Cum de a anula o comandă de carte kindle

Thiste parere cum să anulați cumpărarea recentă a cărților electronice și să primească o rambursare completă. Puteți anula o comandă pe Kindle imediat după efectuarea achiziției dacă nu ați ieșit încă din pagina de confirmare - altfel, va trebui să utilizați site-ul pentru a anula o comandă în termen de 7 zile de plasare.

Pași

  1. Imagine intitulată Anulează o comandă de carte Kindle Pasul 1
1. Mergi la https: // Amazon.com / digitalorders într-un browser. Atâta timp cât a fost mai puțin de 7 zile de când ați achiziționat cartea dvs. Kindle, puteți accesa acest site în orice browser de pe computer, telefon sau tabletă pentru a anula comanda.
  • Dacă ați cumpărat accidental o carte despre Kindle E-cititor și doriți să anulați achiziția, selectați doar Anulați comanda sub "Continua cumparaturile" În ecranul de confirmare. Dacă ați părăsit deja acea pagină sau nu vedeți opțiunea de a anula, utilizați această metodă de pe telefon, tabletă sau computer pentru a anula achiziția.
  • Imagine intitulată Anulează o comandă de carte Kindle Pasul 2
    2. Conectați-vă la contul dvs. Amazon. Dacă nu sunteți deja semnat în contul pe care l-ați folosit pentru a achiziționa cartea, faceți clic sau atingeți Conectare În apropierea colțului din dreapta sus al paginii și introduceți informațiile dvs. de conectare pentru a face acest lucru acum.
  • Imagine intitulată Anulează o comandă de carte Kindle Pasul 3
    3. Solicitați versiunea desktop a site-ului (numai telefon sau tabletă). Va trebui să vă păcărați telefonul sau browserul web al tabletei să vă gândiți că sunteți pe un computer pentru a vedea ecranele potrivite. Iată cum:
  • Atingeți meniul din colțul din dreapta sus (de obicei trei puncte). Dacă utilizați Safari pe un iPhone sau iPad, atingeți Aa În bara URL din apropierea colțului din stânga sus.
  • Selectați sau bifați Site desktop sau Solicitați site-ul desktop. Aceasta reîmprospătează versiunea desktop a site-ului.
  • Imagine intitulată Anulează o comandă de carte Kindle Pasul 4
    4. Atingeți sau faceți clic pe Returnați pentru rambursare lângă carte.
  • Imagine intitulată Anulează o comandă de carte Kindle Pasul 5
    5. Selectați motivul pentru revenire din drop-down. Aceasta este în partea dreaptă, de mai jos "De ce returnezi asta?"
  • Imagine intitulată Anulează o comandă de carte Kindle Pasul 6
    6. Atingeți sau faceți clic pe Trimite pe dreapta. Acesta va dura 3-5 zile pentru ca restituirea să fie creditată în contul dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar