Cum se pornește de la usb în windows 7

Thiste parere Cum să porniți de la o unitate flash USB, mai degrabă decât unitatea hard disk a computerului pe un computer Windows 7. Începutul de la un USB vă permite să faceți nimic de la Rulați un sistem de operare de lumină pentru a utiliza servicii de linie de comandă, cum ar fi clonezilla. Puteți chiar Utilizați o unitate USB pentru a instala Windows 7 dacă e nevoie.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătirea la boot
  1. Imagine intitulată Conectați Reliance Broadband + Modem ZTE în Linux (folosind USB_MODESWITCH) Pasul 1
1. Înțelegeți modul în care bootarea de la o lucrare USB. Implicit, computerul pornește prin citirea informațiilor despre sistemul de operare de pe hard disk-ul încorporat. Puteți schimba acest lucru, spunându-l să prioritizeze elementele USB conectate pe hard disk-ul încorporat.
  • Setările pentru comportamentul Boot Calculatoare sunt într-un meniu numit BIOS, care este un meniu pre-startup pe care îl puteți accesa apăsând o cheie specifică modelului computerului pe măsură ce computerul se aprinde.
  • Pentru a porni de pe o unitate flash USB, unitatea flash trebuie să fie configurată ca un element de bootabil și trebuie să aibă un fișier imagine (ISO) cu un sistem de operare sau un serviciu similar instalat pe acesta.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 2
    2. Determinați cheia BIOS a computerului. Cheia pe care apăsați pentru a accesa BIOS-ul variază în funcție de producătorul și modelul computerului. Puteți căuta cheia BIOS a computerului dvs. introducând producătorul și numele modelului computerului dvs., împreună cu "Cheia BIOS", într-un motor de căutare și revizuirea rezultatelor sau puteți consulta manualul computerului dvs. dacă îl aveți în continuare.
  • Cele mai multe computere utilizează unul dintre tastele funcționale (e.G., F12) ca cheie BIOS, deși unele computere vor folosi Esc cheie sau tasta Del cheie.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 3
    3. Conectați unitatea flash USB în computer. Unitatea flash USB trebuie să conecteze unul dintre porturile USB dreptunghiulare de pe carcasa computerului.
  • Pe un laptop, porturile USB sunt de obicei pe părțile laterale ale carcasei, în timp ce computerele desktop au în mod obișnuit porturile USB pe partea din față sau din spate a turnului.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 4
    4
    Faceți unitatea flash USB bootabilă. Dacă unitatea flash nu este deja bootabilă, utilizați promptul de comandă sau unul dintre instrumentele de instalare Windows pentru ao face astfel.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 5
    5. Adăugați fișierul la care doriți să porniți la unitatea flash. Copiați fișierul ISO pe care doriți să îl bootați făcând clic pe ea o dată și apoi apăsând Ctrl+C, Apoi deschideți unitatea flash și apăsați Ctrl+V Pentru a lipi în fișier.
  • De exemplu, dacă încercați să instalați sau să utilizați Ubuntu Linux de pe unitatea flash, ați lipi fișierul Ubuntu ISO în fereastra Flash Drive.
  • Săriți acest pas dacă ați creat un USB bootabil utilizând instrumentul de instalare Windows 7 sau 10.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 6
    6. Salvați și închideți orice muncă deschisă. Înainte de a continua accesarea BIOS-ului, veți dori să salvați orice lucrare deschisă și apoi să închideți orice programe deschise pentru a evita pierderea progresului dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Accesarea BIOS-ului
    1. Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 7
    1. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată ferestrewindows7_start.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows multicolor din colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 8
    2. Clic Închide. Este în partea dreaptă a meniului Start. Acest lucru va determina computerul să înceapă oprirea.
  • Este posibil să trebuiască să confirmați această decizie.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 9
    3. Așteptați ca computerul să termine închiderea. Odată ce computerul scade complet tăcut, puteți continua.
  • Imagine intitulată Curățați o tastatură laptop Pasul 1
    4. Apăsați butonul de alimentare al computerului
    Imagine denumită ferestrelespower.jpg
    . Computerul dvs. va începe să pornească.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 11
    5. Începeți imediat să atingeți cheia BIOS. Veți dori să faceți acest lucru de îndată ce eliberați butonul de alimentare și să nu vă opriți până când apare ecranul BIOS.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 12
    6. Opriți apăsarea tastei BIOS atunci când se încarcă pagina BIOS. Pagina BIOS seamănă de obicei cu un ecran albastru cu litere albe, deși BIOS-ul dvs. poate arăta diferit. În acest moment, sunteți liber să schimbați comanda de încărcare a computerului.
  • Partea 3 din 4:
    Schimbarea comenzii de boot
    1. Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 13
    1. Găsi "Comanda de boot" secțiune. Puteți vedea această opțiune pe ecranul principal BIOS, dar probabil că va trebui să derulați la stânga sau la dreapta (folosind tastele săgeată stânga și dreapta) prin urechile din partea de sus a ecranului până când găsiți "Comanda de boot" secțiune.
    • Probabil veți găsi această secțiune pe Avansat Tab, deși multe variații BIOS au dedicat Comanda de boot și file.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 14
    2. Deschide "Comanda de boot" meniul. Dacă "Comanda de boot" Secțiunea este un element de meniu în locul unei poziții, selectați-l utilizând tastele săgeată și apoi apăsați ↵ Enter.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 15
    3. Selectează "USB" opțiune. Găsiți și derulați în jos până la "USB" Opțiunea din lista locațiilor de pornire.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 16
    4. Căutați legenda-cheie. De obicei, veți găsi acest lucru în partea din dreapta jos a ecranului, deși poate fi în partea de jos a ecranului.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 17
    5. Determinați ce cheie pentru a utiliza pentru a vă deplasa opțiunea selectată. De obicei, veți apăsa + Tasta Pentru a vă deplasa opțiunea selectată, dar verificați informațiile cheie ale legendei pentru a fi siguri.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 18
    6. Mută "USB" Opțiunea în partea de sus a listei. Apăsați tasta corespunzătoare până la selectat "USB" Opțiunea este în partea de sus a "Comanda de boot" listă. Acest lucru asigură că, atunci când porniți din nou computerul, computerul va căuta o opțiune USB bootabilă în loc să se implementeze pe hard disk.
  • Partea 4 din 4:
    Încărcarea de la USB
    1. Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 19
    1. Salvați modificările și ieșiți din BIOS. apasă pe "Salvează și ieși" Cheia specificată de legenda cheie, apoi apăsați pe "A confirma" Cheia când a fost solicitată.
    • De exemplu, ați putea apăsa Esc Pentru a salva modificările și apoi apăsați Y Pentru a confirma că doriți să salvați și să ieșiți.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 20
    2. Reporniți computerul, dacă este necesar. Dacă computerul dvs. nu pornește de la unitatea flash USB prima dată, s-ar putea să fi selectat deja unitatea hard disk ca locație de boot. Dacă da, va trebui să reporniți computerul (cu unitatea flash USB conectată) înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 21
    3. Așteptați ca meniul programului USB să apară. Odată ce computerul recunoaște unitatea flash USB ca o locație bootabilă, ar trebui să vedeți programul, serviciul sau meniul instalat al unității flash USB Flash.
  • Imagine intitulată Boot de la USB în Windows 7 Pasul 22
    4. Urmați orice instrucțiuni de pe ecran. Când apare meniul, puteți continua să rulați și / sau să instalați programul sau serviciul USB Flash Drive.
  • sfaturi

    Dacă nu doriți să utilizați comanda de comandă pentru a face unitatea flash USB bootabilă, puteți utiliza un program gratuit, cum ar fi Live Linux USB Creator în schimb.
  • În unele cazuri, computerul dvs. nu va recunoaște unitatea flash USB ca o locație bootabilă dacă este conectată la portul USB greșit. Puteți remedia acest lucru încercând un alt port USB.
  • Avertizări

    Efectuarea dvs. USB Flash Drive Bootable va șterge conținutul unității flash.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar