Cum să găsești o broască

Frogii sunt distractive și creaturi interesante. Așa cum sunt în aproape fiecare parte a lumii, găsirea lor poate fi o deviere bună în timp ce într-o excursie de camping sau cu copilul tău mic. Broaștele tind să trăiască pe corpurile de apă, ascunse sub jurnalele căzute și de-a lungul digurilor. S-ar putea să ajungeți să obțineți un pic murdar, dar găsirea unei broaște poate fi o recompensă interesantă!

Pași

Partea 1 din 3:
Știind unde să se uite
  1. Imaginea intitulată Găsiți o broască Pasul 1
1. Asigurați-vă că sunteți în climatul potrivit. Cu excepția lui Antarctica (și unele dintre părțile mai reci ale lumii, cum ar fi Siberia Superioare), sunt, practic, peste tot. Acestea sunt, totuși, cele mai numeroase în cele mai tropicale.
  • În întreaga lume există aproximativ 4740 de specii de broaște. În Statele Unite, de exemplu, acolo aproximativ 90 de specii diferite de broască.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 2
    2. Ieșiți acolo în timpul primăverii și vara. Vrei să te asiguri că cauți broaște în sezonul potrivit. Sunt cei mai activi în primăvara și vara, pentru că atunci când caută mâncare și reproducere.
  • În toamnă, broaștele tind să încerce să se stabilească pentru lunile mai reci și pentru iarnă se îngroapă de obicei undeva protejate (ca sub un jurnal) sau sub noroi de la fundul unui iaz.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 3
    3. Găsiți o zonă cu apă în ea. Frogii iau în apă prin piele, astfel încât au nevoie de apă în jurul valorii de a păstra de la uscare. Apa nu trebuie să aibă puțin până la nici un curent și ar trebui, de preferință, să fie oarecum protejată.
  • Locurile bune pentru a verifica broaștele sunt: ​​Slampland, Watersheds sau de-a lungul malurilor de cursuri, lacuri și iazuri.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 4
    4. Verificați pentru potențiale surse alimentare. Când ieșiți în căutarea broaștelor, du-te într-o zonă care are o mulțime de insecte, viermi de pământ, minnows și păianjeni. Acestea sunt tipurile de alimente pe care broaștele le place să le mănânce.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 5
    5. Ieși acolo noaptea. Broaștele tind să fie mai active pe timp de noapte decât sunt în timpul zilei. Acesta este atunci când ies afară și hop în jurul caută mâncare sau pentru un partener. De obicei, atunci când este ziua ei se ascund și așteaptă până când căldura și lumina soarelui au trecut de către.
  • Aveți grijă când vânați broaște noaptea, mai ales dacă este într-o zonă mai izolată. Aduceți o lanternă și verificați zona cândva în timpul zilei înainte de a merge în acea noapte, astfel încât să puteți nota orice potențiale pericole sau probleme.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 6
    6. Verificați ușor obiectele care servesc ca locuri de ascundere. Nu vrei să sperii sau să rănești broasca. Speciile de broasca dispăreau deja la o rată rapidă din cauza schimbărilor în habitatele și infracțiunile lor de către oameni.
  • Verificați sub jurnalele decăzute, în tufișuri și chiar în grămezi de frunze.
  • Partea 2 din 3:
    Prindeți o broască
    1. Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 7
    1. Ascultați pentru stropi în apă. Când vă apropiați de o zonă în care trăiesc broaștele, acestea vor fi neglijate în prezența voastră și vor încerca să se ascundă. Ei pot să urce în apă, alergându-vă la faptul că există broaște.
    • Nu toate stropile din apă vor fi totuși broaște. Ei ar putea fi, de asemenea, pești, sau chiar șerpi, asigurându-vă că acordați atenție.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 8
    2. Utilizați o rețea mică de plasă. Găurile din plasă trebuie să fie destul de mici, astfel încât broasca să nu se potrivească cu capul lor prin ele. Frogii se pot răni dacă aceștia rămân un picior sau capul printr-o gaură și se blochează.
  • Asigurați-vă că gura plasă este suficient de mare pentru a acoperi broasca. În caz contrar, ați putea aduce pe părțile laterale ale netului pe o parte vulnerabilă a broască.
  • Evitați utilizarea unei plite de fluture pentru a încerca să prindeți o broască. Ele sunt construite pentru creaturi mai delicate și fragile și vor fi prea subțiri pentru a conține broasca.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 9
    3. Prinde broasca cu plasa. Odată ce ți-ai găsit broască și vrei să o prindem, trebuie să faci un plan bazat pe faptul dacă broasca este poziționată pe pământ sau în apă. Dacă este pe teren, va trebui să aduceți net în jos peste corpul său. Dacă este în apă, va trebui să poziționați plasa sub ea și să o scoateți din apă.
  • Dacă l-ați prins în plasă pe teren, doriți să vă puneți mâinile ușor în jurul spatelui și picioarelor broaștei. Vrei să-ți ții pe șoldurile broaștei, cu picioarele îndreptate în urmă. În această poziție puteți ridica broasca și le puteți suporta în mână, în timp ce este încă în plasă.
  • Dacă vă scoateți din apă, veți avea nevoie să o luați ușor de șoldurile sale cu picioarele îndreptate în spatele ei.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 10
    4. Utilizați-vă mâinile pentru a prinde broasca. Dacă îți folosești mâinile, vrei să-ți coborâți mâna fără ca broasca să observe (asta înseamnă încet și liniștit). Apucați ușor pe șolduri și picioarele din spate ale broască, astfel încât să nu poată scăpa.
  • Evitați stoarcerea broaștei greu. Predați doar o presiune suficientă, astfel încât să nu poată scăpa, dar prea multă presiune poate răni broasca.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 11
    5. Noaptea, reflectorul broasca. Strălucind o lumină strălucitoare la o broască în mijlocul nopții va face ca broasca să înghețe, făcându-l mai ușor să o prindeți. Utilizarea unei lanterne vă va ajuta, de asemenea, să localizați broasca noaptea, deoarece fasciculul lanternei va reflecta ochii lor.
  • Imagine intitulată Găsiți un pas de broască 12
    6. Întoarceți ușor broasca în mediul său. Cu excepția cazului în care aveți un permis de giggare (vânătoare), trebuie să returnați broasca unde ați găsit-o. Unele broaște sunt protejate ca specii pe cale de dispariție, asigurându-vă că verificați reglementările referitoare la broaștele din zona dvs.
  • Dacă doriți o broască ca un animal de companie, este mai bine să obțineți unul dintr-un magazin de animale de companie licențiat și să-l ridicați dintr-o tadpolă.
  • Partea 3 din 3:
    Intrări de broaște în curtea ta
    1. Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 13
    1. Peisaj natural. Cu cât poți mai mult peisaj în mod natural în mediul înconjurător, cu atât mai probabil că trebuie să atrageți broaște în curtea ta. Nici măcar nu trebuie să ai o mulțime de spațiu pentru a face acest lucru.
    • Forbii nativi, arbuști și copaci pentru a oferi frunzișii, nectar, polen, fructe de padure, semințe și nuci pe care vișteul faunei sălbatice trebuie să supraviețuiască. Broaștele sunt considerate un bun indicator al sănătății unui ecosistem, prin atragerea altor animale, veți atrage, de asemenea, broaște.
    • Asigurați-vă că există o acoperire bună pentru animale, în special pentru broaște. Acoperirea poate fi lucruri cum ar fi: vegetație nativă, arbuști, păduri și grămezi de pensulă sau chiar jurnalele copacilor morți.
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 14
    2. Creați un iaz. Apa este necesară pentru ca o broască să supraviețuiască. Prin construirea unui iaz natural-aparent în curtea dvs., puteți atrage broaștele să vină și să rămână. Dimensiunea iazului tău depinde de cât de mult spațiu ai.
  • Evident, nu este posibil ca toată lumea să creeze un iaz în curtea lor, dar puteți crea o sursă de apă dintr-un jgheab de apă scăzut sau o oală folosită pentru plantare.
  • Dacă aveți de gând să construiți un iaz, va trebui să luați în considerare lucrurile cum ar fi cât de adânc trebuie să fie (dacă zona dvs. îngheață, de exemplu, ar putea fi nevoie să fie mai profundă pentru a păstra lucrurile în viață pe tot parcursul iernii), cum să păstrați algele În verificare (paie de orz este o modalitate naturală bună de a elimina algele).
  • Vrei ca iazul tău să semene cu un iaz natural, cât mai mult posibil. Aceasta înseamnă plante native, resturi care se așeză pe fundul iazului, poate chiar un jurnal sau o ramură care plutește pe suprafață. Un iaz ca acesta se va echilibra în mod natural cu creșterea minimă a algelor sezoniere.
  • Imaginea intitulată Găsiți o broască Pasul 15
    3. Construi o locuință de broască. Aceasta este în principiu o mică casă ceramică pentru o broască sau broască. Puteți crea cu ușurință unul singur, transformând o floare de flori ceramică cu susul în jos. Creați o crăpătură sau o gaură într-o parte pentru a acționa ca o intrare. Sau puteți să-l scoți pe o stâncă, astfel încât broasca să intre și să intre.
  • Păstrați-o într-un loc umbros care este aproape de o sursă de apă (un iaz sau chiar un farfurie mare de apă).
  • Imagine intitulată Găsiți o broască Pasul 16
    4. Feriți-vă pentru speciile de broască invazive. Păstrați actualizarea pe tipurile de broaște care sunt originale din zona dvs. Specii de broasca invazivă, cum ar fi broasca cubaneză care preiau în Florida, pot mânca broaștele native, precum și concurența cu ei pentru alimente și teritoriu.
  • sfaturi

    Aveți mai multe șanse să găsiți o broască într-un loc mai puțin populat.
  • Ei nu-i plac lumina directă a soarelui, așa că se ascund în zone împădurite și sub lucruri în locuri umede.
  • Broaștele au tendința de a se întoarce în iazul (sau în zona similară) în care au fost cultivate, deci dacă găsiți o zonă locală care a dat naștere o mulțime de broaște, este un loc bun pentru a începe să căutați o broască.
  • Dacă prindeți o broască cu mâinile, urmăriți-vă unghiile! S-ar putea să vă zgâriați un strat de piele dacă vă răzuiți accidental, pentru că vor sări în sus și în jos.
  • Broaștele sunt mai stricte și pot camufla destul de bine.
  • Avertizări

    O broască poate excreta în mâinile tale dacă o vei prinde, astfel încât să vrei să poți purta mănuși.
  • În funcție de locul în care locuiți, ați putea întâlni broaște care sunt otrăvitoare. Multe dintre ele sunt culori strălucitoare, dar asigurați-vă că știți ce broaște pentru a evita înainte de a ieși în căutarea unei broaște.
  • Când mergeți prin zone împădurite, fiți conștienți de alte animale care locuiesc acolo.
  • Dacă o prindeți, asigurați-vă că nu este protejată de lege.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar