Cum se aplică pământul de diatomee la covor

Pământul de diatomee este un produs natural fabricat din plante mici de apă fosilizate numite diatome. Aceste particule de plante au marginile ascuțite de ras, care au tăiat prin acoperirea protectoare a insectelor și le-au deshidrat, ar putea ucide insectele. Aceste fosile pudră sunt un pesticid natural folosit în cea mai mare parte pentru bedbug-uri, dar sunt potențial eficiente împotriva oricăror dăunători de covoare. Deoarece tinde să lucreze încet și uneori imprevizibil, este mai bine să urmați în același timp alte practici de control al dăunătorilor, cum ar fi controlul profund de curățare și umiditate.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă materialele
  1. Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 1
1. Utilizați Pământul de diatomee de grad sau alimente. Pământul de diatomee (DE) vine în două forme. Cele mai vândute ca tratament de control al dăunătorilor sau etichetate "alimentară" este sigură pentru uz casnic și nu este legată de probleme serioase de sănătate. Nu folosiți niciodată gradul de piscină sau gradul industrial în casa dvs., deoarece aceste forme pot cauza (în cele din urmă) probleme permanente respiratorii.
  • Toate produsele sunt de fapt un amestec de "sigur" și "nesigur" tipuri. Gradul alimentar de mai are încă o cantitate mică de "nesigur" De, și este încă periculos dacă este inhalat în cantități mari.
  • De vândut pentru controlul dăunătorilor trebuie să îndeplinească standarde specifice de siguranță și să enumere instrucțiuni de siguranță pe etichetă (cel puțin în SUA), deci aceasta este de obicei cea mai bună alegere. Gradul alimentar DE nu are o etichetă detaliată de siguranță, deoarece nu este destinată să fie utilizată în formă pură, uscată, dar este similară cu gradul de bază și riscul de rănire este scăzut cu precauțiile de mai jos.
  • Imaginea intitulată Aplicați pământul de diatomee la pasul covorului 2
    2. Urmați instrucțiunile de siguranță. Gradul alimentar este menit să fie agitat în alimente și a mâncat, așa că în general, este destul de sigur. Cu toate acestea, pulberea concentrată și uscată vă poate irita plămânii și ochii, în special dacă aveți astm. și pielea. Examinați aceste măsuri de siguranță înainte de a începe:
  • Luați în considerare purtarea unei mască de praf sau a unei protecții ale ochilor în timp ce aplicați DE pentru a evita respirația sau a obține în ochii voștri.
  • Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 3
    3. Alegeți un instrument de praf. Controalele profesionale dăunătoare folosesc dustre speciale pentru a pune în jos un strat fin, chiar și de praf, dar acestea pot fi greu pentru ca consumatorii să găsească. Puteți utiliza un duster de pene, o perie de vopsea sau un ciorier de făină în schimb. Lingura (nu se toarna) de pe scula de praf lent, pentru a evita un nor de praf.
  • Strângeți sticlele sau burdufurile nu sunt recomandate, deoarece acestea provoacă prea multă drifting.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea pământului de diatomee
    1. Vacuum covorul de mai multe ori. Înainte de a aplica chiar De, vidați camera cu atenție de cel puțin 3 ori. Care va ajuta la îndepărtarea unor bug-uri și ouă din cameră, făcând tratamentul de către.
    • Acest lucru este util în special dacă aveți de-a face cu purici sau cu garnituri de covoare.
  • Imaginea intitulată Aplicați pământul de diatomee la covorul 4
    2. Praf un strat fin pe marginile covoarelor. Aplicați cu grijă un strat uni, abia vizibil de praf în jurul perimetrului covorului. Insectele trebuie să se târască peste praf pentru a le răni și sunt mai susceptibile de a evita piloții sau straturile groase de praf. Straturile groase de DE sunt, de asemenea, mai susceptibile de a fi lovite în aer și iritați plămânii sau ochii.
  • Covoarele sunt, de obicei, tratate numai pe margini, astfel încât activitatea umană nu lovi cu piciorul praful în aer (unde este mai probabil să vă facă tuse decât să ucideți insectele). Dacă covorul se află într-o cameră laterală, ați putea să vă praf o zonă mai mare fără probleme.
  • Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 5
    3. Praf în jurul picioarelor de mobilier. Pământul de diatomee nu este destinat utilizării pe tapițerie sau saltele, unde poate irita pielea umană. Cu toate acestea, un strat subțire în jurul picioarelor de mobilier va afecta orice insecte care se târăsc pe pat sau pe canapea.
  • Acest lucru nu va opri insectele să ajungă la mobilier, dar le va expune de pe drum și (sperăm) să-i omoare câteva zile mai târziu.
  • Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 6
    4. Păstrați umiditatea în jos. Pământul de diatomee este mai eficient în mediile uscate. Rulați un dezumidificator în cameră dacă aveți unul. O briză încrucișată poate, de asemenea, să ajute, dar să evite să indice fanii unde ar putea sufla pudra.
  • Imagine intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 7
    5. Pleacă în covor atâta timp cât este necesar. Atâta timp cât nu bateți praful sau tusea (care nu trebuie să se întâmple cu aplicarea corectă), nu este nevoie să scoateți Pământul de diatomee. Rămâne efectiv atâta timp cât rămâne uscat și adesea durează o săptămână sau mai mult pentru a începe să omoare insecte. Deoarece insectele pot fi așezate ouă, lăsând pe Pământul de diatomee timp de câteva săptămâni, va ajuta la prevenirea unei rebound.
  • Încercați să părăsiți de o săptămână, apoi să-l aspirați și să repetați tratamentul. După aproximativ 3 săptămâni, ar trebui să rupeți ciclul de incubație și adulți de ouă care stau mai multe ouă.
  • Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 9
    6. Scoateți DE cu un vid fără vid. Pământul de diatomee este foarte greu și poate ruina rapid un filtru normal al vidului. Un vid normal ar putea fi bine pentru o singură aplicație ușoară, dar un vid fără vid sau un magazin Vac sunt alegeri mai bune dacă intenționați să aplicați de mai multe ori.
  • Nu există nici o grabă să scoateți DE de pe covor, dacă nu ați aplicat prea mult (lăsând grămezi vizibili de praf). Păstrați în minte instrumentele adecvate, astfel încât să nu vă deteriorați aspiratorul normal în timpul curățării regulate a covoarelor.
  • Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 8
    7. Utilizați alte metode de control al dăunătorilor în același timp. Este greu să prezică cât de eficientă va fi tratamentul de. O populație de insecte într-un cartier poate fi chiar mai rezistentă decât aceeași specie de insecte în altă parte. Dacă încă mai lupți cu un focar, atacați insectele cu mai multe tratamente simultan. Aflați mai multe tratamente pentru purici, gandaci de bucatarie, Covoare de covoare, sau Fleas.
  • Imaginea intitulată Aplicați Pământul de diatomee la covorul 10
    8. Ia în considerare plecarea de sub marginile covoarelor. Atâta timp cât de a rămâne uscată, poate rămâne în vigoare de luni sau chiar ani. Dacă vă puteți ridica covorul, luați în considerare lăsarea unui strat subțire de de sub margini, unde nu va fi lovit.
  • Cel mai bine nu este de a părăsi de la gospodăriile cu animale de companie sau copii mici.
  • sfaturi

    Efectul pământului de diatomee poate fi puțin imprevizibil. Dacă prima dvs. încercare nu funcționează, s-ar putea să merite să încercați un alt brand sau un tip de pulbere sintetică numită Airgel de silice.

    Avertizări

    Cand Aplicarea pământului de diatomee Pentru controlul dăunătorilor și depozitarea produselor alimentare, rețineți că nu este același lucru ca este utilizat pentru filtrele de cărbune sau filtrele de piscină. Deși sunt fabricate din același compus mineral, gradul de piscină nu ar trebui să fie utilizat vreodată pentru controlul dăunătorilor.
  • Chiar și gradul alimentar de irită plămânii când este inhalat. Deși este puțin probabil să provoace daune pe termen lung, acesta conține cantități mici de dioxid de silicon cristalin, care a fost legată de silicoză și alte probleme respiratorii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Instrumente profesionale de praf de pesticide, pânză de pene sau ofif de făină
    • Pământ de diatomee
    • Respirator sau masca de praf
    • Mănuși
    • Protecție pentru ochi
    • Vacuum (în mod ideal un vid în vid sau filtru)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar