Cum să conectați un televizor panasonic la wifi

Thisewill vă învață cum să conectați un televizor Panasonic la Wi-Fi. Trebuie să aveți o rețea Wi-Fi înființat pentru a face acest lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați un televizor pansonic la WiFi Pasul 1
1. Apăsați Meniu de pe telecomandă. Acesta este, de obicei, butonul chiar sub butonul roșu de alimentare din colțul din stânga sus al telecomenzii.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor pansonic la WiFi Pasul 2
    2. Navigheaza catre Reţea. Veți vedea acest lucru în meniul care rulează vertical în jos în partea stângă a ecranului și se va afișa un meniu de rețea din partea dreaptă a ecranului.
  • Imagine intitulată Conectați un televizor pansonic la pasul WiFi 3
    3. Navigheaza catre Conexiune retea și apăsați Selectați. Selectați este, de obicei, butonul din centrul butoanelor săgeată de navigație.
  • Imagine intitulată Conectați un televizor pansonic la WiFi Pasul 4
    4. Navigheaza catre Instalare rapida și apăsați Selectați. Aceasta este cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a vă conecta la o rețea Wi-Fi.
  • Imagine intitulată Conectați un televizor pansonic la WiFi Pasul 5
    5. Navigați la rețeaua dvs. și apăsați SELECT. Veți vedea puterea semnalului obțineți de la routerul afișat în partea dreaptă a panoului.
  • Imagine intitulată Conectați un televizor pansonic la WiFi Pasul 6
    6. Introduceți parola de rețea, apoi apăsați BACK sau RETURN. Folosind butoanele de pe telecomandă, veți putea naviga pe tastatura de pe ecran pentru a introduce parola. Dacă nu ați setat unul personalizat, veți găsi numele de rețea și parola pe un autocolant pe routerul dvs.
  • Apăsând înapoi sau returnare stochează informațiile pe care le-ați introdus.
  • Imaginea intitulată Conectați un televizor pansonic la pasul WiFi 7
    7. Apăsați Selectare. Odată ce conexiunea are succes, veți vedea detaliile rețelei Wi-Fi afișate într-o fereastră pop-up. Apăsând butonul Selectare închide această fereastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar