"-Tipurile de tip pe Internet - acestea sunt, de obicei, pline de pixeli-peperii menționați mai sus. Totuși, este bine să Căutați critici constructive, Atâta timp cât ai grijă de cine asculți.
  • Ascultă artiștilor. Dacă cineva are o mare lucrare artistică pentru a arăta fotografii, picturi, muzică sau orice altceva - atunci acesta este motivul să le ia în serios, deoarece alți artiști înțeleg instinctiv impactul visceral, fie că este în câmpul lor sau nu (și dacă fotografia ta nu are " t impact, probabil este mai bine șters). Majoritatea non-artiștilor fac, deși nu sunt la fel de bine poziționați să vă spună ce faceți dreptate (și sunt mai probabil să vă fie drăguți pentru a evita rănirea sentimentelor dvs.).
  • Ignorați pe oricine care critică fotografiile dvs. aspru și nu are nici o fotografie uimitoare pentru a arăta. Opiniile lor pur și simplu nu merită ascultare.
  • Aflați ce faceți bine și ce faceți greșit. Dacă cineva îi plăcea o fotografie, ceea ce le-a făcut ca ei? Dacă nu au făcut-o, Ce ai făcut greșit? Așa cum sa spus mai sus, altele Artiști probabil vă va putea spune aceste lucruri.
  • Nu fii modest Dacă cineva îți place munca ta. Este în regulă, fotografii iubesc ființa complimented pe capodoperele lor la fel de mult ca oricine altcineva.Încercați să nu fiți cocoșați, totuși.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile dvs. de fotografie Pasul 10
    10. Căutați o muncă care vă inspiră. Acest lucru nu înseamnă doar impecabil din punct de vedere tehnic - orice clovn (foarte bogat) poate lipi de 400mm f / 2.8 lentile pe un SLR digital $ 3000, obțineți o fotografie bine expusă, super-ascuțită a unei păsări și asta încă nu le va face Steve Cirone. Mai degrabă, căutați o muncă care vă face să zâmbiți, să râdeți, să plângeți sau să vă simțiți orice, și să nu lucreze care te face să te gândești "bine expuse și concentrate". Dacă sunteți în fotografiile oamenilor, uitați-vă la munca lui Steve McCurry (Fotograf al Fată afgană) sau lucrarea de studio a Annie Leibowitz.

    Dacă sunteți pe Flickr sau pe orice alt site de partajare a fotografiilor, atunci păstrați un ochi asupra persoanelor care vă inspiră (deși nu ajungeți să cheltuiți atât de mult timp la computerul dvs. că nu faceți fotografii).
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 11
    11. Aflați unele trivia tehnice. Nu, aceasta nu este cea mai importantă parte despre fotografiile. De fapt, este unul dintre cei mai puțin importanți, motiv pentru care este tot drumul aici - o fotografie mare făcută de un punct-și-shooter ignorant al acestor lucruri este departe mai interesant decât o fotografie plictisitoare perfect concentrată și expusă. Este de asemenea infinit mai bine decât cel care nu a fost luat deloc pentru că cineva era prea ocupat îngrijorător de acest tip de trivia.
  • Totuși, este la îndemână să ai o cunoaștere de lucru Viteza de declanșare, diafragma, lungimea focală etc., și ce efecte vor avea asupra imaginii dvs. Niciuna dintre acestea nu va face o fotografie rea într-una bună, dar uneori vă poate împiedica să pierdeți o fotografie bună la o problemă tehnică și puteți face fotografii minunate chiar mai bune.
  • Imagine intitulată Dezvoltați abilitățile de fotografie Pasul 12
    12. Găsiți nișă. Puteți găsi că sunteți un comunicator suficient de bun pentru a fotografia oamenii. Puteți găsi că vă place Fiind în toate vremurile Destul de a putea face fotografia peisajului. S-ar putea să aveți lentile de telefoto uriașe și să vă bucurați de motorul de curse suficient încât să vă aflați că vă distrați fotografia. Încercați toate aceste lucruri! Găsiți ceva ce vă place și că sunteți bun la, dar nu vă limitați la el.
  • Imagine intitulată Utilizați medii sociale pentru a ajuta la căutarea unui donator de organe Pasul 1
    13. Organizați programul și fiți sociali.
  • Puteți fi social prin deschiderea unui cont pe Instagram, Twitter, Facebook sau alte site-uri sociale. Puteți să vă alăturați Getty Images.
  • Puteți organiza o expoziție pentru vecinătatea dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aproape orice cameră digitală din ultimul deceniu și aproape orice cameră de film a fost făcută vreodată, va fi suficient de bună pentru a vă aduce fotografii minunate. Nu vă faceți griji cu privire la uneltele până când ați primit elementele de bază. Chiar mai bine, nu griji Despre unelte, vreodată.
  • Faceți un efort concentrat pentru a face fiecare număr de împușcare. De obicei, o singură lovitură în douăzeci ar putea fi un portar, unul în o sută este bun, unul într-o mie este a "Wow" Fotografie, și dacă sunteți norocos, ați putea obține șansa unei vieți în viața voastră pe care toată lumea o poate aprecia.
  • Nu vă descurajați.Dacă fotografiile dvs. încă nu prezintă niciun progres după câteva zile sau săptămâni, păstrați-vă la el!Fotografia este, de asemenea, despre răbdare și dedicare.
  • Imprimare cele mai bune imagini într-un format destul de mare.
  • Nu vă bazați pe trucuri tehnice și post-procesare cum ar fi HDR Pentru a face fotografiile interesante. Dacă este plictisitor direct din cameră, apoi ștergeți-l sau aruncați-l.
  • Cumpărați o carte modernă pe fotografie. Economisiți bani și cumpărați o carte utilizată atâta timp cât este relativ actuală. Eșantionați și uitați-vă la multe cărți de fotografie înainte de cumpărare. De asemenea, uitați-vă la o varietate de reviste (muzică, oameni, case, grădini, arhitectură, bebeluși - indiferent de tine). Cum arată imaginile? Care fac fotografii?
  • De asemenea, ajută la privirea fotografiilor altora sau imaginile dintr-o revistă de fotografie. Critică fotografiile. Listați două lucruri pozitive și două lucruri pe care le-ați încerca să le schimbați în fotografii.
  • Luați-vă propriile fotografii și obțineți altcineva să vă examineze munca.
  • Dă-ți un tutorial. Dacă dețineți o cameră foto și aveți manualul său, Citiți manualul și să se joace cu opțiunile pe măsură ce citiți. Citiți într-un loc unde nu veți fi distras.
  • Automatizarea există pentru un motiv - vă permite să vă concentrați asupra obținerii unor fotografii minunate decât pe trivia tehnică pe care nu ar trebui să o aveți grijă. Utilizați camera dvs. de cameră "Program" MODE, dacă are unul și utilizați schimbarea programului pentru a selecta diferite combinații de orificii și viteze de declanșare. Dacă puteți obține doar rezultate bune în "Manual", Utilizați-l, dar pretinzând că sunteți în anii `50 și lipsiți de orice fel de automatizare nu vă face "pro".
  • Există întotdeauna reviste disponibile oriunde te duci. Ele nu sunt egale deoarece în publicațiile imaginilor sunt întotdeauna modificate pentru a arăta cele mai bune, dar puteți găsi cel puțin exemple de culori și forme într-un loc de 2-dimensional.
  • Când vine vorba de selecția camerei, trebuie să fii atent. Doar pentru că cumpărați o cameră de 700 de dolari nu înseamnă că veți face instantaneu minunat. Dacă cumpărați o cameră mai scumpă, aveți grijă să aflați despre fiecare funcție.
  • Nu plătiți numele. Un Nikon pentru începători de 200 de dolari, de exemplu, are multe dintre aceleași caracteristici (e.G. Zoom optic, 4x.) ca camera de începători (de obicei mai puțin costisitoare) de către un alt brand.
  • Reglați perfect fundalul. Semnătura unui fotograf.
  • Reglați iluminarea de fundal.
  • Avertizări

    Când faceți fotografii ale oamenilor din public, încercați întotdeauna să fiți drăguți și să vă amintiți dacă faceți o fotografie a unei anumite persoane sau persoane într-un portret, pentru a le întreba dacă este în regulă. Amintiți-vă să vă mulțumesc și să le arătați, de asemenea, fotografia, ar putea fi motive sociale sau religioase pentru care cineva nu vrea ca fotografia lor să fie luată. Există, de asemenea, forme de eliberare a modelelor de luat în considerare dacă utilizați fotografia persoanelor pentru câștigurile monetare sau câștigurile de afaceri.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un aparat foto. Obțineți cel puțin două, dacă puteți: un film, un digital (vezi mai sus).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar