Cum să cumpărați un joc pentru android

Există un joc pe care doriți cu adevărat să obțineți pentru telefonul dvs. Android?Există multe platforme pentru Android puteți utiliza pentru a cumpăra jocuri.Thiste parere Cum să descărcați și să achiziționați jocuri pentru telefonul dvs. Android sau Tablet.

Pași

Metoda 1 din 6:
Utilizarea magazinului Google Play
  1. Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 1
1. Deschideți magazinul Google Play
Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
. Este o aplicație albă cu triunghiuri multi-colorate care se suprapun.Atingeți pictograma din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide magazinul Google Play.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 2
    2. Atingeți Jocuri. Este primul buton din partea de jos a ecranului din stânga.Are o pictogramă care seamănă cu un controler verde.Aceasta afișează o listă de jocuri.
  • Dacă știți numele jocului pe care doriți să-l cumpărați, îl puteți introduce în bara de căutare din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 3
    3. Derulați în jos pentru a naviga prin jocurile recomandate.O varietate de jocuri sunt listate pe pagina de jocuri.Această pagină afișează cel mai probabil jocuri recomandate și recomandate pentru dvs.
  • De asemenea, puteți să atingeți una dintre filele de pe pagină pentru a filtra lista de jocuri.Glisați spre stânga și spre dreapta pe file pentru a derula toate filele.Opțiunile privind fila includ: Pentru dumneavoastră, Topuri, Nou, Evenimente, Premium,Categorii, Familie, Alegerea editorilor.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 4
    4. Atingeți un titlu sau o pictogramă a jocului.Jocurile sunt listate de icoanele lor.Când vedeți un joc pe care doriți să-l cumpărați sau descărcați, atingeți-l.Aceasta afișează pagina de informații a jocului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 5
    5. Atingeți prețul. Este un buton verde sub titlul jocului.
  • Pentru jocuri gratuite, apăsați butonul care spune INSTALARE.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 6
    6. Atingeți ACCEPT.Unele jocuri au achiziții în aplicații sau au nevoie de acces la anumite funcții de pe telefon, cum ar fi stocarea fișierelor sau informațiile despre conexiunea Wi-Fi.Dacă aplicația are nevoie de acces la aceste funcții, acesta va afișa o listă de funcții pe care le are.Atingeți butonul verde care spune Accept În partea de jos a ecranului pentru a continua.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 7
    7. Atingeți . Este butonul verde din partea de jos a ecranului.Aceasta confirmă achiziția dvs.
  • Dacă nu ați adăugat o metodă de plată în contul Google Play, puteți [#Adding o metodă de plată pe Google Play Store | Adăugați o plată în magazinul Google Play]].
  • Tipul cardului și ultimele 4 cifre ale metodei de plată salvate în contul dvs. Google Play este listat lângă "A plati" chiar deasupra verde "1-robinet cumpăra" butonul din partea de jos a ecranului.Dacă doriți să selectați o altă metodă de plată, atingeți această linie și selectați o altă metodă de plată.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 8
    8. confirma-ti identitatea.În funcție de modul în care aveți setările de securitate configurate, este posibil să fie necesar să vă confirmați identitatea pentru a finaliza achiziția.Este posibil să vi se solicite să introduceți parola sau PIN-ul dvs., plasați degetul pe scanerul de amprentă sau utilizați camera cu fața în față pentru a scana retinasul ochiului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 9
    9. Atingeți . Jocul va începe cel mai probabil descărcarea pe cont propriu.Dacă nu, atingeți butonul verde care spune Instalare sub titlul jocului pentru a descărca și a instala jocul.Atingeți pictograma jocului din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a reda jocul.
  • Metoda 2 din 6:
    Adăugarea unei metode de plată pe magazinul Google Play
    1. Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 10
    1. Deschideți magazinul Google Play
    Imagine intitulată Androidgoogleplay.jpg
    . Este o aplicație albă cu triunghiuri multi-colorate care se suprapun.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 11
    2. Atingeți .Este pictograma cu trei linii orizontale.Este în bara de căutare din partea de sus a ecranului de pe partea stângă.Aceasta afișează meniul spre stânga.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 12
    3. Atingeți Metode de plata.Este vorba despre jumătatea meniului.Este lângă o pictogramă care seamănă cu un card de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 13
    4. Atingeți una din opțiunile metodei de plată.Există cinci opțiuni de metodă de plată enumerate mai jos "Adăugați metoda de plată" În meniu.Puteți plăti cu un card de credit sau de debit, PayPal, transportatorul dvs. mobil, un cod Google Play sau puteți cumpăra credit.
  • Atingeți Adăugați card de credit sau de debit Pentru a adăuga un nou card de credit sau de debit la contul dvs. de redare Google.
  • Atingeți Utilizați [purtătorul dvs. mobil] - facturare Pentru a vă oferi achizițiile de jocuri Google prin intermediul transportatorului dvs. mobil.
  • Atingeți Adăugați PayPal Pentru a adăuga un cont PayPal la contul dvs. de redare Google.
  • Atingeți Răscumpărați codul Pentru a utiliza un card cadou Google Play sau un cod de reducere.
  • Atingeți Cumpărați Google Play Credit Pentru a utiliza o plată existentă pentru a achiziționa creditul pentru contul dvs. de redare Google.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 14
    5. Introduceți informațiile despre metoda de plată.Utilizați următorii pași pentru a introduce informațiile dvs. de plată.
  • Card de credit sau debit:Introduceți numărul cardului dvs. de credit sau de debit pe linia care spune "Număr de card".Apoi introduceți data de expirare pe "LUNĂ AN" linia și codul de securitate de pe spatele cardului dvs. pe linia care spune "CVC".De asemenea, puteți să apăsați Carte de scanare și utilizați camera telefonului dvs. pentru a scana numărul cardului și data de expirare.Atingeți Salvați cand esti gata.
  • Facturarea prin transportator: Pentru a factura achizițiile dvs. Google Play prin intermediul transportatorului dvs. wireless, atingeți numele transportatorului wireless (AT & T, T-Mobile, Verizon Wireless etc.) în meniul Google Play.Apoi apăsați Permite.Verificați cu transportatorul wireless pentru cerințele de eligibilitate.
  • Paypal:Introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. PayPal.Dacă numărul dvs. de telefon mobil corect nu este automat, introduceți numărul corect de telefon mobil.Apoi apăsați Permite.Apoi apăsați Accept.Asigurați-vă că ultimele patru cifre ale contului bancar asociate cu PayPal dvs. este corect și atingeți Continua.
  • Răscumpărați codul: Introduceți codul dvs. pe cartela de cadou Google Play în linia care spune "Introdu codul".Apoi atingeți Răscumpărarea.
  • Cumpărați credite Google Play:Atingeți butonul radio de lângă suma dolarului pe care doriți să o achiziționați și apăsați Continua.Utilizați meniul derulant pentru a selecta o metodă de plată deja adăugată la contul dvs. Google Play.Apoi apăsați 1-robinet cumpăra.
  • Metoda 3 din 6:
    Utilizarea magazinului Galaxy
    1. Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 15
    1. Deschideți magazinul Galaxy.Are o pictogramă purpurie, roz și portocalie cu o imagine care seamănă cu o întoarcere înapoi.Atingeți pictograma magazinului Galaxy din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide magazinul Galaxy.Pe telefoanele și tabletele Samsung Galaxy, puteți achiziționa și descărca jocuri cu magazinul Galaxy sau magazinul Google Play.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 16
    2. Apasă pe Jocuri tablo.Este a doua filă din partea de jos a ecranului.Are o pictogramă care seamănă cu un controler de jocuri.
  • Dacă știți numele jocului pe care doriți să îl descărcați, atingeți lupă în colțul din dreapta sus și introduceți numele jocului pe care doriți să îl descărcați.Apoi atingeți-l în rezultatele căutării.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 17
    3. Atingeți un joc pe care doriți să îl achiziționați și descărcați.Aceasta afișează ecranul de informații al jocului.
  • Căutați cuvintele "Încercați și cumpărați" Într-un titlu de joc.Aceste jocuri vă permit să încercați un joc înainte de ao achiziționa.
  • Multe jocuri din magazinul Galaxy sunt gratuite pentru descărcare.Dacă vedeți o săgeată care indică sub un joc, atingeți săgeata pentru a descărca jocul.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 18
    4. Atingeți butonul albastru sub titlul jocului.Dacă jocul are un preț de cumpărare, acesta va fi listat în butonul albastru.Dacă jocul nu are un preț de cumpărare, va spune INSTALARE.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 19
    5. Atingeți Permite.Este textul albastru din partea de jos a ecranului.Acest lucru permite aplicației să acceseze caracteristicile dvs. de telefon enumerate în pop-up.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 20
    6. Atingeți Selecteaza metoda de plata.Este prima opțiune din "Samsung Checkout" listă.Aceasta afișează o listă de metode de plată în fișier.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 21
    7. Atingeți metoda de plată pe care doriți să o utilizați pentru a achiziționa jocul.Poti Utilizați plata Samsung, un cont PayPal Linked sau un card de credit sau de debit pe care l-ați salvat în magazinul Galaxy.
  • Dacă nu aveți un card de credit sau de debit în fișier, apăsați Metodele mele de plată, și apăsați Noua card de credit.Completați formularul cu informațiile despre cardul dvs. de credit pentru a adăuga un nou card de credit sau de debit.De asemenea, puteți adăuga un card de credit sau de debit în meniul magazinului Galaxy.
  • Pentru a plăti cu un cont PayPal, atingeți Paypal, și apoi apăsați Plătiți cu PayPal.Dacă contul dvs. PayPal nu este legat de magazinul Galaxy, vi se va cere să conectați contul dvs. PayPal.Pentru a face acest lucru, apăsați Legătură și apoi conectați-vă cu adresa de e-mail și parola asociată cu contul dvs. PayPal.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 22
    8. Atingeți Plătește acum.Este butonul albastru din partea de jos a meniului Samsung Checkout.Acest lucru achiziționează jocul dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 23
    9. Atingeți Instalare.Este butonul albastru sub titlul jocului.Acest lucru instalează jocul.
  • Metoda 4 din 6:
    Adăugarea unei noi metode de plată către magazinul Galaxy
    1. Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 24
    1. Deschideți magazinul Galaxy.Are o pictogramă purpurie, roz și portocalie cu o imagine care seamănă cu o întoarcere înapoi.Atingeți pictograma magazinului Galaxy din meniul de pornire sau din meniul Apps pentru a deschide magazinul Galaxy.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 25
    2. Atingeți .Este pictograma cu trei linii orizontale.Aceasta afișează meniul spre stânga.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 26
    3. Atingeți Card de credit.Este aproape de partea de jos a meniului spre stânga.Are o pictogramă care seamănă cu un card de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 27
    4. Atingeți Noua card de credit.Este sub lista de carduri de credit pe care le aveți în fișier.Are un semn plus (+) spre dreapta.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 28
    5. Completați formularul cu informațiile despre cartea dvs. de credit.Introduceți numărul cardului dvs. de credit în bara din partea de sus.Apoi introduceți data de expirare în cardul în care se spune "LUNĂ AN".Introduceți codul de securitate de pe partea din spate a cardului dvs. unde spune CVC2.Atunci va trebui să introduceți numele dvs. așa cum apare pe cardul în care se spune "Nume" și "Numele de familie".În cele din urmă, va trebui să introduceți adresa dvs. completă de facturare în spațiile furnizate în partea de jos.
  • De asemenea, puteți să atingeți pictograma care seamănă cu o cartelă de credit din colțul din stânga sus și să utilizați camera telefonului pentru a scana cardul.Acest lucru va introduce automat numărul cardului dvs. de credit și data de expirare.Verificați pentru a vă asigura că sunt corecte.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 29
    6. Atingeți butonul radio de lângă "Am citit și sunt de acord cu termenii de înregistrare a cardului de credit."Este la baza formularului.Puteți atinge textul subliniat pentru a citi termenii de înregistrare a cardului de credit.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 30
    7. Atingeți Inregistreaza-te.Este textul albastru din partea de jos.Aceasta înregistrează cardul dvs. în magazinul Galaxy și pe salariul Galaxiei.
  • Metoda 5 din 6:
    Utilizarea magazinului Amazon App Store
    1. Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 31
    1. Deschideți magazinul de aplicații Amazon.Amazon App Store este folosit pentru a achiziționa aplicații și jocuri pe dispozitive de incendiu Amazon.Are o pictogramă albastră și alb care spune "Amazon App Store".Atingeți pictograma de pe casă
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 32
    2. Apasă pe Jocuri tablo.Aceasta afișează o varietate de jocuri recomandate și recomandate.Unele jocuri sunt gratuite, iar unii vă cer să le achiziționați.Derulați în jos la "Top plătit în jocuri" Pentru a vedea jocuri achiziționate.
  • Pentru a vedea mai multe jocuri, apăsați Vezi toate sub una din lista de jocuri recomandate sub "Jocuri" tablo.
  • Dacă știți numele jocului pe care doriți să îl achiziționați, introduceți-l în bara de căutare din partea de sus a magazinului Amazon App Store.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 33
    3. Atingeți eticheta de preț sub o pictogramă de joc.Jocuri care vă cer să le achiziționați au prețul enumerate mai jos.Jocurile care sunt libere de descărcare au un buton albastru care spune obține Sub ei.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 34
    4. Atingeți Cumpărați cu 1-clic.Este butonul albastru din partea de jos a confirmării.Acest lucru achiziționează jocul cu metoda de plată implicită pe care o aveți în fișierul pentru contul dvs. Amazon.Când achiziția dvs. este completă, jocul se va instala automat.
  • Puteți adăuga un nou card de credit sau de debit, precum și schimbarea cardului de credit sau de debit implicit pe site-ul Amazon.
  • Alternativ, dacă aveți monede Amazon în contul dvs., puteți atinge Utilizați monedele Amazon Pentru a achiziționa jocul.
  • Dacă un joc nu se instalează automat, atingeți Instalare sub joc pentru a instala descărcarea și instalați-l.
  • Metoda 6 din 6:
    Adăugarea și modificarea unei metode de plată pe Amazon
    1. Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 35
    1. Mergi la https: // Amazon.COM / Într-un browser web.Utilizați browserul web pe tableta dvs. Amazon Fire pentru a merge la site-ul oficial Amazon.
    • Dacă nu sunteți conectat automat, faceți clic pe sau atingeți butonul care spune Conectare În colțul din stânga sus.Apoi introduceți adresa de e-mail asociată contului dvs. Amazon și apăsați Continua.Introduceți parola și apăsați Conectare.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 36
    2. Faceți clic sau apăsați .Este pictograma cu trei linii verticale din colțul din stânga sus.Aceasta afișează meniul spre stânga.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 37
    3. Derulați în jos și faceți clic sau atingeți Contul tău.Este aproape de partea de jos a meniului din partea stângă a ecranului.Acesta afișează un meniu cu opțiunile contului dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 38
    4. Atingeți Optiuni de plata.Este a doua opțiune din caseta etichetă "Comandarea și preferințele de cumpărături".Aceasta deschide o pagină web etichetată "Portofelul tău Amazon."
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 39
    5. Derulați în jos la Adăugați o nouă metodă de plată.Este textul îndrăzneț lângă partea de jos a paginii.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 40
    6. Atingeți Adăugați cartela.Este mai jos "Carduri de credit sau de debit."Aceasta afișează opțiunile pentru a adăuga un nou card de credit sau de debit.
  • De asemenea, puteți adăuga un nou cont de verificare, card EBT, FSA sau HSA.Cu toate acestea, aceste metode nu pot fi folosite pentru a cumpăra jocuri prin intermediul "Cumpărați cu 1-clic" În magazinul Amazon App Store.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 41
    7. Introduceți informațiile dvs. de credit sau de debit.Utilizați următorii pași pentru a introduce informațiile despre debit sau card de credit:
  • Introduceți numele complet pe card în câmpul de mai jos "Numele de pe card".
  • Introduceți numărul cardului în câmpul de mai jos "Număr de card."
  • Utilizați meniurile derulante pentru a selecta luna și anul de expirare a cardului.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 42
    8. Atingeți caseta de selectare de lângă "Setați ca metodă de plată implicită" (Opțional).Dacă doriți să faceți acest card implicit utilizat când atingeți "Cumpărați cu 1-clic", Atingeți caseta de selectare de lângă "Setați ca metodă de plată implicită".
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 43
    9. Atingeți Adauga-ti cardul.Este butonul galben în partea stângă a informațiilor despre card de credit sau de debit pe care tocmai ați introdus-o.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 44
    10. Selectați o adresă și apăsați Folosește adresa asta.Atingeți butonul radio de lângă una dintre adresele pe care le-ați asociat cu contul dvs. Amazon.Apoi atingeți butonul galben care spune Folosește adresa asta.
  • Imagine intitulată Cumpărați un joc pentru Android Pasul 45
    11. Modificați metoda de plată implicită (opțional).Utilizați pașii următori dacă doriți să modificați cardul care este utilizat cumpărați jocuri prin intermediul "Cumpărați cu 1-clic" În magazinul Amazon App Store:
  • Defilați la partea de sus a "Portofelul tău Amazon" Pagina și apăsați Schimbați preferințele.
  • Atingeți Schimbare chiar lângă "Modalitate de plată".
  • Atingeți butonul radio de lângă metoda preferată de plată prestabilită.
  • Atingeți Continua La stânga.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar