Cum se adaugă celulele în coloana google

Folosind versiunea desktop a Google Foile, puteți introduce o singură celulă - cu toate acestea, în aplicația mobilă, aveți doar posibilitatea de a introduce un rând sau o coloană. Acest lucru vă arată cum să adăugați celule la Google Foile utilizând browserul desktop, precum și să vă dați indicații pe adăugarea de rânduri și coloane dacă utilizați aplicația mobilă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Adăugând o celulă
  1. Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 1
1. Deschideți documentul în Google Foile. Poti sa te duci la HTTPS: // docs.Google.com / foi de calcul / u / 0 / și conectați-vă apoi faceți dublu clic pentru a deschide fișele Google pe care doriți să le adăugați celulele la. De asemenea, puteți crea un document nou făcând clic pe pictograma multicolore plus.
  • De asemenea, puteți utiliza aplicația mobilă pe un android, iPhone sau iPad.
  • Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 2
    2. Navigați la locul în care doriți să adăugați celula. Folosind degetele sau prin derulare, trebuie să găsiți locația în care doriți să inserați o celulă (N) suplimentară (N).
  • Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 3
    3. Faceți clic dreapta pe celula de lângă locul în care doriți să adăugați celule (numai pentru desktop). Veți primi un meniu derulant.
  • Dacă utilizați aplicația mobilă, atingeți pictograma plus din partea de sus a ecranului, iar în partea de jos a ecranului va apărea un meniu Inserare.
  • Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 4
    4. Plasați cursorul peste Introduceți celulele și selectați Shift dreapta sau deplasați în jos. Aceasta va adăuga o celulă goală în consecință.
  • Dacă utilizați aplicația mobilă, atingeți una dintre opțiunile de inserare pentru introducerea unui rând sau a unei coloane.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugând mai multe celule, rânduri sau coloane
    1. Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 5
    1. Deschideți documentul în Google Foile. Poti sa te duci la HTTPS: // docs.Google.com / foi de calcul / u / 0 / și conectați-vă apoi faceți dublu clic pentru a deschide fișele Google pe care doriți să le adăugați celulele la. De asemenea, puteți crea un document nou făcând clic pe pictograma multicolore plus.
  • Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 6
    2. Evidențiați numărul de celule, rânduri sau coloane pe care doriți să le adăugați. Dacă doriți să adăugați 7 celule la rând, evidențiați 7 celule care se ating reciproc la rând. Puteți face acest lucru făcând clic și tragând peste foaia de calcul.
  • De asemenea, puteți deține Schimb cheie între prima și a doua selecție în loc să vă târâți cursorul.
  • Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 7
    3. Faceți clic dreapta pe zona evidențiată. Un meniu va apărea la cursorul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați celule în coloana Google Pasul 8
    4. Clic Introduceți [număr] celule / rânduri / coloane. Limba va varia în funcție de numărul de celule pe care le-ați evidențiat, precum și dacă acestea sunt în rând sau coloane.
  • sfaturi

    Dacă doriți să adăugați 100 de rânduri în partea de jos a foii de calcul, puteți derula în jos în jos în partea de jos a foametei dvs. și faceți clic pe Adăuga lângă numărul de rânduri pe care doriți să le adăugați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar