Cum să bateți sans în substana

"Substantiv" este un fenomen în comunitatea de jocuri.Este cunoscut pentru povestea complicată și distractivă. În joc, puteți alege fie un traseu pacifist, o rută neutră sau o cale de genocid. Traseul de genocid, una dintre cele mai distractive căi.Dispune de SANS ca șef final.SANS are doar 1 sănătate, 1 apărare și 1 putere de atac, și totuși el este încă unul dintre cei mai dificili șefi din jocuri. "Cel mai slab dușman din joc," Toby Fox Statele Unite. Dar că îl oprește să-ți facă să citești acest articol? Citiți mai departe pentru a afla cum să bateți Sans în substana.

Pași

  1. Imagine intitulată Beat Sans în Pasul 1
1. Aflați regulile. Există câteva reguli pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a lupta împotriva SANS. Acestea sunt după cum urmează:
  • Singura modalitate de a progresa în lupta sa este de a ataca. Dacă utilizați un element sau "Verifica" SANS, bătălia nu va progresa și va repeta ultima mișcare pe care tocmai a făcut-o.
  • Ori de câte ori te lovești de unul dintre atacurile lui Sans, luați daune karmice. Este ca daunele de otravă. Va continua să vă scurgem HP și să fie foarte devastatoare după ce tocmai a fost lovit o dată.
  • Nu există cadre de invincibilitate în timpul luptei cu SANS.Veți continua să luați daune de la un atac până când vă veți deplasa la siguranță.
  • Sans îți pune sufletul (sau inima ta) în două moduri diferite: Modul Blue Soul și Mod Red Soul:
  • Modul Blue Soul face gravitatea pe inima ta. Ori de câte ori sari, vei veni înapoi. Protagonistul trebuie să sară și să utilizeze tehnici de platformă pentru a evita atacurile.Înălțimea saltului depinde de cât timp apăsați tasta de săgeată sus (sau oricare dintre direcțiile de care aveți nevoie pentru a sări).
  • Modul Red Soul este opusul modului de suflet albastru.Gravitatea nu este aplicată când inima ta este roșie. Veți pluti în timpul modului roșu și puteți să vă deplasați în orice direcție. Modul Red Soul nu este folosit la fel de des ca modul sufletului albastru.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul Actre 2
    2. Aduceți echipamentul potrivit la luptă.Nu contează ce armă purtați în timpul acestei bătălii.Singura armă care vă oferă o margine este Panul ars pe care l-ați găsit în Hotlands, deoarece vă oferă 4 extra HP atunci când utilizați un element de vindecare.De asemenea, veți avea nevoie de elemente puternice de vindecare.Setarea optimă este după cum urmează:
  • Armura: Orice doriți.
  • Arma: Pan ars.
  • Buttercotch Pie.
  • Taitei instant.
  • O friptură de față.
  • 3 bucăți de zăpadă.
  • Ca mulți eroi legendari, pe măsură ce inventarul dvs. va fi deținut.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul Pastre 3
    3. Aflați atacurile din partea 1. SANS are 24 de atacuri care vin în două părți.Partea 1 este partea mai ușoară.Odată ce învățați modelele, este posibil să puteți obține prin partea 1 fără a lua atacurile de la Damaget 1 sunt după cum urmează:
  • Cea mai puternică mișcare: Acest lucru poate prinde mulți jucători noi de pe gardă, deoarece SANS este singurul dușman din jocul care primește primul atac.Fii pregătit!Va fi întotdeauna aceeași mișcare.Odată ce învățați cum să o evitați, puteți să o evitați de câte ori aveți nevoie.
  • Bone Slam:Aceasta face parte din cel mai puternic atac de mișcare.SANS începe să vă pun în modul Blue Soul și să faceți o "oase slam."El vă va arunca în partea de jos a ecranului. Apoi, o cutie roșie va apărea cu un sunet.Acest lucru indică că trebuie să sari. Salt pentru a evita oasele din partea de jos a ecranului.
  • Zidul osului:Aceasta este a doua etapă a celei mai puternice mișcări.SANS vă va pune în modul Red Soul și o serie de oase vor veni la tine din ambele părți.Va trebui să apăsați în sus și în jos pentru a naviga prin pasajul din oasele peretelui osos.
  • Gasters Blasters: Aceasta este a treia etapă a celui mai puternic atac de mișcare.Fețele de la Gaster vor apărea la laterale și colțurile cutiei și vă vor distruge cu lasere.Veți fi în modul roșu suflet.Va trebui să vă deplasați în centru sau în laturi pentru a evita atacul.Veți dori să vă mutați puțin înainte ca atacul să înceapă să evite atacul.Mutați folosind următorul model pentru a evita atacurile: centru, orice parte, centru din nou, apoi partea de sus sau de jos.
  • A sări coarda:În timpul acestui atac, veți fi pus în modul Blue Soul.O serie de oase vor veni de la dvs. dintr-o parte sau de cealaltă cu un mic decalaj între fiecare os.Utilizați salturi mici, controlate pentru a sări prin goluri.Acest atac vine într-o varietate de iterații cu lacunele la înălțimi diferite de-a lungul luptei.
  • Blue Bones:În timpul acestui atac, veți vedea un os albastru mare, urmată de un mic os alb, vino la tine.Trebuie să așteptați până când osul albastru trece și apoi să sari peste osul alb scurt în timp ce se deplasează în aceeași direcție ca osul alb.Dacă vă mișcați în timp ce oasele albastre vă trec, veți da daune.
  • Dreapta și stânga solo:În timpul acestui atac, veți fi pus în modul Blue Soul.O serie de oase scurte vor veni la tine.Va trebui să sari pe o serie de platforme deasupra oaselor scurte pentru a vă deplasa în siguranță.Evitați oasele mari care vin din partea de sus.Un alt os mare va veni la tine de la vârf la sfârșit.Oasele și platformele pot veni la tine din dreapta sau din stânga.
  • Platforme osoase:În timpul acestui atac, există o serie de platforme cu oase în față și în spatele acestei mișcări pe ecran.Cel din partea de jos se mișcă și cea din mijlocul mișcă dreapta.Veți fi în modul Blue Soul.Va trebui să sari și să vă deplasați într-o mișcare circulară pentru a evita oasele.Săriți pe platformele de jos mergând bine, apoi săriți în jos și mutați-vă la stânga pentru a rămâne în fața oaselor.Săriți pe partea de sus a unei alte platforme și mutați bine, când este sigur să faceți acest lucru.
  • Monorai:Acest lucru este similar cu platforma osoasă, cu excepția platformei se mișcă dreapta și apoi a plecat.Există, de asemenea, o serie de oase cu goluri care se deplasează în sus și în jos în mijloc.Veți fi în modul Blue Soul.Cea mai ușoară modalitate de a trece prin această secțiune este de a rămâne pe platformă și doar mutați stânga sau la dreapta pentru a evita oasele în creștere și cădere.
  • Platforme de gaze:În timpul acestui atac, există trei seturi de platforme care se deplasează în partea de jos și de sus și se mișcă spre mijloc.Fețele Gaster vor apărea la diferite niveluri și lasere de explozii.Veți fi în modul Blue Soul.Săriți pe platforme și evitați explozii gaster.
  • Buzunare osoase:În timpul acestui atac, oasele mari vin de la tine din stânga, în timp ce oasele mici vin de la dreapta.Veți fi în modul Blue Soul.Cea mai bună modalitate de a trece prin acest atac este de a face salturi mari controlate peste mai multe oase mici, în timp ce stați în spațiul dintre oasele mari.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul 4
    4. Vindecă când nu se întâmplă prea multe. Nu veți face întotdeauna să dați atacurile lui Sans chiar și după toate cele care practică. În acest moment în joc, ar trebui să aveți câteva articole de vindecare. Dacă vă veți vindeca în timpul primului val de atacuri, asigurați-vă că ați făcut dacă după o mișcare pe care o cunoașteți, puteți să vă dați întotdeauna. Vindecarea nu progresează lupta.Se repetă doar ultimul atac.
  • Un alt loc bun pentru a se vindeca este în timpul rezervării SANS între partea 1 și partea 2. În timpul acestui timp liber, puteți vindeca tot ce doriți și nimic nu va progresa până când nu atingeți atacul. Ultimul loc pe care ar trebui să-l vindecați este chiar înainte de atacul său final, care este imediat după atacul său de slam.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul 5
    5. Nu cruțați pe Sans. În timpul pauzei între Partea 1 și Partea 2, SANS vorbește și spune că poți fi o persoană bună și îți dă opțiunea de a-l cruța. Nu mergeți pentru asta!El vă va ucide instantaneu odată ce ați făcut-o.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul 6
    6. Aflați atacurile Partea 2.După pauza de rezervă a SANS, atacurile încep să obțină un pic mai dificil.Pregătește-te pentru următorul set de atacuri.Acestea sunt după cum urmează:
  • Clipuri:Primul atac din partea 2 este o serie de 4 atacuri rapide care vă cer să reacționați rapid.Este posibil să trebuiască să sari pentru a evita oasele, deplasați-vă în lateral pentru a evita blasterele Gaster, traversați spațiul din peretele osului.Este similar cu atacurile Partea 1, cu excepția acestui moment trebuie să vă mișcați rapid.
  • Atacul de meniu:Când vedeți meniul după primul atac, observați că există un os care se mișcă și în afara meniului.Timp butonul dvs. presează pentru a evita osul, deoarece vă va deteriora.Nu te poate ucide, dar vă poate aduce HP până la 1.Mai târziu în luptă, veți vedea oase în opțiunile de meniu din partea de jos a ecranului.Evidențiați diferite opțiuni de meniu pentru a evita oasele.
  • Ghidate Gasters Blasters:Pentru acest atac, Gasters vor apărea pe ecran și vizează un laser direct la tine.Ei intră doar la un moment dat, deci urmăriți ordinea pe care o apar pe ecran.Vei fi în sufletul roșu.Deplasați-vă într-un oval sau un cerc mare, evitând explozii cu laser.Mai târziu în luptă, laserele vor deveni mai mari.
  • Bonele în sus și în jos:În timpul acestui atac, un set de oase se mișcă în stânga și un alt set de oase se mută pe dreapta.Veți fi în modul roșu suflet.Pentru a le evita, va trebui să vă deplasați într-o mișcare circulară în centru pentru a evita oasele.
  • Slam:Acest lucru este similar cu slamul osului la începutul jocului.Diferența este de data aceasta, veți fi loviți de mai multe ori împotriva mai multor părți ale casetei.Veți fi în modul Blue Soul, dar gravitatea vă va trage în direcții diferite.Imediat săriți de pe perete pe care tocmai l-ați lovit pentru a evita peretele osos.
  • Atac special:Acesta este ultimul atac major al lui Sans.Se compune din 4 zgomote de oase rapide în modul Blue Soul, urmată imediat de oasele în sus și în jos în modul Red Soul.Apoi, va trebui să navigați printr-un zid mare de oase în modul roșu sufletesc, care se mișcă foarte repede.Mișcați în sus și în jos pentru a evita oasele.În cele din urmă, pleacă în perete pe dreapta în modul Blue Soul. Imediat săriți la stânga pentru a evita peretele osos.Apoi, există încă patru ziduri de perete în modul Blue Soul.Pentru a le evita, sari în sus, apoi diagonală în jos-dreapta, diagonală sus-stânga, apoi dreapta.Apoi, blasterii Gaster formează un cerc și vă aruncă din toate unghiurile.Veți fi în modul roșu suflet.Pentru a le evita, mutați într-un cerc rapid în mijloc.Este ușor să te depășești, dar după acest atac, lupta este practic peste.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul 7
    7. Așteptați până când sansi adoarme.Dacă ați supraviețuit atacul special, sunteți trecut de punctul de luptă în care puteți muri.Vă puteți relaxa acum.Atacul final SANS este de a vă vorbi la moarte.Va fi o mulțime de dialog.Ia timpul pentru ao citi.Nu misca.Dacă vă mutați, el va clipi și veți fi mutat înapoi în centru.Lăsați-l să vorbească.În cele din urmă, el va adormi.
  • Imagine intitulată Beat Sans în Pasul 8
    8. Selectați Luptă.Odată ce Sans adoarme, puteți împinge caseta spre stânga, mișcându-se stânga.Apoi împingeți caseta până la "Luptă" Opțiunea din meniu și selectați-o pentru a face față unei lovituri finare a lui Sans.Felicitări!Ai castigat!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar