Cum să descărcați subtitrările video youtube

VIDEO

Toți te-ai descurcat cum să descarci mai multe subtitrări ale videoclipurilor YouTube.Există aplicații gratuite online care vă permit să descărcați subtitrări ca text (.txt) fișiere sau subtitrare subrrip (.SRT) Fișiere.De asemenea, puteți copia și insera o transcriere video direct de pe YouTube.

Pași

Metoda 1 din 2:
Copierea transcrierilor de pe YouTube
  1. Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 7
1. Navigați la un videoclip YouTube cu subtitrări.Mergi la https: // YouTube.COM Într-un browser web și utilizați bara de căutare din partea de sus sau alte opțiuni pentru a găsi un videoclip care are subtitrari.Pentru a vedea dacă un videoclip are subtitrari, redați videoclipul și faceți clic pe pictograma care seamănă cu o cutie cu "CC" În colțul din dreapta jos pentru redarea video.Dacă videoclipul are subtitrari, le veți vedea pe ecran.
  • Majoritatea videoclipurilor YouTube au transcrieri generate de auto-generat.Cu toate acestea, transcrierea poate să nu fie 100% exactă în unele cazuri.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 8
    2. Clic .. sub video.Este pictograma cu trei puncte de mai jos redarea video din dreapta.Aceasta afișează un meniu pop-up.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 9
    3. Clic Open Transcriere.Este a doua opțiune din meniul pop-up care apare atunci când faceți clic pe pictograma Meniu de sub video.Aceasta deschide o transcriere a videoclipului într-o fereastră din dreapta videoclipului.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 10
    4. Clic urmată de Toggle TimestaMPS (opțional).Dacă nu doriți ca marcajele de timp să apară lângă fiecare linie de text din Transcript, puteți face clic pe pictograma cu trei puncte deasupra ferestrei cu transcrierea și spre dreapta.Apoi apasa Comutați marcajele de timp pentru a le opri.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 11
    5. Deschideți un nou document text.Utilizați orice editor de text la alegerea dvs. pentru a deschide un document text nou, gol.Puteți utiliza Notepad, Textedit, Word, pagini sau orice alt editor de text.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 12
    6. Evidențiați și copiați întregul text de transcriere.Cea mai ușoară modalitate de a evidenția textul este de a începe de la partea de jos și de a merge în partea de sus.Trageți bara de glisare în partea dreaptă a casetei de transcriere până la calea în jos.Faceți clic și trageți de la partea de jos în sus pentru a evidenția întreaga transcriere.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 13
    7. Copiați și lipiți transcrierea.Faceți clic dreapta pe textul evidențiat din Transcript pe YouTube.Apoi apasa Copie.Apoi faceți clic dreapta pe documentul de text gol și faceți clic pe Pastă.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 14
    8. Salvați transcrierea.Pentru a salva transcrierea, faceți clic pe Fişier și faceți clic pe Salvează ca (sau Salvați pe Mac).Introduceți un nume pentru fișierul de lângă "Nume de fișier" și faceți clic pe Salvați.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizarea unui descărcător de subtitrare
    1. Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 1
    1. Navigați la un videoclip YouTube cu subtitrări.Mergi la https: // YouTube.COM Într-un browser web și utilizați bara de căutare din partea de sus sau alte opțiuni pentru a găsi un videoclip care are subtitrari.Pentru a vedea dacă un videoclip are subtitrari, redați videoclipul și faceți clic pe pictograma care seamănă cu o cutie cu "CC" În colțul din dreapta jos al redării video.Dacă videoclipul are subtitrari, le veți vedea pe ecran.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 2
    2. Copiați adresa URL a videoclipului.Pentru a copia adresa URL video, faceți clic pe Acțiune sub videoclip și apoi faceți clic pe Copie lângă adresa URL a videoclipului din cutie.De asemenea, puteți evidenția adresa URL în bara de adrese din partea de sus, faceți clic dreapta pe el și faceți clic pe Copie.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 3
    3. Mergi la https: // salvebs.COM / Într-un browser web.Aceasta este adresa URL pentru o aplicație web care poate fi utilizată pentru a descărca transcrieri video de pe videoclipurile YouTube.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 4
    4. Lipiți adresa URL a videoclipului pe care doriți să extrageți subtitrari de la.Pentru a lipi adresa URL video, faceți clic dreapta pe caseta care spune "Introduceți orice adresă URL pentru a extrage subtitrări" și faceți clic pe Pastă.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 5
    5. Clic Extrageți și descărcați.Este butonul purpuriu în lateral.Acest lucru extrage fișierele de subtitrare din videoclip.
  • Imagine intitulată Descărcați Subtitrari video YouTube Pasul 6
    6. Derulați în jos și faceți clic pe Srt sau txt.Dacă doriți ca un subtitrare subrip (.SRT), faceți clic pe Srt.Acest lucru va descărca fișierul în folderul de descărcări de pe computer.Dacă doriți doar subtitrările în text simplu, faceți clic pe .txt.Ambele formate de fișiere pot fi vizualizate și editate utilizând un editor de text, cum ar fi Notepad, Textedit sau Word.
  • Subtitrare subrip (.SRT) Fișierele sunt fișiere text subtitrate care sunt utilizate alături de playere video și editori video pentru a afișa și încorpora subtitrări în videoclipuri.Acestea conțin textul subtitratului, precum și codurile de timp care indică punctele de pornire și oprire ale fiecărui subtitlu.Ele pot fi vizualizate și editate folosind Notepad sau un editor dedicat de subtitrări ca Aegisub.
  • Video: Cum se descarcă Subtitrari video YouTube

    Ceas

    sfaturi

    Dacă videoclipul dvs. YouTube descărcat nu are subtitrari, puteți întotdeauna adăugați-le singur.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar