Cum se copiază și lipiți în microsoft word

Copierea și lipirea textelor în Microsoft Word este foarte importantă deoarece vă economisește mult timp și energie atunci când duplicați cuvintele de mai multe ori. Puteți selecta și a copia un cuvânt sau un grup de cuvinte și apoi duplicați-l prin lipirea cuvântului (cuvintele) oriunde doriți în documentul dvs.

Pași

Partea 1 din 2:
Deschiderea unui document Microsoft Word
  1. Imagine intitulată Copiere și lipire în Microsoft Word Pasul 1
1. Lansați Microsoft Word. Pictograma Microsoft Word trebuie găsită pe desktop - faceți dublu clic pe el pentru a lansa programul.
  • Dacă nu este pe desktop, găsiți în fișierele programului și faceți clic pe program pentru a lansa.
  • Imagine intitulată Copiere și lipire în Microsoft Word Pasul 2
    2. Deschideți un document Word. Faceți acest lucru făcând clic pe "Fișier" din colțul din stânga sus al ecranului și selectați "Deschideți."O fereastră Explorer va apărea unde puteți naviga direct pe dosare până când găsiți documentul cuvântului pe care doriți să-l deschideți.
  • Odată ce ați găsit documentul, faceți clic pe acesta pentru a selecta, apoi faceți clic pe "Deschidere" din partea din dreapta jos a ferestrei.
  • Partea 2 din 2:
    Copierea și lipirea
    1. Imagine intitulată Copiere și lipire în Microsoft Word Pasul 3
    1. Găsiți textul pe care doriți să îl copiați. Derulați prin document până când găsiți textul pe care doriți să îl copiați.
  • Imagine intitulată Copiere și lipire în Microsoft Word Pasul 4
    2. Evidențiați textul. Puteți evidenția un text prin stânga, apoi glisați indicatorul mouse-ului peste textul pe care doriți să îl copiați.
  • Imagine intitulată Copiere și lipire în Microsoft Word Pasul 5
    3. Copiați cuvântul (cuvintele). După evidențierea, faceți clic dreapta, apoi alegeți "Copiere" din opțiunile care apar.
  • Alternativ, puteți apăsa Ctrl + C de pe tastatură sau faceți clic pe butonul "Copiere" din Microsoft Word, care este situat în partea stângă superioară a filei HOME, după evidențierea textelor.
  • Imagine intitulată Copiere și lipire în Microsoft Word Pasul 6
    4. Lipiți cuvântul (cuvintele). Mergeți în partea documentului în care doriți să plasați textul (textele) pe care l-ați copiat și apoi faceți clic pe acesta. Faceți clic dreapta și alegeți "Paste" din opțiunile care apar.
  • Ca o comandă rapidă, puteți apăsa, de asemenea, Ctrl + V de pe tastatură sau faceți clic pe butonul "Lipire" din fila HOME din partea stângă sus a ecranului.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Puteți transfera un cuvânt sau cuvinte, într-o altă parte a documentului dvs. evidențiind textele, dar în loc să faceți clic pe "Copiere", faceți clic pe "CUT" sau apăsați Ctrl + X de pe tastatură. După aceea, puteți lipi cuvântul tăiat (e) în zona pe care doriți să o transferați.
  • Puteți copia nu numai din interiorul documentului dvs. Word, ci din textele pe care le vedeți atâta timp cât puteți evidenția.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar