Cum de a schimba numele dvs. Pinterest pe un pc sau mac

Thiste parere Cum să editați numele de utilizator Pinterest când sunteți pe un computer. Aceasta este partea URL-ului personal Pinterest, care vine după "Pinterest.COM / ".

Pași

  1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 1
1. Mergi la https: // Pinterest.COM Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web, cum ar fi Chrome sau Safari, pentru a accesa Pinterest pe computerul dvs.
  • Dacă nu sunteți deja conectat la contul dvs., conectați-vă acum.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 2
    2. Clic Salvat. Este pictograma persoanei gri în colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 3
    3. Faceți clic pe pictograma bolțului. Este deasupra numelui dvs. lângă colțul din stânga sus al ecranului (chiar sub bara de căutare).
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 4
    4. Clic Profil. Este în partea stângă a ecranului. Acest lucru vă aduce în partea paginii pe care puteți edita atât numele afișat, cât și numele de utilizator.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 5
    5. Actualizați primul și / sau numele de familie sub "."Dacă nu vă place modul în care apare numele dvs. aici, faceți clic pe caseta, apăsați ← Backspace sau Șterge Pentru a elimina ceea ce este acolo și introduceți numele dvs. nou.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 6
    6. Introduceți un nou nume de utilizator în caseta "Nume de utilizator". Este caseta care urmează imediat "Pinterest.COM / ". Faceți clic pe mouse-ul la sfârșitul numelui de utilizator, apăsați ← Backspace sau Șterge Pentru a șterge ceea ce este acolo, apoi introduceți noul nume de utilizator.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. Pinterest pe un PC sau MAC Pasul 7
    7. Clic Salvează setările. Este butonul roșu în apropierea colțului din dreapta jos al paginii. Noul dvs. nume de utilizator și / sau nume real va actualiza imediat.
  • Dacă vă conectați la profilul dvs. Pinterest pe alte site-uri (cum ar fi WordPress, Tumblr sau Twitter), va trebui să vă actualizați link-ul cu adresa URL nouă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar