Cum se adaugă o nouă filă în excel

Puteți adăuga file în Excel, numit "Foame de lucru," Pentru a vă păstra datele separate, dar ușor de accesat și de referință. Excel vă începe cu o singură coală (trei dacă utilizați 2007), dar puteți adăuga cât mai multe foi suplimentare cum doriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Adăugând o singură coală
  1. Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 1
1. Deschideți cartea dvs. de lucru în Excel. Porniți Excel din meniul Start (Windows) sau din folderul Aplicații (Mac) și deschideți registrul de lucru pe care doriți să îl adăugați. Vi se va solicita să selectați un fișier când lansați Excel.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 2
    2. Apasă pe "+" butonul de la capătul filelor foi. Aceasta va crea o foaie nouă nouă după foile existente.
  • De asemenea, puteți apăsa ⇧ Shift+F11 Pentru a crea o nouă foaie în fața foii selectate. De exemplu, dacă aveți selectate foaie1 și apoi apăsați ⇧ Shift+F11, O nouă foaie numită foaie2 va fi creată în fața foii1.
  • Pe Mac, apăsați ⌘ comanda+T Pentru a crea o nouă filă.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 3
    3. Creați o copie a unei foi existente. Puteți copia rapid o foaie (sau foi) selectând-o, deținere Ctrl/ ⌥ optați, apoi trageți foaia. Aceasta va crea o copie nouă care conține toate datele din original.
  • apasa si tine apasat Ctrl/ ⌥ optați și faceți clic pe mai multe coli pentru a le selecta dacă doriți să copiați mai mult de o foaie simultan.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 4
    4. Faceți dublu clic pe o filă pentru ao redenumi. Textul va deveni evidențiat și puteți introduce orice doriți ca numele tab-ului.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 5
    5. Faceți clic dreapta pe o filă și selectați "Culoarea tabei" pentru ao culca. Puteți selecta dintr-o varietate de culori presetate sau faceți clic pe "Mai multe culori" Pentru a face o culoare personalizată.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 6
    6. Schimbați numărul de fișele implicite pentru noile registre de lucru. Puteți ajusta setările lui Excel pentru a modifica numărul de foi care apar în mod implicit ori de câte ori este creat un nou registru de lucru.
  • Faceți clic pe fila File sau Butonul Office și selectați "Opțiuni."
  • În "General" sau "Popular" fila, găsiți "Când creați noi registre de lucru" secțiune.
  • Schimbați numărul pentru "Includeți aceste foi."
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 7
    7. Faceți clic și trageți filele rămase și dreapta pentru a le reordona. Odată ce aveți mai multe file, puteți face clic și trageți-le pentru a schimba ordinea pe care o apar. Glisați fila la stânga sau spre dreapta pentru ao pune într-o poziție nouă în rândul tabelului. Acest lucru nu va afecta niciuna dintre formulele sau referințele dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugând mai multe foi
    1. Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în Excel Pasul 8
    1. Hold . ⇧ Shift și selectați numărul de foi pe care doriți să le creați. De exemplu, dacă doriți să adăugați o dată trei foi, țineți apăsată ⇧ Shift și selectați trei foi existente. Cu alte cuvinte, va trebui să aveți deja trei foi pentru a crea rapid trei noi foi utilizând această comandă.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în Excel Pasul 9
    2. Apasă pe "Inserare ▼" Butonul din fila Acasă. Aceasta va deschide opțiunile de inserție de adăugare. Asigurați-vă că faceți clic pe partea ▼ a butonului astfel încât să deschideți meniul.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 10
    3. Selectați "Inserați foaia." Aceasta va crea noi foi goale pe baza numărului de foi pe care le-ați selectat. Acestea vor fi introduse înainte de prima foaie din selecția dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Introducerea unui șablon de tablă
    1. Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în Excel Pasul 11
    1. Creați sau descărcați șablonul pe care doriți să îl utilizați. Puteți transforma oricare dintre foi de lucru în șabloane selectând "Excel șablon (*.xltx)" Formatați când salvați fișierul. Aceasta va salva foaia de calcul curent în directorul șabloanelor dvs. De asemenea, puteți descărca o varietate de șabloane de la Microsoft atunci când creați un fișier nou.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în Excel Pasul 12
    2. Faceți clic dreapta pe fila pe care doriți să o introduceți șablonul în fața. Când introduceți un șablon ca o foaie, acesta va fi adăugat în fața fila pe care ați selectat-o.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 13
    3. Selectați "Introduce" Din meniul cu clic dreapta. Aceasta va deschide o fereastră nouă care vă permite să selectați ceea ce doriți să introduceți.
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în Excel Pasul 14
    4. Selectați șablonul pe care doriți să îl introduceți. Șabloanele dvs. descărcate și salvate vor fi listate în "General" tablo. Selectați șablonul pe care doriți să îl utilizați și faceți clic pe "O.K."
  • Imagine intitulată Adăugați o nouă filă în EXCEL PASUL 15
    5. Selectați fila nouă. Noua dvs. filă (sau filele dacă șablonul a avut mai mult de o singură foaie), va fi introdus în fața tabelului pe care l-ați selectat.
  • sfaturi

    Puteți aplica imediat modificările la mai multe file prin gruparea acestora. Țineți apăsată tasta CTRL în timp ce faceți clic pe fiecare filă pentru a crea un grup. Selectați o gamă învecinată de coli, ținând apăsată tasta Shift în timp ce faceți clic pe prima și ultima file din gama de foi. Eliberați cheile CTRL și SHIFT și faceți clic pe orice altă filă pentru a dezactiva foile.
  • Este mai ușor să vă gestionați filele oferindu-le un nume distinctiv - ar putea fi o lună, un număr sau ceva unic, astfel încât să descrie exact ce este exact în fila.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar