Cum se creează subtitrări folosind aegisub

Ați vrut vreodată să vă creați subtitrari, dar nu știați cum să? Dacă da, acest articol este pentru tine! Vă vom ajuta pas cu pas în utilizarea software-ului open source numit Aegisub pentru a vă crea propriile subtitrări.

Pași

Metoda 1 din 3:
Configurarea Aegisub
  1. Imagine intitulată Creați subtitrări utilizând Aegisub Pasul 1
1. Pregătiți fișierul de film pe care doriți să creați subtitrări. Dacă doriți să creați subtitrări pentru un DVD, va trebui să RIP DVD-ul primul. Stocați fișierul film într-o locație permanentă, cum ar fi într-un dosar special creat. În acest articol, vom folosi transformatoarele de film pentru exemplele noastre în ecranul de imagini de mai sus.
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 2
    2. Încărcați fișierul filmului în Aegisub. Deschideți Aegisub, apoi faceți clic pe meniul video și selectați Deschideți video... Răsfoiți fișierul dvs. video și faceți clic pe Deschidere. În funcție de dimensiunea și lungimea videoclipului dvs., acest proces ar putea dura destul de mult.
  • După terminarea procesului de încărcare video, ar trebui să vedeți afișajul video situat în partea stângă sus a Aegisub.
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 3
    3. Încărcați coloana sonoră din videoclip. Faceți clic pe meniul audio și selectați Deschis audio de la video. Acest lucru va rupe automat audio de la coloana sonoră video și va importa în Aegisub. Din nou, în funcție de dimensiunea și lungimea videoclipului, acest proces ar putea dura destul de mult.
  • După finalizarea procesului de încărcare audio, ar trebui să vedeți afișarea formei de undă audio în partea dreaptă sus a Aegisub.
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 4
    4. Salvați modificările dvs. Faceți clic pe pictograma Salvare situată în bara de instrumente sau apăsați simplu Ctrl+S Pentru a vă salva munca.
  • Metoda 2 din 3:
    Crearea subtitrărilor
    1. Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 5
    1. Introduceți textul. Sub forma de undă audio, există o cutie de text. Introduceți textul dorit în această casetă.
  • Imagine intitulată Crearea de subtitrări utilizând Aegisub Pasul 6
    2. Alegeți unde în videoclipul va apărea textul dvs. După cum ați văzut deja, există două cadre în fereastra audio - unul este roșu, iar celălalt albastru. Roșul înseamnă pur și simplu atunci când textul va apărea, iar albastrul înseamnă unde se va termina textul. Țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului în jos și trageți cadrul roșu la începutul formei de undă - apoi glisați cadrul albastru până la capătul formei de undă.
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 7
    3. Editați aspectul textului. Dacă nu vă place modul în care apar subtitrări în videoclip, puteți edita întotdeauna dimensiunea, fontul sau culoarea utilizând managerul Styler, situat în meniul video.
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 8
    4. Deplasați textul în poziția dorită. Da, puteți muta subtitrările la oriunde doriți pe ecran. În bara de instrumente verticală din partea stângă a videoclipului, faceți clic pe a doua pictogramă din partea de sus. O cutie pătrată va apărea sub videoclipuri - Doar trageți și plasați subtitrările oriunde doriți.
  • Metoda 3 din 3:
    Exportul subtitrărilor
    1. Imagine intitulată Creați subtitrări utilizând Aegisub Pasul 9
    1. Exportați subtitrările. Sub Fişier MENU, CLICK Exportați subtitrari.... Apoi selectați cele patru opțiuni din Filtre fereastră. Apoi faceți clic pe Export....
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 10
    2. Salvați subtitrările ca a .Srt fişier. Subrip este probabil cel mai comun format de subtitrare, deci ar fi o idee bună să o salvezi în acel format. Dați subtitrarea dvs. un nume, de exemplu: Transformers_2007_720p.Srt. Asigurați-vă că includeți .Srt extensie în numele fișierului.
  • Imagine intitulată Crearea subtitrărilor utilizând Aegisub Pasul 11
    3. Adăugați subtitrările dvs. într-un fișier video. În acest articol, vom folosi VLC. Deschideți fișierul filmului, apoi faceți clic dreapta pe ecran și sub Subtitrari MENU, CLICK Adăugați fișierul de subtitrare.... Apoi navigați la locația Subtitrare și faceți clic pe OK.
  • sfaturi

    Dacă doriți să imprimați permanent subtitrările dvs. pe un videoclip, utilizați un transcoder care acceptă adăugarea de subtitrări.
  • Există mai multe șabloane pe care le puteți utiliza în Aegisub. De exemplu, când introduceți N într-o linie de subtitrare, linia va fi împărțită în două linii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar