Cum se creează o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă hp smart officejet

Deoarece oricine este un student sau muncitor de birou știe, notebook-ul și hârtia grafică este adesea greu de venit rapid. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-un vârf și aveți o imprimantă HP Smart OfficeJet vă poate ajuta. Conectați-vă la Wi-Fi și urmați-vă mai jos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Configurarea imprimantei
  1. Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 1
1. Încărcați hârtie în imprimantă. Fiecare imprimantă este diferită în cât de mult va dura, de asemenea, cum este pusă, astfel încât să urmați instrucțiunile dvs. exacte ale imprimantei OfficeJet. Cel mai adesea, aceste imprimante vor accepta mai mult de câteva foi de hârtie la un moment dat - în special într-o imprimantă OfficeJet (proiectată pentru biroul de birou sau de imprimare de zi cu zi de birou)!
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau hârtie cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 2
    2. Porniți și permiteți imprimantei să se conecteze la rețeaua Wi-Fi. Dacă aceasta este prima dată când o utilizați, veți fi solicitat să o configurați prin Wi-Fi dacă este disponibil pentru modelul dvs. Dacă aceasta nu este prima dată, este posibil să fie nevoie să vă conectați fără a se stabili mai întâi - doar prin pornirea imprimantei cu butonul de alimentare.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 3
    3. Asigurați-vă că există cerneală în imprimantă. HP OfficeJets vă va spune adesea când este în afara - în special cele inteligente HP. Aceste lucrări vor avea nevoie de multe ori de cerneală albastră, precum și roșu maroonish pentru banda laterală. Cu toate acestea, va lua negru dacă simte că este destul de prudent să folosească.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 4
    4. Permiteți tuturor lucrărilor de imprimare pentru această imprimantă să se termine. Documentele de coadă la o listă care urmează să fie tipărită imediat ce imprimanta este activată și conectată la rețea și va trebui să ajungeți la tabloul de bord HP Smart OfficeJet, fără posibilitatea unei alte imprimări de documente - pentru a continua acest proiect.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea hârtiei
    1. Imaginea intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 5
    1. Găsi "Aplicații" Setarea de la imprimantele dvs. Lista de selecții. Cel mai adesea, HP a pus "Aplicații" Setarea pe pagina de sus. Cu toate acestea, modelele mai vechi pot găsi aceste câteva pagini de mai jos - și atingând săgețile din stânga și din dreapta pentru a merge mai departe și înapoi o pagină, puteți găsi această opțiune.
    • Imprimantele HP Officejet (Smart Wi-Fi) care încep în 2013 pot găsi "Aplicații" Meniul de pe prima pagină când imprimanta este gata.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 6
    2. Lasă "Conectarea la HpeprintCenter.COM" Dialogul pleacă. Imprimanta dvs. va accesa acest site de pe rețeaua WiFi.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 7
    3. Căutați "Formulare rapide" link - și apăsați-l. Dacă nu este disponibilă pe pagina de sus, fie trebuie să căutați prin celelalte pagini sau să o adăugați înapoi la tabloul de bord HPePrintCenter al imprimantei HP OfficeJet din contul dvs.
  • Imaginea intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 8
    4. Asigurați-vă selecția. Ambele lucrări de notebook și lucrările de grafice nu vor fi pe prima pagină, ci pe o pagină alternativă. Atingeți săgeata stânga sau dreapta până când este afișat unul dintre ele.
  • În formularele rapide "aplicație", veți găsi alegeri suplimentare, cum ar fi "calendar", "Lista de verificare", "Fax Capace", "Jocuri" și "Muzică de hârtie" împreună cu "caiet" și "hârtie milimetrică".
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 9
    5. Clarificați tipul de hârtie pe care doriți. Pentru hârtie grafică, va trebui să selectați distanța mai mică 1 / 8th inch sau 5mm. Pentru hârtie de notebook, veți avea "Regulamentul copilului", "Regula restrânsă" (guvernamentală) și "o regulă largă" a alege din.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 10
    6. Selectați numărul de pagini pe care trebuie să le imprimați folosind săgețile sus și jos de pe ecran. Este inițial setat la 0, dar puteți atinge săgețile sus și jos de pe ecran pentru a selecta cantitățile totale de pagină necesare.
  • Dacă nu luați nicio acțiune din acest ecran, pagina dvs. va exprima și imprimanta dvs. va reveni la tabloul de bord al HPSMART de pe ecranul imprimantei.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 11
    7. Realizați că nu va imprima spatele paginilor decât dacă faceți imprimarea duplex.
  • Imagine intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 12
    8. Apasă pe "Imprimare" butonul de pe ecran. Veți găsi acest colț din partea dreaptă jos (sau stânga, uneori) a ecranului imprimantei.
  • Imaginea intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 13
    9. Așteptați ca imprimanta să coadă lucrarea de imprimare în coada de coadă a lui EprintCenter. Adesea ați rămas așezat în câteva minute, în timp ce primește lucrarea de imprimare gata - mai ales dacă sunt hârtii imprimate în mod obișnuit, cum ar fi "Regulamentul copilului" sau "5mm" hârtii. Nu vi se va spune când este gata - lucrarea de imprimare se întâmplă doar.
  • Dacă nu imprimă și a trecut mai mult de 30 de minute, încercați să o re-cereți și așteptați puțin mai mult. Dacă încă nu se imprimă, verificați routerele / modemurile de conectare Wi-Fi și Internet, apoi verificați imprimanta pentru a vă asigura că totul funcționează și spațiul de lângă imprimanta dvs. este gratuit de alte elemente care fac imposibilă imprimarea din cauza vizitei Boxul Wi-Fi.
  • Imaginea intitulată Creați o bucată de hârtie de notebook sau grafică cu o imprimantă HP Smart OfficeJet Pasul 14
    10. Lăsați imprimanta să tipărească documentul la imprimantă - apoi imprimați și celelalte copii la pagină.
  • sfaturi

    Rețineți că, cu fiecare bucată de hârtie de notebook sau grafică imprimați, HP va imprima o pictogramă HP mică în colțul din dreapta jos al paginii tipărite.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar