Cum să curăț tălpile pantofilor

Deoarece tălpile pantofilor tăi sunt partea care de fapt intră în contact cu pământul, se așteaptă ca ei să ajungă puțin murdar după un timp. Din fericire, curățarea fundului pantofilor dvs. este o sarcină rapidă și simplă. Începeți prin lovirea pantofilor împreună pentru a slăbi aglomerările mari de murdărie, apoi utilizați un cuțit din plastic sau un instrument similar pentru a îndepărta orice murdărie încăpățânată rămasă în trepte. Pentru o curățare amănunțită, înmuiați tălpile Dingy în apă cu săpun timp de 15-20 de minute înainte de a le trece cu o periuță de dinți veche. Dacă vă grăbiți, încercați să vă loviți pantofii cu o radieră magică pentru a îndepărta instantaneu scuffurile, petele și petele.

Pași

Metoda 1 din 4:
Îndepărtarea excesului de murdărie
  1. Imagine intitulată Curățați tălpile de pantofi Pasul 1
1. Bate pantofii împreună pentru a slăbi aglomerările mari de murdărie. Țineți un pantof în fiecare mână și loviți tălpile împreună cu forța de câteva ori. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea aglomerărilor de sol, a noroiului uscat și a substanțelor similare care au devenit cade pe suprafața de rulare.
  • Asigurați-vă că vă luați pantofii în afara sau țineți-le peste gunoi poate pentru a evita o mizerie.
  • Dacă este necesar, încercați să răzuiți ușor tălpile pantofilor de la bordură sau trotuar pentru a purta reziduuri groase și persistente.
  • Imagine intitulată Curățați tălpile de pantofi Pasul 2
    2. Răsturnați orice murdărie rămasă cu un cuțit de plastic sau un instrument similar. Lipiți vârful cuțitului în crevii din suprafață și utilizați-l pentru a scoate orice murdărie lăsată în urmă după bătăile inițiale. Concentrați-vă pe fisuri, depresiuni, caneluri și alte contururi în care murdăria este probabil să devină prinsă.
  • Dacă nu aveți niciun fel de tacâmuri din plastic, puteți utiliza, de asemenea, una dintre cheile de pe cheie.
  • Lucrați cu atenție și aveți răbdare. Răzuirea murdăriei încăpățânate cu mâna poate fi consumatoare de timp, dar este cea mai bună modalitate de a vă asigura că pantofii dvs. vin complet curat.
  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 3
    3. Utilizați o periuță de dinți pentru a curăța petele greu accesibile. Un alt tip de perie rigidă, cum ar fi o perie de încălțăminte, poate face și truc. Rulați peria înainte și înapoi peste suprafața inferioară a pantofului. Părul vor îndepărta cu ușurință particulele care sunt așezate prea adânc în suprafața de rulare pentru a ajunge cu un cuțit sau cheie.
  • O periuță de dinți veche va fi cel mai bun pariu dacă tălpile pantofilor dvs. au un model complex de rulare cu o mulțime de texturi diferite sau dacă întâmpinați dificultăți în a obține majoritatea murdăriei cu doar răzuitorul tău.
  • Luați în considerare investiția într-o perie durabilă de pantofi de nylon pe care o puteți păstra în scopul curățării pantofilor.
  • Bacsis: De asemenea, puteți utiliza o periuță de dinți sau o perie de pantofi pentru a curăța ușor și eficient uptoarele pantofilor dvs. în timp ce sunteți la el.

    Metoda 2 din 4:
    Deep-curățare din cauciuc
    1. Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 4
    1. Umpleți un recipient cu un amestec de apă caldă și săpun lichid. Rulați aproximativ 1 inch (2.5 cm) în recipient sau suficient pentru a acoperi marginile laterale inferioare și inferioare ale pantofilor pe care îi curățați. Adăugați aproximativ 1 linguriță (4.9 ml) de săpun și amestecați amestecul cu mâna până când formează o soluție uniformă, uniformă.
    • Dacă nu găsiți un recipient adecvat, puneți dopul în chiuveta de bucătărie și executați apa direct în bazin.
  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 5
    2. Înmuiați pantofii în soluția de săpun timp de 15-20 de minute. Setați pantofii în poziție verticală în apa de săpun. În timp ce stau, combinația de apă caldă și surfactanți în detergent va merge la locul de muncă care sparge petele și reziduul rămas pe tălpi.
  • Aveți grijă să nu splasați apa pe spălarea accidentală a încălțămintei dvs.
  • Avertizare: Asigurați-vă că apa de săpun nu vine mai mare decât marginile laterale superioare ale tălpilor. Obținerea pantofilor dvs. umede ar putea produce pete de apă inestetice sau să provoace culorile anumitor materiale (cum ar fi Suede) pentru a rula.

  • Imagine intitulată Curățați tălpile de pantofi Pasul 6
    3. Curățați tălpile pantofilor cu o perie umedă. Luați unul dintre pantofii dvs. și faceți o periuță de dinți veche, o perie de încălțăminte sau o perie asemănătoare cu păr rigid în soluția de săpun. Lustruiți-l pe suprafața de rulare cu părul periei până când este complet fără pată, apoi repetați cu celălalt pantof, curățați și returnați peria după cum este necesar.
  • Fiți pregătiți să petreceți puțin timp suplimentar pe pete greu accesibile și pete grele. Aceste zone tind să solicite mai multă atenție.
  • Nu uitați să treceți peste marginile superioare ale tălpilor, de asemenea.
  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 7
    4. Uscați pantofii cu o cârpă microfibră sau lăsați-le să se usuce la aer. Împingeți pânza în jumătate pentru a face o tampon gros și folosiți-o la Dab la apa în picioare pe tălpile pantofilor. Dacă preferați, puteți să vă închideți pantofii pe un rack de pantofi sau un arbore de pantofi și să le lăsați să se usuce în mod natural. Această metodă durează puțin mai mult, dar poate fi utilă dacă sunteți ocupați să faceți alte lucruri.
  • O altă opțiune este să setați pur și simplu pantofii pe un prosop curat și uscat, care va absorbi orice umiditate rămasă.
  • Puteți purta pantofii dvs. de îndată ce sunt complet uscați la atingere.
  • Metoda 3 din 4:
    Atingând rapid tălpile dvs. cu o radieră magică
    1. Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 8
    1. Îndepărtați orice murdărie uscată care este construită pe tălpile pantofilor dvs. Bang-ți pantofii împreună pentru a slăbi aglomeraturile mari. Apoi, utilizați un cuțit din plastic, o tastă sau o periuță de dinți veche pentru a elimina orice murdărie care încă lipsește.
    • Obținerea tălpilor dvs. la fel de curată cât puteți pentru a începe cu va face munca mult mai ușoară pentru radiația dvs. magică.
  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 9
    2. Umeziți radiația magică și stoarceți excesul de apă. Pentru cele mai bune rezultate, radiatorul dvs. magic ar trebui să fie doar puțin umed. Țineți blocul de spumă sub robinet sau dunați-l pe scurt într-un recipient de apă caldă. Odată ce este frumos și umed, strângeți-l cu ambele mâini până când nu mai apare apă.
  • Umezirea radierii magice vă ajută să reduceți frecare, ceea ce la rândul său reduce cantitatea de uzură pe care o supuneți pantofilor. De asemenea, servește la absorbția mai multor murdărie.
  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 10
    3
    Bucurați-vă bine tălpile pentru a elimina scuffs, pete și pete. Frecați radiatorul magic peste partea de jos a pantofilor dvs. cu mișcări back-anuale și circulare, aplicând presiune moderată. Acordați o atenție deosebită zonelor texturate și murdare - este posibil să aveți nevoie să treceți peste acestea de mai multe ori. Până când ați terminat, pantofii dvs. ar trebui să pară practic la fel de bine ca noul.
  • Secretul radiatoarelor magice este tehnologia lor brevetată de microabraziune. Ei lucrează, în esență, ca un șmirghel ultra-fin, purtând murdăria și decolorarea pentru a expune materialul neatins dedesubt.
  • O radieră magică poate face, de asemenea, minuni pe substanțe care au pus o luptă, cum ar fi adezivul și Stuck-on Gum de mestecat.
  • Bacsis: Utilizați un radieră magică alb simplu pentru a evita transferarea culorii la pantof.

  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 11
    4. Ștergeți tălpile curate cu o cârpă umedă sau un prosop de hârtie. Acest lucru va ajuta la îndepărtarea oricăror murdărie slăbită sau mici de resturi încă agățându-se în partea de jos a pantofilor. Încercați să ridicați cât mai mult material posibil. După aceea, pantofii dvs. vor fi pregătiți pentru mai multe mile de serviciu credincios!
  • Evitați să mergeți pe orice suprafață prăfuită sau murdară până când tălpile pantofilor dvs. sunt complet uscate.
  • Metoda 4 din 4:
    Încercarea altor metode de curățare
    1. Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 12
    1. Ștergeți murdăria și petele rapide cu remover poloneză de unghii. Dunk un tampon de bumbac în lichid și îl folosiți pentru a șterge ușor orice parte a tălpilor dvs., văzute zile mai bune. Ingredientul principal în removerul polonez de unghii este acetonă, un solvent puternic care este garantat să se dizolve chiar și murdăria și murdăria cea mai încăpățânată aproape instantaneu.
    • O stropi de oțet albă distilată va funcționa aproape și dacă sunteți alergic la acetonă.

    Avertizare: Acetona poate provoca decolorare permanentă dacă vine în contact cu fețele pantofilor sau orice altă secțiune care conține coloranți.

  • Imagine intitulată Curățați tălpile de pantofi Pasul 13
    2. Luminează tălpile din Dingy folosind pastă de dinți. Aceiași agenți de albire pe care îi folosiți pentru a vă menține zâmbetul impecabil pot lucra și minuni pe adidași. Doar stoarceți un glob de pastă de dinți pe o periuță veche de dinți și folosiți părul rigid lucrați în zona problemei. Lăsați pasta de dinți să stea timp de aproximativ 10 minute, apoi o ștergeți cu o cârpă umedă și minunați la diferența!
  • Asigurați-vă că utilizați pastă de dinți albă simplă, mai ales dacă curățați tălpi albe. Pastele de dinți colorate pot crea de fapt pete, care este opusul a ceea ce încercați să realizați.
  • Imagine intitulată Curățați tălpi de pantofi Pasul 14
    3. Atac de murdărie și pete cu oțet și oțet bicarbonat de sodiu. Umpleți un recipient mic cu 1 cană (240 ml) de apă caldă. Se adaugă 2 linguri (30 ml) de oțet albă distilată și 1 linguriță (20 g) de bicarbonat de sodiu și se amestecă bine. Împreună, ingredientele vor forma o pastă subțire pe care o puteți lăuda pe tălpile pantofilor dvs. folosind o perie sau o cârpă curată. După 10-15 minute, clătiți tălpile curate sau ștergeți pasta cu o cârpă separată, umedă sau un burete.
  • Puteți, de asemenea, să faceți o pastă simplificată de sodiu folosind numai piese egale de copt de sodiu și apă.
  • Atunci când se combină, soda de copt și oțetul suferă o reacție chimică instantanee și devin fizme, acide și ușor abrazive. Această acțiune compusă este ceea ce le face atât de eficiente pentru tăierea unor substanțe cum ar fi grăsimile și petele stabilite pe care alte produse de curățare nu le fac nici măcar.
  • Imagine intitulată Curățați tălpile de pantofi Pasul 15
    4. Se amestecă o soluție diluată de înălbire pentru curățarea la fața locului greu. Albirea este încercată și modală de a face din nou lucruri albe din nou. Adăugați 1 stralucire a clorului la 5 părți la temperatura camerei și amestecați cele două lichide împreună. Apoi, dați o periuță de dinți veche sau un ustensil similar în soluția de înălbire, scoți acele pete de lungă durată și urmăriți-le să dispară înainte de ochii tăi.
  • Este important să utilizați înălbitor diluat la reînnoirea tălpilor de încălțăminte albă și alte tipuri de îmbrăcăminte și accesorii. Expunerea la înălbirea pură poate transforma suprafețele albe o culoare galbenă urâtă.
  • Asigurați-vă că purtați mănuși și configurați-vă materialele într-un spațiu bine ventilat, oricând lucrați cu Bleach. Ochelari de protecție este, de asemenea, un plus.
  • sfaturi

    Aceste zile, cele mai multe adidași și pantofi casual sunt lavabili la mașină. Dacă cei pe care încercați să o curățați sunt, pur și simplu aruncați-le în mașina de spălat vă poate salva timpul și energia de a le restabili cu mâna.
  • Dacă nu aveți altceva în jur, puteți utiliza, de asemenea, un tampon de bumbac și o remoderare poloneză de unghii pentru a vedea zone curată ușor pe tălpile de cauciuc.
  • Obțineți obiceiul de a curăța tălpile perechilor preferate de pantofi la fiecare două luni de luni cu dispersurile.
  • Metodele descrise aici vor funcționa și pentru curățarea cizmelor și cele mai multe tipuri de pantofi de rochie.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Îndepărtarea excesului de murdărie

    • Cuțit din plastic
    • Obril de dinți veche, perie de încălțăminte sau o perie asemănătoare cu păr rigid
    • Cheia metalică (opțional)

    Atingând rapid tălpile dvs. cu o radieră magică

    • Magic Eraser
    • Apa calda
    • Cuțit din plastic, cheia metalică sau periuța de dinți veche
    • Cârpă umedă sau prosop de hârtie

    Deep-curățare din cauciuc

    • Container mare
    • Apa calda
    • Săpun lichid de săpun
    • Obril de dinți veche, perie de încălțăminte sau o perie asemănătoare cu păr rigid
    • Cârpă de microfibră
    • Rack pantofi sau arbore de pantofi (opțional)

    Încercarea altor metode de curățare

    • Acetona
    • Pastă de dinţi
    • Bicarbonat de sodiu
    • Oțet albă distilată
    • Inalbitor cu clor
    • Periuță de dinți veche sau perie rigidă
    • Container mic
    • Apă
    • Curățenie curată sau burete
    • Tampon de bumbac
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar