Cum se proiectează un anuar

Ați fost responsabil de proiectarea anuarului școlar. Este o sarcină mare, dar cu siguranță posibilă. Primul pas este de a afla ce linii directoare și cerințe au fost stabilite de școală. După aceasta, atribuiți responsabilităților personalului Anuar și faceți un plan. Următorul este distracția Partea de proiectare a capacului și adăugând câteva pagini uimitoare în interiorul pentru a crea o amplificare memorabilă pentru școala dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea organizată
  1. Imagine intitulată Design Un an Anuar Pasul 1
1. Determinați dacă aveți suficienți membri ai personalului Anuar. Este grupul dvs. de anuare o clasă sau un club? Dacă grupul dvs. este un club, asigurați-vă că aveți destui membri recrutat pentru a răspândi uniform volumul de muncă.
  • 8-10 membri sunt un obiectiv bun. Dacă aveți o școală mare și / sau o mulțime de sporturi și cluburi, este posibil să doriți să aveți câțiva studenți despre personal.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 2
    2. Atribuiți elevilor să acopere secțiunile sau elementele specifice ale anuarului. Puteți solicita elevilor preferința lor în care zonele pe care le acoperă sau puteți delega pe care fiecare elev este responsabil pentru. În funcție de mărimea școlii dvs. și de numărul membrilor personalului de anuare, atribuiți un student sau unui grup de studenți pentru a acoperi fiecare zonă.
  • Atribuiți elevilor sau unui grup unei secțiuni care acoperă activitățile sportive și extracurriculare.
  • Au cineva responsabil de layout-urile pentru principalele profiluri individuale și pentru a vă asigura că fiecare elev și membru al personalului a avut fotografia lor luată.
  • Au un grup de studenți responsabili pentru capturarea unor momente speciale și fotografii candidene.
  • Decideți cine se va ocupa de conținutul scris. Fiecare grup va fi responsabil pentru toate scrierile pentru zona lor sau veți avea câțiva studenți selectați Fă toate scrisorii pentru întregul anuar?
  • Imagine intitulată Design Un an de anuare 3
    3. Alegeți o temă și păstrați-o în minte în timpul întregului proces de proiectare. Tema încorporează totul, de la culorile pe care le utilizați, la stilul anuarului (cum ar fi Vintage), la sloganul. Gândiți-vă la aceste elemente atunci când proiectați capacul, crearea paginilor interioare și încorporarea citatelor sau graficelor.
  • Dacă sloganul pentru anuarul dvs. este "o poveste care trebuie spusă", gândiți-vă la toate căile în care acest slogan poate fi încorporat în anuarul dvs. Ar putea fi probabil titlul pe coperta frontală. Poate paginile dvs. de autografe arată ca o defilare a hârtiei sau alegeți fonturi gotice vechi sau medii medii medii.
  • Imagine intitulată Design Un an Anuar Pasul 4
    4. Faceți un aspect dur al anuarului dvs. Fiecare grup să colecteze și să-și organizeze conținutul pentru a-și da seama de câte pagini vor avea nevoie. Odată ce toate grupurile și-au depus munca, puneți totul împreună pentru a vedea cum se potrivește. Acest lucru vă va oferi o idee generală despre cum să organizați anuarul.
  • De exemplu, este posibil să știți că pagina 1 va fi pagina de titlu, pagina 2 va fi tabelul de conținut, pagina 3-4 va avea profesori și personal, iar 5-8 vor fi imagini senior. Continuați să fiți toate secțiunile împreună până când aveți toate zonele acoperite. Nu uitați să contabilizați și separatoarele secțiunilor și paginile de autografe.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea de pagini minunate din interiorul
    1. Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 5
    1. Păstrați layout-urile simple pentru a vă ajuta să vă concentrați. Încercați să alegeți doar 5 sau 6 dispoziții diferite și repetați-le în întreaga carte. Acest lucru vă ajută să păstrați totul organizat și consecvent și permite cititorilor să se concentreze asupra conținutului anuarului, mai degrabă decât asupra modului în care totul este aranjat.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 6
    2. Experimentați cu diferite fonturi. Little "picioare" la capetele literelor din Fonturile Seif fac citirea mai ușoară, astfel încât fonturile Seif sunt mai bune pentru a fi utilizate pentru texte lungi cum ar fi povestiri și articole. Sans-serif Fonturi apuca atenția cititorului și lucrează excelent pentru titluri. Încercați o mulțime de fonturi diferite până când găsiți unul care se potrivește temei și aspectului dorit.
  • Câteva exemple de fonturi serif sunt noi New Roman și Garamond.
  • Fonturile populare Sans-Seif sunt Futura și Proxima Nova.
  • Pentru varietate, încercați să împerecheați fontul. Pacificarea fontului este atunci când utilizați o combinație de diferite fonturi împreună pentru a crea interes vizual.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 7
    3. Faceți prima pagină o pagină de titlu. Pagina dvs. de titlu trebuie să conțină toate informațiile de bază despre școala dvs. Includeți titlul anuarului și numele școlii, adresa, numărul de telefon și site-ul web.
  • De asemenea, puteți include numărul de volum, dacă școala dvs. a păstrat cu publicațiile.
  • Unele școli includ numărul de studenți și personal ca o referință istorică.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 8
    4. Adăugați un cuprins, astfel încât cititorii știu unde să găsească ce. Odată ce ați avut toate secțiunile anuarului dvs. au decis și numerele de pagină atribuite, asigurați-vă că adăugați informațiile despre Cuprins. Acest lucru face ca un punct de referință rapid, dacă cineva trebuie să privească fotografiile personalului sau să găsească o imagine a echipei de baschet a fetei.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 9
    5. Sortați paginile principale ale profilului individual în ordine alfabetică la nivel de grad. Puteți sorta paginile foto de către cel mai înalt nivel la nivelul celui mai mic sau cel mai mic la cel mai mare. Comandați fotografiile în ordine alfabetică la nivelul fiecărui grad. Nu uitați să adăugați secțiunea pentru fotografiile personalului.
  • Adăugați o margine simplă neagră sau albă în jurul marginilor fotografiilor pentru a le separa de fundalul paginii.
  • Dacă ați colectat citatele de student (uneori acest lucru se face numai în clasa senior), includeți cei sub sau lângă fiecare imagine de profil - în funcție de aspectul paginilor dvs.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 10
    6. Adăugați o secțiune pentru paginile de grup de grup următor. Aici ați prezenta toate fotografiile grupului, inclusiv a echipelor sportive - clase elective cum ar fi Cluburile de Band și Chiro și Extracurriculare, cum ar fi Anuarul sau Societatea de Onoare.
  • Puteți include, de asemenea, fotografii de grup ale studenților care nu sunt considerate un grup organizat, cum ar fi asistenții de birouri pentru studenți sau aidele profesorului.
  • Această secțiune ar putea dura destul de puține pagini. Asigurați-vă că păstrați aspectul consistent pe toate.
  • Imagine intitulată Design Un an Anuar Pasul 11
    7. Dispersați paginile de fotografii candidene în anuar. Fotografiile candide sunt speciale deoarece captează momente care reprezintă școala și elevii, deci este important să le includeți. Acestea sunt fotografiile luate de studenți și personal pe tot parcursul anului la evenimente sportive, în zilele de îmbrăcăminte, sau doar în sala de clasă.
  • Aceste pagini pot fi împrăștiate complete sau făcute într-un colaj. Au unele dintre fiecare!
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 12
    8. Nu uitați să adăugați paginile autografului! Aceasta ar putea fi cea mai amuzantă parte pentru unii studenți. Aceste pagini sunt destinate prietenilor și profesorilor să semneze la sfârșitul anului. Elevii îi pot folosi pentru a desena imagini, scrie citate sau o notă plăcută sau chiar lasă un număr de telefon pentru a rămâne în contact.
  • Puteți avea o secțiune mare pentru paginile de autografe sau aveți secțiuni mai mici de 1 sau 2 pagini dispersate în anuar.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 13
    9. Adăugați pagini opționale dacă aveți spațiu. Odată ce ați asigurat că aveți toate paginile necesare, consultați Dacă aveți spațiu pentru a adăuga divizoare secții, o secțiune de evenimente curente, pagini de publicitate și un index.
  • Adăugați pagini între diferitele secțiuni pentru a le separa unul de celălalt.
  • O secțiune a evenimentelor curente ar putea fi stabilită similar unui ziar și ar include evenimente majore, tendințe populare și chiar prețuri pentru o pâine de pâine sau galon (litru) de gaz. Este un spațiu distractiv să se uite înapoi ca o reamintire a vremurilor.
  • Dacă școala dvs. a vândut spațiu publicitar pentru a strânge bani, asigurați-vă că includeți pe aceia.
  • Includeți o pagină index la final pentru a lista pe fiecare elev și numele membrilor personalului și numărul (numerele) paginii sunt prezentate.
  • Imagine intitulată Design Un an de anuare 14
    10. Obțineți feedback de la cineva care nu este pe personalul Anuarului. Odată ce ați pus totul împreună și ați verificat și verificați dublu munca, dați-vă o pauză. Deoarece totul tinde să ruleze împreună odată ce ați privit atât de mult, având pe altcineva să se uite lucrurile, poate fi foarte benefică în capturarea greșelilor sau a ciudățenilor.
  • Adresați-vă unui profesor de engleză pentru ajutorul lor cu corectarea întregului text tipărit.
  • Au un profesor de design de artă sau grafică privită la aspectul general al anuarului.
  • Luați feedbackul pe care îl primiți în mod serios și implementați modificările în care puteți.
  • Partea 3 din 3:
    Proiectarea capacului frontal
    1. Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 15
    1. Încorporați tema în capacul frontal.Capacul frontal este șansa dvs. de a face o primă impresie memorabilă. Deoarece tema este o parte importantă a proiectului dvs., încorporați culorile, sloganul și stilul în copertă, astfel încât cititorii știu imediat ce să se aștepte în restul cărții.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 16
    2. Faceți culorile școlare proeminente. Amestecați culorile în desen, design și formularea pe care o utilizați pe capac. Încercați să schimbați culorile în jurul valorii de a afla ce arată mai bine și este mai atrăgătoare vizuală.
  • De exemplu, dacă culorile dvs. sunt negre și aur, încercați un fundal negru cu font de aur. Apoi încercați un fundal de aur cu font negru.
  • Textul întunecat pe fundalurile luminii este de obicei mai ușor de citit, dar textul luminos pe un fundal întunecat funcționează adesea pentru a atenua atenția asupra unui punct specific.
  • Imagine intitulată Design O primă etapă 17
    3. Includeți mascota școlară dacă aveți unul. Indiferent dacă sunteți buldogi sau peșteri, mascota dvs. este o reprezentare importantă a școlii dvs. Nu trebuie să aveți neapărat o imagine a mascota dvs. dacă nu simțiți că funcționează cu tema voastră. Doar includeți-o cu numele școlii.
  • De exemplu, ați putea scrie "buldogii Jefferson" sau "Charlton High Cavemen."
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 18
    4. Nu uitați să includeți anul școlar curent. Adăugarea Anului la copertă vă permite să vă stabiliți anuarul în afară de celelalte anuare pe care le dețin elevii. De asemenea, facilitează referința când este timpul să vă întoarceți și să vă amintiți.
  • În loc să scrie întregul an școlar "2017-2018," ați putea pune "clasa din 2018."
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 19
    5. Utilizați programul de software anual dacă doriți să creați o acoperire digitală. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca un fundal solid colorat, cu un nume de școală subevaluat, un an și motto-ul imprimat în colț. Faceți designul mai complicat cu modele geometrice sau artă abstractă.
  • Dacă școala dvs. a luat o fotografie școlară cu toți studenții, utilizați fotografia pentru o acoperire completă a paginii.
  • Faceți un colaj din fotografii memorabile care au fost luate pe tot parcursul anului școlar.
  • Imagine intitulată Design Un an de anuare 20
    6. Creați-vă proiectul dur și obțineți feedback. Odată ce ați decis cu privire la toate elementele pe care doriți să le includeți, începeți proiectul dvs! Nu vă faceți griji că ați făcut-o perfectă, doriți doar să obțineți o idee despre aspect pentru a vă asigura că toate elementele fluxează împreună și se potrivesc corect.
  • Luați în considerare realizarea unor opțiuni diferite pentru a vedea care se dovedește mai bine. S-ar putea să fiți surprinși.
  • Verificați cu membrii personalului de birou, poate un profesor de artă și câțiva alți studenți pentru a vedea ce se gândesc la desene. Ascultați ideile și sugestiile lor și folosiți feedbackul pentru a decide ce schimbări pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți designul.
  • Utilizați feedbackul pentru a crea un alt proiect și apoi verificați înapoi pentru a vedea ce cred ei.
  • Imagine intitulată Design Un anuar Pasul 21
    7. Țineți un concurs dacă doriți să oferiți altor studenți o șansă de a participa. O altă opțiune este de a deschide această sarcină până la restul corpului elevului. Dați-le liniile directoare - poate că poate fi extrasă numai de mână (fără programe de calculator sau grafică), trebuie să includă anul școlar curent și trebuie să reflecte tema aleasă. Indiferent de orientările pe care le decideți, asigurați-vă că sunt clare.
  • Setați un termen limită și includeți instrucțiuni pentru care să-și transforme activitatea.
  • Au votul personalului de anuare cu privire la cea mai bună prezentare sau de a deschide votul până la restul școlii. Este întotdeauna o idee bună să păstrați opera de artă anonimă în timpul procesului de votare.
  • Anunță câștigătorul odată ce a fost decisă.
  • Imagine intitulată Design Un an de anuare 22
    8. Trimiteți-vă proiectul final companiei de Anuar. Încercați să fiți răbdători în timp ce așteptați ca dovada finală să vină în poștă - poate dura câteva săptămâni. Odată ce sosește, uitați-vă și vă rog pe spate pentru toată munca voastră grea.
  • De obicei, veți avea încă o ocazie pentru a face schimbări după acest punct. Dacă vedeți orice erori pe copia de hârtie pe care o primiți, contactați reprezentantul dvs. de la compania de software pentru a face ajustările finale înainte de a imprima restul anuarilor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar