Cum să vă proiectați propria bucată de bijuterii

Nu este nimic ca piesa potrivită de bijuterii pentru a termina un costum. Uneori, totuși, acea piesă dreaptă poate fi dificil de găsit. Rezolvați această problemă prin proiectarea propriei bijuterii de oprire a spectacolului. Puteți lucra de la zero sau redo o piesă de epocă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Proiectarea bijuterii la domiciliu
  1. Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 1
1. Răsfoiți site-urile web și magazinele de bijuterii pentru inspirație. Când vine vorba de proiectarea bijuterii la domiciliu, veți avea nevoie de o inspirație înainte de a începe desenul. Răsfoiți bijuterii online sau la cap la magazinul local de artizanat sau la spectacolul de artizanat pentru a naviga pe selecție. Poate că un pandantiv sau o piatră prețioasă vă va prinde ochii. Odată ce sunteți inspirat, ar trebui să fie ușor să începeți proiectarea bijuteriilor.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 2
    2. Începe schițarea. Dacă nu sunteți sigur de unde să începeți, încercați să schițați formele de bază și apoi să începeți să împingeți aceste forme. Dacă sunteți încă pierdut, încercați doar câteva schițe fără minte timp de cinci minute sau cam asa ceva. Acest lucru poate produce un design pe care nu-l puteți gândi altfel.
  • Pentru a începe proiectarea bijuteriilor pe hârtie, veți avea nevoie de hârtie și creioane goale. Acestea pot fi ușor achiziționate la un magazin de artizanat în apropierea dvs. sau chiar la o librărie locală. Răsfoiți selecția de schițe până când găsiți unul care vă scântește creativitatea și vă ajută să vă simțiți motivați să proiectați.
  • Pe măsură ce vă schițați piesa, etichetați fiecare parte a designului cu materialul pe care îl veți folosi. De exemplu, dacă schițezi o margele de plastic roșu, etichetați-l pe design. Deși ar putea să vă fie evident acum, puteți uita ceea ce ați schițat mai târziu.
  • Sfat de experți
    YLVA BOSEMARK

    YLVA BOSEMARK

    Bijuterii Maker & Entrepreneurylva Bosmark este un antreprenor de liceu și fondatorul de alb Studio Dune, o companie mică care este specializată în bijuterii cu laser. În calitate de adult tânăr, ea este pasionată de inspirarea altor adulți tineri să-și întoarcă pasiunile în afaceri.
    YLVA BOSEMARK
    YLVA BOSEMARK
    Bijuterii Maker & Antreprenor

    Încercând să decidă dacă să schițezi cu mâna sau pe un computer? YLVA BOSEMARK, un designer de bijuterii și antreprenor, spune: "Nu sunt cel mai bun ilustrator, dar îmi place să-l desenez cu mâna și pe hârtie mai întâi. Uneori, când proiectez pe computer, devine prea artificială. Este atât de ușor să desenezi forme curbate și se rotește cu un stilou, dar pe computer este mai dificil - acea constrângere arată în produsul final și nu arată niciodată la fel de mare."

  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 3
    3. Luați în considerare culorile. Dacă vă bucurați de culori vibrante luminoase, veți dori să încorporați acest lucru în desenele dvs. Dacă preferați finisaje metalice, puteți utiliza și culori metalice în desene. Proiectarea propriei bijuterii vă oferă libertatea de a experimenta și a crea ceea ce vă puteți gândi și ce vă place cel mai bine!
  • Luați în considerare tonurile întunecate și luminoase contrastante.
  • Culorile de pe laturile opuse ale roții de culoare vor apărea.
  • Folosind 3-5 culori adiacente pe roată va crea o armonie.
  • Încercați să potriviți o culoare cu cele două culori de lângă opusul său pe roata de culoare.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 4
    4. Gândiți-vă la forme. Pe măsură ce schițezi, gândiți-vă la forma pe care doriți să o creați. Poate că doriți să includeți dreptunghiuri sau zig zags în designul dvs. Poate că vă place sferele sau cercurile și bucurați-vă de lucru cu forme rounder. Luați în considerare potrivirea formei întregii bucăți și a formei margelelor sau ornamentelor.
  • De exemplu, ați putea face o brățară rotundă cu margele rotunde. Ați putea, de asemenea, să puneți o margine îngustă, îngustă, atârnând direct dintr-un lanț ușor - aceasta va crea o formă triunghiulară ascuțită care se termină într-un punct.
  • Luați în considerare spațiul negativ. Gândiți-vă la cerceii cu cercuri: goliciunea copiilor subliniază linia maxilarului purtătorului. Gândiți-vă la ceea ce va fi bijuterii.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 5
    5. Nu uitați wearabilitatea. Este ușor să vă îndepărtați de designul dvs. și să terminați cu ceva prea greu sau jagged pentru confort. Gândiți-vă la greutatea bijuteriilor dvs. și luați în considerare ceea ce va rămâne. De exemplu, un colier greu care se grăbește în jurul umerilor dvs. va fi mai puțin dureros decât cerceii grei suspendați de la ureche.
  • În mod similar, cercei metale jagged sunt puțin probabil să te rănească, în timp ce stau departe de fața ta, dar un colier spiky ar putea să-ți sfârșească pielea.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 6
    6. Răsfoiți consumabilele pentru inspirație. Se îndreaptă spre un magazin de meserie în zona dvs. pentru a aduna consumabile de bijuterii, cum ar fi margele, lanțuri, clapete, șir etc. Puteți obține idei din materiale la îndemână. Având aceste materiale în posesia dvs. vă pot ajuta, de asemenea, să vă inspirați când vă schițați ideile.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea unei bucăți personalizate cu un bijutier
    1. Imagine intitulată Designul propriului dvs. bucată de bijuterii Pasul 7
    1. Schițați ideea dvs. Dacă aveți ceva în minte, schițați-l pe o bucată de hârtie. Nu fi intimidat dacă nu sunteți în mod special înzestrat în departamentul de artă - pur și simplu scopul de a obține un proiect dur pe hârtie. Dacă nu aveți idei, nu vă îngrijiți. Bijutierii pot lucra cu dvs. pentru a dezvolta o piesă personalizată care vă va fi semnificativă pentru tine de ani de zile.
    • Salvați fotografii ale bijuteriilor care vă inspiră pe telefonul dvs. sau imprimați-le să vă aducă cu dvs. Acest lucru va da bijutierului o idee despre ceea ce căutați.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 8
    2. Găsiți un magazin de bijuterii care va lucra cu dvs. pe un design personalizat. Multe magazine de bijuterii oferă centre de design personalizate sau studiouri pentru a lucra cu dvs. pentru a vă proiecta piesa perfectă. Puteți găsi bijutieri personalizați în apropierea dvs., efectuând o căutare online cu fraza ", bijutier personalizat în Detroit, MI."Jot în jos unele care arată interesant pentru tine pe o bucată de hârtie sau pe notepadul dispozitivului. Apelați sau vizitați magazinele pentru a vorbi despre serviciile lor.
  • Imagine intitulată Designul propriului dvs. bucată de bijuterii Pasul 9
    3. Aduceți în orice bijuterie pe care doriți să o reproiectați. Dacă ați moștenit o bijuterie de moștenire, doriți să reproiectați sau să aveți un diamant liber sau o piatră prețioasă, aduceți-i cu dvs. Păstrați elementele prețioase ascunse cu atenție într-o cutie de bijuterii mici, blocate pentru a evita pierderea lor înainte de întâlnirea dvs. Puteți lucra cu bijutierul pentru a încorpora aceste piese într-o piesă nouă, reproiectată, care își va păstra valoarea sentimentală.
  • Imagine intitulată Designul propriului dvs. bucată de bijuterii Pasul 10
    4. Aprobă modelul. Majoritatea bijutierilor vor oferi un model de ceară sau 3D tipărite pentru a vă arăta și a testa înainte ca bijuteriile să fie create. Acesta este timpul perfect pentru a vă oferi feedback și lăsați bijutierul să știe ce vă place, nu vă place și doriți să vă schimbați. Nu fi timid, aceasta este o piesă personalizată și meritați să obțineți exact ceea ce imaginați.
  • Metoda 3 din 3:
    Proiectarea bijuterii online
    1. Imagine intitulată Designul propriului dvs. bucată de bijuterii Pasul 11
    1. Vizitați un site web de bijuterii. Există un număr de site-uri care vă permit să vă proiectați propriile bijuterii și sunt accesibile pentru începători. Jewell, Wize Gem, iar alte site-uri web vă vor permite să utilizați software-ul dvs. fie gratuit, fie pentru o taxă nominală.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 12
    2. Descărcați software-ul. Odată ce ați decis pe site-ul, veți folosi, descărcați software-ul sau pur și simplu accesați programul din browserul dvs. Este posibil să trebuiască să treceți printr-un proces de înscriere pentru a putea utiliza software-ul. Pur și simplu introduceți informații, cum ar fi numele dvs. și adresa dvs. de e-mail, pentru a vă înscrie cu site-ul web și pentru a crea un cont propriu. Atunci ar trebui să puteți accesa software-ul și să începeți proiectarea!
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 13
    3. Urmăriți tutoriale sau videoclipuri care demonstrează software-ul. Cele mai multe site-uri de proiectare a bijuteriilor oferă tutoriale sau videoclipuri care demonstrează software-ul pentru dvs. Urmăriți câteva dintre aceste videoclipuri pentru a obține o idee bună despre ce să vă așteptați și cum să utilizați software-ul. Acest lucru vă va ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. de proiectare.
  • Imagine intitulată Designul propriului dvs. bucată de bijuterii Pasul 14
    4. Utilizați instrumentele de proiectare pentru a începe să creați. Când sunteți stabiliți cu programul de software sau browser, începeți să experimentați pentru a crea propriile modele. Alegeți tipul de metal, culoare și pietre pe care doriți să le includeți. Există, de obicei, tutoriale oferite pentru utilizatorii de prima dată.
  • Multe dintre site-urile care vă permit să proiectați de la domiciliu sunt create pentru persoanele care nu au folosit niciodată un astfel de software înainte și sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat.
  • Există, de obicei, șabloane cu condiția să vă personalizați pentru a face procesul de proiectare mai ușor pentru dvs.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 15
    5. Finalizați-vă designul. Odată ce ați adăugat atingerile de finisare, trimiteți-vă designul. Acest lucru se face de obicei printr-un buton "finisat" sau "Trimitere". Producătorul primește apoi designul și începe să o facă în conformitate cu specificațiile dvs.
  • Imagine intitulată Design propria dvs. bucată de bijuterii Pasul 16
    6. Cumpărați bijuteriile. Deși procesul de proiectare ar fi putut fi gratuit, probabil că trebuie să plătiți pentru piesa finalizată. Producătorul poate trimite prin e-mail o factură sau va trebui să plătiți pe site-ul lor cu un card de credit. Odată ce ați plătit, veți primi piesa de bijuterii în poștă!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă să vă proiectați numai piesa cu materialele disponibile pentru dvs. Dacă proiectați o brățară cu aur și smaralde, dar numai argintul propriu și cuarț, nu veți putea să vă faceți brățara!
  • Dacă nu aveți deja o colecție substanțială de bijuterii, încercați să mergeți online sau la magazinele de bijuterii pentru a determina cum ar trebui să fie stilul piesei dvs. Acest lucru vă oferă o gamă mai mare de stiluri pentru a examina.
  • Luați o clasă de bijuterii la un colegiu comunitar local. Aceste clase sunt destul de accesibile și vă vor permite să accesați instrumentele pe care le-ați putea să nu le aveți acasă!
  • Avertizări

    Nu vă descurajați dacă nu sunteți în stare să obțineți designul dvs. corect prima dată. Pur și simplu începeți proaspăt pe o nouă bucată de hârtie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar