Cum se adaugă coloane pe google foile pe iphone sau ipad

Thetetește cum să introduceți o nouă coloană de lângă orice coloană existentă dintr-o foaie de calcul Google Foile, utilizând un iPhone sau iPad.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați coloane pe fișe Google pe iPhone sau iPad Pasul 1
1. Deschideți aplicația Google Sheets pe iPhone sau iPad. Aplicația foilor arată ca o pictogramă de document verde. Puteți găsi pe ecranul dvs. de pornire sau într-un dosar.
  • Dacă nu vi se conectați automat, atingeți CONECTARE Butonul din colțul din stânga jos și conectați-vă cu contul dvs. Google.
  • Imagine intitulată Adăugați coloane pe fișe Google pe iPhone sau iPad Pasul 2
    2. Atingeți documentul pe care doriți să îl editați. Găsiți documentul de calcul de calcul pe care doriți să îl editați pe lista de foi și deschideți-l.
  • Imagine intitulată Adăugați coloane pe fișe Google pe iPhone sau iPad Pasul 3
    3. Atingeți o celulă. Aceasta va selecta celula și va adăuga o schiță albastră în jurul acestuia.
  • Imagine intitulată Adăugați coloane pe fișe Google pe iPhone sau iPad Pasul 4
    4. Apasă pe "Adăugați coloana la dreapta" pictograma din colțul din dreapta jos. Acest buton arată ca o pictogramă pătrată cu a "+" semnați la dreapta. Atingerea va introduce o coloană nouă în partea dreaptă a coloanei celulei selectate.
  • Dacă doriți să adăugați o coloană nouă în stânga, va trebui să selectați întreaga coloană.
  • Imagine intitulată Adăugați coloane pe fișe Google pe iPhone sau iPad Pasul 5
    5. Atingeți antetul literei din partea de sus a unei coloane. Fiecare coloană este indicată printr-o literă capitalizată în partea de sus a foametei dvs. Atingerea unui antet de litere va selecta și evidenția întreaga coloană.
  • Imagine intitulată Adăugați coloane pe fișe Google pe iPhone sau iPad Pasul 6
    6. Apasă pe "Adăugați coloana la stânga" pictograma din colțul din dreapta jos. Acest buton arată ca o pictogramă pătrată cu a "+" semnați spre stânga. Acesta va introduce o coloană nouă în partea stângă a coloanei selectate.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar