Cum se conectează două difuzoare bluetooth pe galaxia samsung

Thiste parere cum să conectați două difuzoare Bluetooth pe Samsung Galaxy.Puteți asocia două difuzoare Bluetooth și le puteți stabili pentru o ieșire audio duală pe telefoanele și comprimatele NOWER SAMSUNG GALAXY în meniul Setări Bluetooth.

Pași

  1. Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Samsung Galaxy Pasul 1
1. Puneți ambele difuzoare Bluetooth în modul de asociere.Modul în care ați pus un dispozitiv Bluetooth în modul de asociere este diferit de un dispozitiv de la altul.Există, de obicei, un buton pe care îl apăsați și țineți apăsat pentru a pune dispozitivul în modul de asociere.Consultați manualul utilizatorului sau verificați online pentru a vedea cum să vă puneți dispozitivele în modul de asociere.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Galaxia Samsung Pasul 2
    2. Glisați în jos din partea de sus a ecranului.Porniți și deblocați dispozitivul Samsung Galaxy și glisați în jos din partea de sus a ecranului pentru a afișa opțiunile rapide din partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Galaxia Samsung Pasul 3
    3. Atingeți și țineți apăsat Bluetooth
    Imagine intitulată macbluetooth1.jpg
    pictograma.Pictograma Bluetooth seamănă cu un jagged "B" cu un suport pe partea dreaptă.Atingeți și mențineți apăsată această pictogramă pentru a afișa meniul Setări Bluetooth.
  • Dacă nu vedeți pictograma Bluetooth, glisați din nou din partea de sus pentru a extinde meniul Opțiuni rapide.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Galaxia Samsung Pasul 4
    4. Porniți
    Imagine intitulată Android7Switchon.jpg
    Bluetooth.Dacă Bluetooth nu este deja pornit, atingeți comutatorul de comutare din partea de sus a ecranului pentru a porni Bluetooth.Dispozitivul Samsung Galaxy va începe scanarea pentru dispozitivele Bluetooth din apropiere.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Galaxia Samsung Pasul 5
    5. Atingeți ambele dispozitive de pe ecran pentru a le asocia.Cu ambele difuzoare Bluetooth în modul de împerechere, dispozitivul dvs. Samsung Galaxy este capabil să le găsească.Când descoperă difuzoarele Bluetooth, ele apar pe ecranul de mai jos "Dispozitive disponibile".Atingeți-le pentru a le asocia la Galaxia Samsung.Când sunt asociate cu succes, se spune "Conectat pentru apel / Media Audio" sub numele dispozitivului.
  • Dacă dispozitivele nu apar în listă, atingeți butonul care spune Scanați În colțul din dreapta sus pentru a începe scanarea pentru dispozitivele Bluetooth din apropiere.Asigurați-vă că dispozitivele sunt încă în modul de asociere.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Galaxia Samsung Pasul 6
    6. Atingeți opțiunile buton.Butonul Opțiuni este butonul cu trei puncte verticale din colțul din dreapta sus.Aceasta afișează meniul Opțiuni din colțul din dreapta sus.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Samsung Galaxy Pasul 7
    7. Atingeți Dual audio.Este prima opțiune din meniul Opțiuni din colțul din dreapta sus.Aceasta deschide meniul audio dual.
  • Difuzoarele Bluetooth mai vechi pot să nu sincronizeze perfect audio, în funcție de versiunea hardware-ului Bluetooth care utilizează difuzoarele.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Galaxia Samsung Pasul 8
    8. Porniți
    Imagine intitulată Android7Switchon.jpg
    Dual audio. Atingeți comutatorul de comutare din partea de sus a ecranului pentru a activa sunetul dual. Puteți începe să redați muzică și audio ar trebui să redea ambele difuzoare simultan.
  • Dacă aveți activată sincronizarea volumului media, vi se va solicita să o dezactivați înainte ca audio dual să fie activată. Dacă vi se solicită, pur și simplu apăsați Opriți.
  • Imagine intitulată Conectați două difuzoare Bluetooth pe Final Final Samsung Galaxy
    9. Terminat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar