Cum să încorporați subtitrările în videoclipuri

Subtitrari video sunt utile pentru afișarea dialogului și a sunetelor ca text pe ecran pentru persoanele care sunt greu de audiere sau pentru traducerea lingvistică. Dacă utilizați YouTube, puteți încărca cu ușurință un fișier de subtitrare existent (de obicei în formatul SRT) sau introduceți propriile subtitrări cu mâna. Dacă doriți să adăugați subtitrări într-un fișier video de pe computer, puteți crea un fișier SRT și îl puteți adăuga la videoclipul cu frâna de mână. Thiste parere cum să adăugați subtitrări la un videoclip YouTube, precum și un videoclip pe PC sau Mac.

Pași

Metoda 1 din 4:
Încărcarea subtitrărilor la YouTube
  1. Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 26
1. Mergi la https: // YouTube.COM Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web pe PC sau Mac.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 27
    2
    Încărcați videoclipul dvs. pe YouTube. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, utilizați metodele normale pentru a încărca videoclipul dvs. pe YouTube de pe computer.
  • Dacă videoclipul dvs. este disponibil în limba olandeză, engleză, franceză, germană, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, portugheză, rusă, spaniolă, turcă sau vietnameză, YouTube va adăuga automat legende la videoclipul dvs. odată ce acesta este procesat. Dacă subtitrările nu sunt la fel de precise cum doriți, le puteți edita.
  • Imaginea intitulată Fii un grup de grup 10
    3. Faceți clic pe fotografia dvs. de profil și selectați Studio YouTube. Fotografia dvs. de profil este în colțul din dreapta sus al paginii. Dacă nu aveți un set de fotografii, veți vedea primul dvs. inițial aici în schimb.
  • Imagine intitulată impresionează un tip de tip 5
    4. Clic Subtitrari. Este în panoul din stânga. Va apărea o listă a videoclipurilor dvs.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 31
    5. Faceți clic pe videoclipul pe care doriți să îl editați. Dacă nu ați stabilit deja o limbă pentru videoclip, vi se va cere să setați una acum. Alegeți și limba și selectați A CONFIRMA Dacă vi se solicită să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Care sunt unele semne dvs. Ex se preface doar că este peste tine Pasul 6
    6. Clic Adăuga. Este în partea dreaptă a videoclipului.
  • Dacă au fost deja generate subtitrări automate, veți vedea Duplicat și editați in schimb. Dacă alegeți această opțiune, puteți efectua modificări la subtitrări sau puteți încărca propria transcriere pentru a le înlocui.
  • Pentru a edita calendarul fiecărei titrare automată, faceți clic pe Editați temporizările În partea de sus a ferestrei.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 36
    7. Alegeți cum să adăugați subtitrările dvs.
  • Clic Incarca fisier Pentru a încărca un fișier de subtitrare sau de captire care conține coduri de timp. YouTube acceptă următoarele formate de subtitrare: .ASC, .CAPAC, .Cin, .DFXP, .LRC, .Mpsub, .Rt, .SBV, .Sami, .SCC, .Smi, .Srt, .Stl, .Sub-, .TDS, .TTML și VTT. Dacă editați un videoclip subtitrat automat și doriți să încărcați un fișier de subtitrare, faceți clic pe cele trei puncte verticale de lângă "Editați temporizări" și selectați Incarca fisier in schimb.
  • Dacă nu aveți un fișier de capțiune, puteți utiliza o aplicație gratuită numită editor Clideo SRT sau le puteți codifica cu mâna în Notepad sau Textedit.
  • Dacă alegeți această opțiune, vi se va solicita să alegeți Cu calendarul sau Fără calendare și selectați Continua. Selectați fișierul și apoi faceți clic pe Salvați a continua.
  • Clic Auto-sincronizare Dacă doriți să inserați o transcriere text dintr-un alt fișier și să îl sincronizați pe YouTube la videoclip. Odată ce transcrierea dvs. este adăugată, faceți clic pe Atribuiți temporizări, și apoi faceți clic pe ÎNCHIDE.
  • Clic Tip manual Dacă doriți să introduceți titlul în timp ce vizionați videoclipul. YouTube vă va sincroniza subtiunile la videoclip atâta timp cât introduceți cel puțin 5 linii de subtitrări.
  • Imagine intitulată Data Pasul 9
    8. Clic PUBLICA Pentru a vă salva subtitrările. Acest lucru vă adaugă noile sau ediții la videoclipul dvs. YouTube.
  • Metoda 2 din 4:
    Încorporarea subtitrărilor într-un fișier video
    1. Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 1
    1
    Descărcați și instalați frâna de mână. Handbrake este un instrument gratuit de transcoder video care poate încorpora subtitrări în videoclipuri. Puteți descărca frâna de mână de la HTTPS: // frâna de mână.FR / Descărcări.php.
    • Pentru a încorpora subtitrari în videoclipul dvs., aveți nevoie de un fișier extern care conține subtitrări pentru videoclipul dvs. Dacă nu aveți un fișier SRT, puteți face una utilizând o aplicație gratuită numită editor Clideo SRT sau le puteți codifica cu mâna în Notepad sau Textedit.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 2
    2. Deschideți frâna de mână. Odată ce descărcați și instalați frâna de mână, îl puteți deschide în meniul Start Windows sau în folderul Aplicații de pe un Mac.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 3
    3. Clic Fişier. Este a doua opțiune din meniul din stânga. Acesta deschide un browser de fișiere.
  • Alternativ, puteți să trageți și să renunțați la videoclipul pe care doriți să îl încorporați subtitrari în caseta din dreapta.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 4
    4. Faceți clic pe videoclipul dorit să încorporați subtitrari și faceți clic pe Deschis. Aceasta deschide videoclipul în frâna de mână.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 5
    5. Clic Subtitrari. Este una dintre filele din centrul ecranului de sub informațiile despre sursă video.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 6
    6. Clic Importați Srt. Este în partea de sus a casetei de sub "Subtitrari" tablo.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 7
    7. Selectați fișierul SRT care corespunde videoclipului și faceți clic pe Deschis. Acest lucru importă fișierul SRT în frâna de mână.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 8
    8. Clic Naviga. Este butonul gri din colțul din dreapta jos.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 9
    9. Introduceți un nume pentru noul fișier și faceți clic pe Salvați. Aceasta creează un fișier de salvare și locație pentru videoclipul final cu subtitrările încorporate.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 10
    10. Clic Începeți codarea. Este în partea de sus a frânei de mână lângă pictograma verde cu triunghiul de joc. Acest lucru codifică videoclipul cu subtitrările încorporate. Puteți activa subtitrările din playerul dvs. media selectând meniul de subtitrare și apoi permiteți subtitrările.
  • Metoda 3 din 4:
    Crearea unui fișier de subtitrare cu editorul Clideo SRT
    1. Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 1
    1. Mergi la https: // clideo.Fișierul COM / Create-SRT Într-un browser web. Puteți utiliza un instrument web bazat pe web numit Clideo SRT Editor pentru a crea fișiere de subtitrare pentru videoclipurile dvs. Începeți prin încărcarea site-ului în desktopul dvs. preferat sau browserul web mobil.
    • Această metodă poate produce, de asemenea, o versiune subtitrată a videoclipului pe care o puteți descărca, deși va fi filtrată.
  • Imaginea intitulată devine un pas veterinar 11
    2. Selectați un fișier video. Dacă videoclipul este pe computer, telefon sau tabletă, faceți clic pe Alege fișierul, Selectați-l, apoi faceți clic pe Deschis. Dacă este pe web, faceți clic pe săgeata jos de lângă "Alege fișierul" Buton și Pate URL în câmp.
  • De asemenea, puteți selecta un videoclip de pe Google Drive sau Dropbox din meniu.
  • Imagine intitulată Verificați dacă sunteți înregistrat la vot Pasul 4
    3. Clic Adaugă manual. Acest lucru vă duce la editorul SRT.
  • Imaginea intitulată Obțineți un bărbat să se căsătorească cu pasul 11
    4. Adăugați prima dvs. subtitră. Faceți clic pe butonul PLAY pentru a găsi partea din videoclipul în care doriți să plasați primul subtitrare. Apoi, introduceți prima dvs. subtitră în "Noua subtitră" câmp în zona superioară dreaptă a paginii. Veți vedea o previzualizare pe ecran.
  • Imagine intitulată închiriază un copil terapeut copil Pasul 5
    5. Trageți subtitrarea la momentul dorit de pe ecran. Subtitlul poate apărea pe ecran pentru durata timpului pe care doriți.
  • De exemplu, dacă prima dvs. linie ar trebui să apară pe ecran de la 7 secunde până la 14 secunde, trageți caseta la 7 secunde, apoi extindeți sau reduceți dimensiunea casetei pentru a lovi marcajul de 14 secunde.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    6. Clic +Adăugați subtitrare Pentru a adăuga următoarea linie. Acum veți face același lucru cu următoarea dvs. subtitrare.
  • Continuați să adăugați subtitrări și să vă deplasați / redimensionați după cum este necesar. Acest lucru creează marcajele din fișierul SRT.
  • Odată ce adăugați mai multe subtitrări, veți putea să le suprapuneți pentru a face mai multe subtitrări pe ecran în același timp. Doar trageți orice subtitlu, astfel încât să se suprapună cu altul la momentul dorit.
  • Imaginea intitulată trece peste depresie ca un adolescent pas 18
    7. Clic Descărcați SRT. Este în colțul din dreapta jos al paginii. Dacă descărcarea nu pornește imediat, faceți clic pe Salvați sau similare cu salvarea fișierului pe computer. Acum că aveți un fișier SRT adecvat, îl puteți încărca pe YouTube.
  • De asemenea, puteți să faceți clic pe Export Pentru a salva o versiune a videoclipului cu subtitrări încorporate. Deoarece serviciul este gratuit, acest lucru va adăuga "Crideo" filigran la colțul videoclipului. Dar dacă nu vă deranjează acest lucru, alegeți această opțiune și faceți clic pe Descarca pentru ao salva pe computer, telefon sau tabletă acum.
  • Metoda 4 din 4:
    Crearea unui fișier de subtitrare cu mâna
    1. Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 56
    1. Deschideți un editor de text. Puteți utiliza Notepad pentru Windows, Textedit pe MacOS sau orice alt editor de text vă place.
    • Windows 10: Faceți clic pe meniul Windows Start, selectați Accesorii pentru ferestre dosar și alegeți Notepad.
    • Mac:
    • Faceți clic pe pictograma de lupă din colțul din dreapta sus.
    • Tip Textedit.aplicație și apăsați pe Întoarcere.
    • Clic Textedit.aplicație.
    • Clic Un nou document.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 57
    2. Introduceți numărul pentru prima dvs. subtitrare și apăsați ↵ Introduceți. Fiecare subtitrare din fișierul dvs. SRT este numerotată în ordinea în care apar. Tip "1" pentru prima subtitrare și "2" pentru al doilea titlu și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 58
    3. Introduceți ora de pornire pentru subtitrare. Acesta este momentul în care subtitrarea începe în videoclip. Timpul de începere pentru fiecare subtitlu trebuie scris în "[ore]: [minute]: [secunde], [milisecunde]" format.
  • De exemplu, primul subtitlu începând de la începutul videoclipului poate citi 00: 00: 01.000.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 59
    4. Tip --> imediat după ora de începere. Tastarea a două liniuțe și o săgeată separă timpul de pornire și timpul de sfârșit pentru subtitlu.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 60
    5. Introduceți timpul de sfârșit pentru subtitrare. Acesta este momentul în care subtitrarea se oprește afișarea. Timpul de sfârșit ar trebui să fie în "[oră]: [minute]: [secunde], [milisecunde]" format. Întreaga linie care conține ștampila de timp din subtitrare ar trebui să arate așa ceva 00: 00: 01.000 --> 00: 00: 0540.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 61
    6. presa ↵ Introduceți sau ⏎ retur. După ce tastați ștampila de timp pentru subtitlu, apăsați tasta Enter pentru a adăuga o linie nouă.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 62
    7. Introduceți subtitrarea. A treia linie conține subtitrarea reală care afișează pe ecran.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 63
    8. presa ↵ Introduceți sau ⏎ reveniți de două ori. După ce terminați tastarea subtitrării, apăsați de două ori tasta Enter pentru a crea spațiu de linie între subtitlul pe care tocmai l-ați făcut și la următoarea subtitră. Repetați acești pași pentru fiecare subtitrare din videoclip.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 64
    9. Repetați acești pași pentru fiecare subtitrare din videoclip.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 65
    10. Faceți clic pe Fișier și apoi faceți clic pe Salvează ca. După ce ați terminat introducerea subtitrărilor, va trebui să salvați fișierul ca a ".Srt" fişier.
  • În Textedit pe Mac, faceți clic pe Salvați in loc de "Salvează ca".
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 66
    11. Navigați la dosarul care conține videoclipul. Ar trebui să salvați fișierul SRT în același folder ca și videoclipul pe care subtitrarea le corespund.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 67
    12. Dați textului documentul același nume de fișier ca și videoclipul. Utilizați caseta de lângă "Nume de fișier" în ferestre, sau "Salvează ca" pe Mac pentru a introduce un nume pentru documentul SRT. Atât videoclipul, cât și fișierul SRT ar trebui să aibă același nume de fișier. Dacă numele fișierului pentru videoclip este "Introducere.Mp4", Fișierul SRT ar trebui să fie intitulat "Introducere.Srt".
  • Utilizând VLC, puteți testa subtitrările dacă fișierul SRT este salvat în aceeași locație și are același nume de fișier ca fișierul video. Clic Subtitrari și apoi selectați o piesă de subtitrare.
  • Imagine intitulată Subtitrari încorporate în videoclipuri Pasul 68
    13. Salvați documentul ca fișier SRT. Iată cum:
  • Windows: În timp ce salvați fișierul în Notepad, ștergeți ".txt" Extinderea la sfârșitul numelui fișierului și înlocuiți-o cu ".Srt". Apoi apasa Salvați.
  • Mac: Clic Salvați Pentru a salva fișierul ca a ".RTF" fişier. Utilizați Finder pentru a naviga la locația fișierului și faceți clic o dată pentru ao selecta. Clic Fişier și apoi Redenumire. Ștergeți ".RTF" Extinderea la sfârșitul numelui fișierului și înlocuiți-o cu ".Srt". Clic Utilizare .Srt când ați întrebat dacă doriți să păstrați extensia.
  • Aici este un exemplu de text de subtitrare formatat corect într-un fișier SRT:

    100: 00: 01,001 --> 00: 00: 05440Welcome la tutorialul nostru video.

    200: 00: 07.075 --> 00: 00,12,132in acest videoclip, vom discuta subtitrări.

    300: 00: 14,013 --> Pornirea lui 00: 18,021let, făcând un fișier SRT.

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar