Cum se adaugă prieteni pe pinterest pe android

Toți te-ai cum să găsești un prieten pe Pinterest și să-ți urmezi profilul, folosind Android. În urma unui profil nu garantează că veți obține o următoare înapoi, dar puteți lăsa prietenii dvs. să știe despre conținutul pinilor dvs. dacă credeți că ar putea fi interesați.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Pinterest pe Android Pasul 1
1. Deschideți aplicația Pinterest pe dispozitivul dvs. Android. Pictograma Pinterest arată ca un alb "P" Într-un cerc roșu din meniul Apps. Pinterest se va deschide până la hrana dvs. de acasă.
  • Dacă nu sunteți semnat automat în Pinterest pe dispozitiv, introduceți adresa dvs. de e-mail și parola pentru a vă conecta. De asemenea, puteți să vă conectați cu contul dvs. Facebook sau Google.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Pinterest pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma de lupă. Acest buton este situat lângă balonul de vorbire și pictogramele figurelor din colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta va deschide ecranul de căutare.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Pinterest pe Android Pasul 3
    3. Atingeți câmpul de căutare. Scrie "Căutați idei" În partea de sus a ecranului. Absing-ul va dezvălui tastatura dvs. și vă permite să introduceți textul în căutare.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Pinterest pe Android Pasul 4
    4. Introduceți numele prietenului dvs. în câmpul de căutare. Puteți căuta prietenul dvs. prin numele lor de utilizator sau prin titlul de profil. Veți vedea o listă cu rezultatele căutării relevante pe măsură ce tastați.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Pinterest pe Android Pasul 5
    5. Derulați în jos și atingeți profilul prietenului dvs. sub poziția persoanelor. Secțiunea Oameni din rezultatele căutării listează profilurile de top care corespund cuvintelor dvs. cheie.
  • Dacă nu vedeți prietenul dvs. aici, atingeți pictograma de lupă sau a tastei ↵ Enter de pe tastatură. Aceasta va lista toate rezultatele căutării. Apoi, puteți filtra profilurile atingând pictograma de pâlnie gri în partea dreaptă sus și selectarea Pinners.
  • Imagine intitulată Adăugați prieteni pe Pinterest pe Android Pasul 6
    6. Apasă pe Urma buton. Este un buton roșu în colțul din dreapta sus al paginii profilului prietenului tău. Această opțiune vă va permite să urmați toți știfturile și plăcile prietenului dvs. Veți vedea acum pinii prietenului dvs. pe hrana dvs. de origine ori de câte ori există una nouă.
  • Alternativ, puteți urma o bord pe profilul prietenului dvs. prin atingerea Urma butonul de lângă numele unui bord. În acest fel, veți urma numai pinii pe o singură bord.
  • sfaturi

    Avertizări

    În urma unui profil nu garantează că vă vor urmări înapoi. Dacă doriți ca prietenii dvs. să urmeze plăcile dvs., încercați să le informați despre activitatea dvs. și conținutul plăcilor dvs. Dacă sună interesant pentru ei, ați putea obține unii adepți noi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar