Cum de a alege o altă culoare de accent în windows 10

Culorile de accent din Windows 10 sunt folosite destul de puțin. Când schemele de culori pe care le utilizați îmbătrâniți, învechite și învechite, vă puteți bucura de unele noi. Cu toate acestea, Windows 10 va părea că este greu să găsești setările - sau așa crezi! Schimbați aspectul Windows 10, făcându-l mai plăcut și personalizat.

Pași

1. Recunoașteți locurile în care poate fi găsită culoarea accentului. Culoarea accentului dvs. nu este numai culoarea de decolorare a butonului de pornire din Windows 10, dar este, de asemenea, schema de culori utilizată pe bara de afișare a casetelor de dialog și a ferestrelor și chiar și bara de culori a Microsoft Edge, până la ambele capete ale fereastră. De asemenea, este folosit ca culoarea de frontieră la unele casete de text din diferite părți ale anumitor instrumente Windows 10 - Setări. Este, de asemenea, utilizat ca funcție activată pentru comutatoarele de cursor în interiorul instrumentului Windows 10 Setări.
  • 2. Navigați la setările dvs. care dețin aceste comenzi. Faceți clic pe butonul Meniu Start din colțul din stânga jos al ecranului, apoi selectați pictograma angrenajului. Pictograma angrenajului poate sau nu poate avea "Setări" Etichetați până când vă deplasați peste el.
  • Dacă a fost puțin timp de când ați folosit instrumentul de setări, culoarea dvs. curentă a accentului se afișează la început, la încărcare și nu va fi văzută din nou după încărcările sculei. Instrumentul de setări este în esență fereastra proprie, iar Windows 10 va crede că este o nouă casetă de dialog și afișarea cu culoarea actuală a accentelor afișate - un glitch Windows 10. Este în esență o pornire inițială "ecran splash" Efect ca încărcături de fereastră.
  • 3. Găsiți rapid setarea. Nu vă faceți griji cu privire la tastarea oricărui lucru în "Găsiți un cadru" Căutați caseta de căutare. Derulați în jos un pic mic și selectați "Personalizare" opțiune. Pe pagina rezultată, selectați "Culori."
  • 4. Derulați fereastra în jos puțin. Veți găsi această secțiune chiar sub "Efecte de transparență" Slider-setare, care poate sau nu poate fi pornit.
  • Efectele de transparență nu afectează stabilirea acestei culori.
  • 5. Alegeți culoarea accentului. Dacă ați selectat o altă culoare înainte, dar ați uitat, aveți cea mai mare parte a dvs "Folosit recent" Copii ale culorilor utilizate în "Culori recente" secțiune. Cu toate acestea, o paletă mai mare este chiar sub acest lucru.
  • Dacă doriți o culoare pe care cele mai frecvente culori nu vă oferă, utilizați Color Picker - Gama mai largă" palete făcând clic pe "Culoare personalizată" Setare! Aici veți găsi o modalitate de a seta culoarea prin cea mai mare paletă sau prin setarea manuală a fiecărei cantități variabile a setării RGB - sau a culorii date prin intermediul "#Ffffffff" Formatele de alegere a culorii.
  • Luați în considerare utilizarea "Alegeți automat o culoare de accent din fundalul meu" Dacă doriți să oferiți Windows abilitatea de a găsi cea mai bună culoare pentru a utiliza pentru culoarea dvs. accent, pe baza culorilor comune ale fundalului dvs. Windows curent, care, în funcție de capacitatea de schimbare a fundalurilor - poate sau nu se poate schimba ca fundal modificări (dacă aveți un fundal care se schimbă în timp).
  • 6. Selectați unde să utilizați culoarea accentului. Deși aplicațiile inițiale de instrumente Windows 10 nu vor mai apărea de culoarea accentului, meniul Start va colora (ca centru de pornire, bara de activități și de acțiune" setare), precum și culorile "Barele de titlu și frontierele ferestrelor" Setare. Selectați-le pentru a activa fiecare individual - până când se introduce un marcaj în fiecare cutie. Căutați această secțiune sub "Afișați culoarea accentului pe următoarele suprafețe" secțiune.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar