Cum se obține notificări prin e-mail pentru depunerea google form

Dacă ați configurat un formular Google Docs pentru a colecta informații de la alții, puteți activa notificări astfel încât să obțineți un e-mail despre modificări, fie așa cum sunt făcute, fie într-o digest zilnic. Acest pas simplu vă poate ajuta să rămâneți în partea de sus a datelor colectate, așa cum se întâmplă.

Pași

  1. Image denumită Obțineți notificări prin e-mail pentru depunerea de formular Google Pasul 1
1. Mergeți la foaia de calcul a răspunsurilor pentru formularul dvs. Google. Dacă porniți de la formularul Google în Vizualizare de editare, faceți clic pe Vizualizați răspunsurile Pentru a ajunge la foaia de calculă în care răspunsurile sunt înregistrate. În caz contrar, selectați doar foaia de calcul a răspunsurilor direct de la locația sa în Google Drive.
  • Imagine intitulată Obțineți notificări prin e-mail pentru depunerea formularului Google Pasul 2
    2. Click pe Instrumente și apoi Reguli de notificare.
  • Imagine intitulată Obțineți notificări prin e-mail pentru depunerea de formular Google Pasul 3
    3. Reglați setările după cum doriți. În funcție de complexitatea foii de calcul, este posibil să aveți o varietate de opțiuni pentru a selecta:
  • Aveți întotdeauna opțiunea de a obține notificări fie atunci când "Orice modificări sunt făcute" (inclusiv observațiile formularului și modificările colaboratorilor, direct în foaia de calcul) sau când "Un utilizator depune un formular" (numai prin pagina de formular în sine). În funcție de complexitatea formularului și de faptul că l-ați creat sau nu, puteți seta notificări atunci când se modifică anumite foi sau celule particulare de pe foaia de calcul sau pentru că atunci când colaboratorii sunt adăugați sau eliminați din formular.
  • De asemenea, puteți opta pentru a obține notificări o dată pe zi, într-o "Sinteza zilei," sau "imediat," De fiecare dată când se efectuează schimbarea.
  • Imagine intitulată Obțineți notificări prin e-mail pentru depunerile Google Form Pasul 4
    4. Clic Salvați. Dacă vă schimbați mintea, puteți selecta Anulați.
  • Imagine intitulată Obțineți notificări prin e-mail pentru depunerea Google Form Pasul 5
    5. Confirmați setările și faceți clic pe Terminat. Dacă doriți să adăugați o altă regulă, selectați Adăugați o altă regulă de notificare și repetați procesul.
  • Imagine intitulată Obțineți notificări prin e-mail pentru depunerea formularului Google Pasul 6
    6. Ieșiți din foaia de calcul și sunteți bine să mergeți. Verificați Inbox-ul Gmail asociat cu formularul Google pentru orice actualizări în timp ce se rostogolesc!
  • sfaturi

    Notificările vor fi trimise în contul de e-mail pe care îl conectați, la momentul stabilirii acestora. Fereastra de setări confirmă acest lucru pentru dvs., deci asigurați-vă că listează adresa de e-mail corectă acolo.
  • Pentru a edita sau a șterge o regulă de notificare, reveniți la Reguli de notificare casetă și faceți clic pe Editați | × sau Șterge Alături de regula în cauză.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar