Cum se fixează ecranul albastru al morții pe windows

Toți te-ai făcut cum să rezolvi ecranul albastru al morții (BSOD) pe un computer Windows. BSOD este de obicei un rezultat al software-ului, hardware-ului sau setărilor instalate necorespunzător, ceea ce înseamnă că este de obicei fixabil. În unele cazuri, însă, BSOD apare din cauza unui sistem de operare corupt sau a unui hardware în interiorul computerului, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie să reinstalați sistemul de operare, fie să luați computerul într-un departament tehnic pentru a fi fixat.

Pași

Partea 1 din 10:
Folosind remedierile generale
  1. Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 1
1. Luați în considerare acțiunile recente pe computer. Ați instalat o bucată de software, conectați o nouă bucată de hardware, descărcați drivere personalizate sau modificați setările? Dacă da, schimbările recente pe care le-ați făcut este probabil motivul ecranului albastru al morții, astfel încât repararea acestuia va depinde de această schimbare.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 2
    2. Vedeți dacă computerul dvs. este neobișnuit de fierbinte. Dacă ați rulat computerul pe setări de înaltă performanță timp de mai multe ore - mai ales dacă computerul nu are o circulație adecvată sau dacă locuiți într-un mediu deosebit de cald - poate apărea ecranul albastru al morții. Dacă da, opriți calculatorul primei șanse pe care le obțineți și lăsați-o pentru câteva ore.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 3
    3. Rulați instrumentul de depanare al ecranului albastru. Dacă aceasta este prima dată când ați întâlnit un ecran albastru de moarte pe computer, puteți rula instrumentul de depanare a ecranului albastru al PC-ului pentru a încerca să diagnostichezi problema:
  • Deschis start
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    .
  • Clic Setări
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    .
  • Clic Actualizare și securitate.
  • Apasă pe Depanare tablo.
  • Clic Ecran albastru.
  • Clic Rulați instrumentul de depanare.
  • Examinați soluțiile rezultate și urmați orice instrucțiuni de pe ecran.
  • Imaginea intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 4
    4. Eliminați orice hardware inutil. Lucruri precum unitățile flash USB, cablurile Ethernet sau HDMI, controlerele, cablurile imprimantei, cardurile SD și așa mai departe pot fi scoase din computer fără a afecta performanța computerului. În plus, defectele din obiecte hardware, cum ar fi acestea, pot declanșa un ecran albastru al morții și pot continua să o declanșeze până când sunt îndepărtate.
  • Puteți, de obicei, să vă mențineți mouse-ul și tastatura conectată la computer, mai ales dacă au venit cu computerul în sine când a fost nou-nou.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 5
    5. Așteptați ca computerul să repornească. Odată ce ecranul albastru al morții apare, Windows va diagnostica problema, încercați să reparați orice problemă și apoi reporniți apoi. Dacă computerul repornește ca de obicei și nu rulează din nou într-o eroare de ecran albastru, puteți face unele modificări chiar de pe desktop.
  • Dacă BSOD-ul apare din nou în timp ce computerul încearcă să repornească, verificați codul de eroare. Dacă codul de eroare este 0x000000ef, trebuie să treceți imediat înainte la următoarea parte. Dacă nu, încercați să reporniți în modul sigur.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 6
    6
    Rulați o scanare a virușilor. În timp ce rare, uneori virușii pot păcăli computerul în a gândi că este defectuos, ceea ce poate, la rândul său, provoacă accidentul BSOD.
  • Dacă scanarea virusului vine cu orice software rău intenționat, scoateți-l imediat.
  • Dacă Virusul Scan trimite sugestii de setări software (e.G., Durata de viață a bateriei) pentru dvs. în timpul scanării, încercați să le implementați. O setare defectuoasă poate cauza ca BSOD să apară.
  • Partea 2 din 10:
    Fixarea mesajului "Procesul critic a murit" Eroare
    1. Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 7
    1. Înțelegeți ce înseamnă această eroare. "Procesul critic a murit" Eroarea se referă la o instanță în care o componentă hardware importantă (E.G., Unitatea hard disk) sau un atribut de software obligatoriu nu a pornit corect sau a încetat brusc.
    • Această eroare poate fi trivială, dar dacă vedeți că se întâmplă mai multe ori la rând sau nu puteți porni computerul fără a intra în BSOD, indică o problemă mai gravă.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 8
    2. Asigurați-vă că ați întâlnit eroarea corectă. "Procesul critic a murit" Eroare returnează codul 0x000000ef. Dacă vedeți un cod diferit, săriți la următoarea parte.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 9
    3. Determinați dacă aceasta este prima dată când vă întâlniți această eroare. Dacă ați primit această eroare o dată și apoi ați reușit să utilizați computerul în mod normal, este posibil ca computerul dvs. să aibă o problemă minoră la încărcarea driverelor. Dacă ați primit această eroare de două sau mai multe ori într-o perioadă relativ scurtă de timp, ar trebui să continuați să încercați să remediați eroarea.
  • Dacă nu puteți utiliza computerul fără a primi această eroare, trebuie să luați computerul într-un serviciu de reparații de reputație sau să fie că hard diskul sau procesorul dvs. nu reușește, caz în care nu puteți face nimic de la dvs. Sfârșit.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 10
    4. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos al ecranului. Meniul Start va apărea.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 11
    5. Deschideți promptul de comandă în modul Administrator. Introduceți Prompt de comandă Pentru a căuta promptul de comandă, apoi faceți clic dreapta
    Imagine intitulată WindowScMd1.jpg
    Prompt de comandă și faceți clic pe Rulat ca administrator În meniul derulant.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 12
    6. Clic da când vi se solicită. Acest lucru va deschide fereastra promptă de comandă.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 13
    7. Introduceți comanda de verificare a fișierelor de sistem. Introduceți SFC / Scannow și apăsați ↵ Introduceți. Windows va începe scanarea pentru probleme.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 14
    8. Așteptați ca scanarea să fie completă. Windows va încerca să remedieze orice problemă pe care o întâmpină. Odată ce scanarea este completă, puteți continua.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 15
    9. Reporniți computerul. Clic start
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    , clic Putere
    Imagine denumită ferestrelespower.jpg
    , și faceți clic pe Repornire În meniul pop-up.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 16
    10. Încercați să rulați serviciul de service și management al imaginii de implementare (DisM). Dacă încă mai primești "Procesul critic a murit" Eroare la ocazie, dar poate accesa în continuare computerul, încercați să faceți următoarele:
  • Re-deschideți promptul de comandă în modul Administrator.
  • Introduceți Disru / Online / Cleanup-imagine / CheckHealth și apăsați ↵ Introduceți.
  • Introduceți Disru / Online / Cleanup-imagine / Scanhealth și apăsați ↵ Introduceți.
  • Introduceți Disru / Online / Cleanup-imagine / RestoreHealth și apăsați ↵ Introduceți.
  • Așteptați ca orice procese să finalizeze rularea, apoi reporniți computerul.
  • Imagine intitulată Angajarea personalului Pasul 8
    11. Luați computerul într-un magazin de reparații reputate. Dacă pașii din această secțiune nu au rezolvat eroarea sau nu puteți accesa computerul fără a apărea BSOD, va trebui să luați computerul într-un serviciu de reparații profesionale. De la "Procesul critic a murit" Eroare se referă adesea la hardware, hard diskul, procesorul sau memoria RAM pot fi corupte și au nevoie de recuperare.
  • Partea 3 din 10:
    Fixarea unei erori de registry
    1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    1. Înțelegeți ce înseamnă această eroare.Aceasta înseamnă că a existat o problemă de citire sau scriere a problemelor în registrul computerului, iar unele aplicații pot înceta să funcționeze corect.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 19
    2. Așteptați repararea automată pentru a repara computerul.Dacă a apărut eroarea de registry în timpul actualizării, calculatorul dvs. poate să nu reușească în mod normal.Lăsați repararea automată Fixați cheile de registry rupte și încercați din nou.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 20
    3. Reinstalați orice programe care nu reușesc să înceapă.Această eroare este suficient de severă pentru a face computerul să nu răspundă atunci când sunt executate programele cu chei de înregistrare lipsă.Pentru a face acest lucru, accesați lista de aplicații din Setări și faceți clic pe ON "Reparație" După ce faceți clic pe "Modifica".
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 21
    4. Reparați ferestrele.În cazuri severe, Windows nu va porni.Utilizați suporturi de instalare pentru a repara ferestrele.Conectați suportul de instalare Windows, selectați limba dvs., apoi faceți clic pe "Reparați computerul".Pentru mai multe informații despre crearea suporturilor de instalare, consultați Reinstalați ferestrele.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 22
    5. Reinstalați ferestrele.Acest lucru ar trebui făcut dacă toate celelalte nu reușesc.Utilizați un instalator Windows sau o conexiune la rețea pentru a restabili setările din fabrică.Aceasta va elimina toate datele dvs., inclusiv fișiere, chei de produs, aplicații și istoric de navigare.
  • Partea 4 din 10:
    Reporniți în modul sigur
    1. Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 23
    1. Așteaptă pentru "Alege o opțiune" ecran pentru a apărea. Dacă computerul repornește, nu este în măsură să remedieze problema și apoi să repornească de două ori mai mult, veți ajunge la acest ecran.
    • Dacă doriți să reporniți de pe desktop, deschideți start
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    , clic Putere
    Imagine denumită ferestrelespower.jpg
    , și țineți apăsat în timpul clicului Repornire.
  • Dacă preferați să restaurați o versiune anterioară de Windows, săriți la "Restaurarea unei versiuni anterioare a Windows" secțiune.
  • Imaginea intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 24
    2. Clic Depanare. Este un simbol al unei șurubelnițe și o cheie pe această pagină.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 25
    3. Clic Opțiuni avansate. Veți găsi acest lucru pe "Depanare" pagină.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 26
    4. Clic Setări de pornire. Este un simbol în formă de angrenaje în partea dreaptă a paginii.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 27
    5. Clic Repornire. O veți găsi în partea din dreapta jos a paginii.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 28
    6. apasă pe 4 pentru a selecta modul de siguranță. Face acest lucru pe albastru "Setări de pornire" pagină. Acest lucru va determina repornirea computerului în modul sigur, care va încărca numai programele și hardware-ul necesar pentru a face Windows Run.
  • Partea 5 din 10:
    Curățarea fișierelor de configurare
    1. Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 29
    1. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 30
    2. Tip Discul de curățare a discurilor în start. A face acest lucru caută computerul pentru utilitarul de curățare a discului.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 31
    3. Clic Discul de curățare a discurilor. Este o pictogramă în formă de unitate flash în partea de sus a ferestrei de pornire.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 32
    4. Clic Curățați fișierele de sistem. Veți găsi acest lucru în partea inferioară a ferestrei.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 33
    5. Verificați fiecare cutie din fereastră. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de toate fișierele temporare stocate de sistemul computerului dvs., care poate rezolva BSOD-ul.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 34
    6. Clic O.K. Este în partea de jos a ferestrei. A face acest lucru va solicita cleanupul disc pentru a șterge fișierele.
  • Procesul de ștergere poate dura câteva minute, mai ales dacă nu ați șters niciodată fișierele temporare ale computerului.
  • Partea 6 din 10:
    Actualizarea Windows
    1. Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 35
    1. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 36
    2. Deschide setările
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    . Faceți clic pe pictograma în formă de angrenaje din colțul din stânga jos al ferestrei de pornire.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 37
    3. Clic
    Imagine intitulată Windows10 Update.jpg
    Actualizare și securitate. Veți găsi acest lucru în partea inferioară a ferestrei de setări.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 38
    4. Apasă pe Windows Update tablo. Este în colțul din stânga sus al ferestrei.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 39
    5. Clic Verifică pentru actualizări. Acest buton este în partea de sus a paginii.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 40
    6. Așteptați pentru instalarea actualizărilor. Odată ce actualizările finalizează instalarea, Windows va reporni cel mai probabil.
  • Windows poate reporni de mai multe ori și este posibil să trebuiască să activați din nou modul de siguranță înainte de a continua.
  • Partea 7 din 10:
    Ștergerea aplicațiilor adăugate recent
    1. Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 41
    1. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 42
    2. Deschide setările
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    . Faceți clic pe pictograma în formă de angrenaje din colțul din stânga jos al ferestrei de pornire.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 43
    3. Clic Aplicații. Este pe pagina de setări.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 44
    4. Apasă pe Aplicații și caracteristici tablo. Veți găsi acest lucru în partea stângă sus a ferestrei.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 45
    5. Găsiți o aplicație instalată recent. Orice aplicație pe care ați instalat recent trebuie să fie eliminată, deoarece aplicațiile defecte sau rupte pot determina cu ușurință BSOD să apară.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 46
    6. Faceți clic pe aplicație. Acest lucru va determina un buton să apară sub aplicație.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 47
    7. Clic Dezinstalați. Este sub colțul din dreapta jos al ferestrei aplicației.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 48
    8. Clic Dezinstalați când vi se solicită. Aceasta este sub aplicație. Acest lucru va elimina aplicația de pe computer, deși este posibil să fie necesar să urmați câteva instrucțiuni pe ecran pentru a finaliza eliminarea.
  • Veți repeta acest proces pentru fiecare aplicație instalată recent aici.
  • Partea 8 din 10:
    Actualizarea driverelor
    1. Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 49
    1. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 50
    2. Tip manager de dispozitiv în start. Aceasta caută programul de manager de dispozitiv.
  • Imaginea intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 51
    3. Clic
    Imagine intitulată Windows10DeviceManager.jpg
    Manager de dispozitiv. Este în partea de sus a ferestrei de pornire.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 52
    4. Faceți dublu clic pe o categorie de hardware. Aceasta va extinde categoria hardware și va afișa orice elemente utilizate în prezent (e.G., Unități flash, imprimante, etc.) care utilizează funcția hardware.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 53
    5. Selectați un element. Faceți clic pe o bucată de hardware pe care ați instalat recent în meniul de sub categoria Hardware.
  • De exemplu, dacă ați instalat recent o tastatură fără fir pentru un laptop, ați selecta numele tastaturii wireless după dublu clic pe Tastaturi Categoria hardware.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 54
    6. Apasă pe "Actualizați" buton. Seamănă cu o cutie neagră cu o săgeată verde în sus în partea superioară a ferestrei.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 55
    7. Clic Căutați automat software-ul de driver actualizat. Este opțiunea de top din fereastra pop-up. Acest lucru va căuta drivere și le va instala, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 56
    8. Clic Închide când vi se solicită. Este în partea de jos a ferestrei.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 57
    9. Eliminați articolul. Dacă nu există nicio actualizare disponibilă pentru element, încercați să o ștergeți de la administratorul dispozitivului pentru a vedea dacă aceasta rezolvă BSOD-ul. Pentru a șterge un element, faceți clic pe element pentru al selecta, apoi faceți clic pe roșu X pictograma din partea de sus a ferestrei.
  • Partea 9 din 10:
    Restaurarea unei versiuni anterioare a Windows
    1. Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 58
    1. Reporniți computerul la "Opțiuni de pornire" ecran. Clic start
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    , clic Putere
    Imagine denumită ferestrelespower.jpg
    , și țineți apăsat în timpul clicului Repornire.
    • Dacă sunteți deja la acest ecran, deoarece computerul a încercat și nu a reușit să repornească de mai multe ori, săriți acest pas.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 59
    2. Clic Depanare. Este o imagine a unei șurubelnițe și a unei chei.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 60
    3. Clic Opțiuni avansate. Veți găsi acest lucru pe "Depanare" pagină.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 61
    4. Clic Restaurarea sistemului. Este pe partea stângă a "Opțiuni avansate" pagină.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 62
    5. Așteptați ca computerul să termine repornirea. S-ar putea să dureze câteva minute.
  • Este posibil să fie necesar să vă conectați la computer înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 63
    6. Clic Următorul. Este în partea de jos a ferestrei pop-up de restaurare a sistemului.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 64
    7. Selectați un punct de restaurare. Faceți clic pe un punct de restaurare care este setat înainte de azi (e.G., înainte de ecranul albastru al incidentului de deces) pentru ao selecta.
  • Punctele de restaurare a sistemului sunt de obicei create atunci când actualizați sau instalați o piesă semnificativă de software sau hardware.
  • Dacă nu ați salutat niciodată computerul și nu vedeți un punct de restaurare aici, încercați să resetați în schimb Windows.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 65
    8. Clic Următorul.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 66
    9. Clic finalizarea. Este în partea de jos a ferestrei. Acest lucru va determina computerul să înceapă restabilirea copierii de rezervă selectată.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 67
    10. Așteptați ca computerul să termine restabilirea. Odată ce o face, puteți relua utilizarea computerului ca de obicei.
  • Dacă ecranul albastru al morții reapare, este posibil să fie necesar să restaurați o copie de rezervă anterioară.
  • Partea 10 din 10:
    Resetarea ferestrelor
    1. Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 68
    1. Deschidere deschisă
    Imagine intitulată WindowsStart.jpg
    . Faceți clic pe sigla Windows din colțul din stânga jos al ecranului.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 69
    2. Deschide setările
    Imagine intitulată ferestrele.jpg
    . Faceți clic pe pictograma în formă de angrenaje din colțul din stânga jos al ferestrei de pornire.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 70
    3. Clic
    Imagine intitulată Windows10 Update.jpg
    Actualizare și securitate. Este pe pagina de setări.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe pasul Windows 71
    4. Clic Recuperare. Această filă este în coloana din stânga a opțiunilor.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 72
    5. Clic Incepe. Este sub "Resetați acest PC" îndreptându-se în partea de sus a ferestrei.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 73
    6. Selectați o opțiune de resetare. Faceți clic una dintre următoarele opțiuni:
  • Pastreaza-mi fisierele - Păstrează fișierele și folderele la resetarea PC-ului.
  • Îndepărtați totul - Vă curăță complet hard disk-ul. Asigurați-vă că aveți o copie de rezervă a documentelor și fișierelor stocate în altă parte (e.G., o unitate hard disk externă) Dacă alegeți această opțiune.
  • Imagine intitulată Fixați ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 74
    7. Clic Următorul. Este pe un avertisment despre faptul că nu este capabil să se întoarcă la Windows 7.
  • Dacă ați ales Îndepărtați totul În ultima fereastră, veți face mai întâi faceți clic pe fie Doar eliminați fișierele mele sau Eliminați fișierele și curățați unitatea Înainte de acest pas.
  • Imagine intitulată Fix ecranul albastru al morții pe pasul Windows 75
    8. Clic Resetare. Este în partea de jos a ferestrei. Computerul dvs. se va reseta. Acest lucru poate dura oriunde de la câteva minute până la câteva ore.
  • Imaginea intitulată Fix ecranul albastru al morții pe Windows Pasul 76
    9. Clic Continua când vi se solicită. Acest lucru vă va duce la desktop, care ar trebui să funcționeze în mod normal.
  • Dacă încă mai fugi în BSOD în acest moment, este timpul să luați computerul într-un serviciu de reparații profesionale pentru a fi verificat.
  • sfaturi

    Ecranul albastru al morții nu este la fel de multă dintre condamnarea cu moartea așa cum a fost obișnuită - mai des decât nu, este pur și simplu pentru că computerul dvs. a fost prea lung sau nu poate suporta o actualizare de software.

    Avertizări

    Unele computere sunt prea vechi pentru a fi modernizate (i.E. Actualizarea unui computer 2008 la Windows 10). Actualizarea unui astfel de computer îl poate determina să se prăbușească în BSOD.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar