Cum de a forma o unitate hard disk seagate pentru mac

Thiste parere cum să formatați un hard disk de la Seagate pe un computer Mac. Puteți să formați o unitate utilizând utilitarul de disc în Mac. Înainte de a forma orice hard disk, este o idee bună să copiați orice date sau fișiere pe care doriți să le salvați înainte de formatare. Formatarea unității va șterge definitiv toate datele și fișierele stocate pe unitatea hard disk pentru totdeauna.

Pași

  1. Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 1
1
Faceți o copie de siguranță a hard disk-ului. Înainte de a forma unitatea, este o idee bună să faceți o copie de rezervă a unității și să salvați orice fișiere pe care doriți să le păstrați. Le puteți salva la un alt hard disk ca un hard disk extern sau unitate USB. De asemenea, puteți utiliza stocarea bazată pe cloud, cum ar fi iCloud sau Google unitate care au o cantitate limitată de stocare gratuită.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 2
    2. Deschis Finder
    Imagine intitulată Macfinder2.jpg
    . Este pictograma albastră și alb zâmbet în colțul din stânga jos al docului Mac. Aceasta deschide o fereastră nouă pentru a explora fișierele și folderele de pe Mac.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 3
    3. Clic Aplicații. Este în coloana stângă a ferestrei Finder.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 4
    4. Dublu click Utilități. Este folderul albastru cu imaginea unei șurubelnițe și a unei chei pe el în partea de jos a dosarului Aplicații.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 5
    5. Dublu click Utilitatea discului. Este aplicația cu pictograma unui hard disk și a unui stetoscop și este situat în centrul folderului Utilități. Aceasta deschide aplicația de utilitate a discului pe Mac.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 6
    6. Selectați unitatea Seagate. În coloana din stânga a aplicației Utility Disk, faceți clic pe "Seagate" unitate pentru ao selecta.
  • Dacă nu vedeți două intrări pentru hard disk-ul și volumul (sau partiția), faceți clic pe "Vedere" În colțul din dreapta sus și selectați Afișați toate dispozitivele.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk seagate pentru MAC Pasul 7
    7. Clic Şterge. Este butonul de mijloc din partea de sus a utilității discului. Aceasta va solicita o fereastră pop-up care vă permite să alegeți modul în care doriți să formați un hard disk.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 8
    8. Redenumiți drive-ul. Faceți clic pe caseta de text de lângă "Nume" Pentru a introduce un nou nume pentru hard disk, dacă alegeți.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 9
    9. Selectați OS X extins (jurnalizat) Ca format de unitate. Apasă pe "Format" caseta derulantă și selectați OS X extins (jurnalizat) În meniu.
  • Acesta este cel mai comun format utilizat pentru unitățile utilizate cu mașina de timp pentru copii de rezervă.
  • Imagine intitulată format o unitate hard disk Seagate pentru MAC Pasul 10
    10. Selectați Harta partiției GUID Pentru schema de acționare. Faceți clic pe caseta derulantă de lângă "Sistem" și selectați Harta partiției GUID.
  • Aceasta este schema de partiție implicită pentru acționările formate în formatul extins al OS X.
  • Imagine intitulată Formatul unui hard disk Seagate pentru MAC Pasul 11
    11. Clic Şterge. Este în colțul din dreapta jos al ferestrei pop-up. Utilitarul de disc va începe formatarea unității. O bară de progres va apărea în partea de sus a ferestrei pentru a urmări procesul de format.
  • În funcție de dimensiunea hard diskului și de viteza Mac, permiteți câteva minute pentru ca procesul să fie finalizat.
  • Imagine intitulată format o unitate hard disk Seagate pentru MAC Pasul 12
    12. Clic Terminat. Este butonul albastru din colțul din dreapta jos al ferestrei de progres care apare odată ce unitatea hard disk a terminat formatarea. Acest lucru va închide aplicația de utilitate a discului.
  • Unitatea hard disk nou formatată trebuie acum vizibilă pe coloana din stânga a ferestrei Finder.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar