Cum de a desena un portret realist al belle

Vrei să înveți cum să desenezi o față realistă? Aflați cum să atrageți Belle de la frumusețea lui Disney și de fiara în câțiva pași. Acest articol este util pentru persoanele care au experiență în desen. Cu ajutorul acestui articol și practicând pe cont propriu, puteți deveni un artist mai bun.

Pași

  1. Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 1
1. Desenați conturul de bază al Belle, privindu-se la imaginea de referință. Acest lucru trebuie făcut ușor, astfel încât să puteți șterge dacă este necesar
  • Imagine intitulată Desenează un portret realist al Belle Pasul 2
    2. Trageți în ochi, nas și buze. Puteți desena o linie verticală în jos în centrul feței și apoi trageți o linie orizontală la jumătatea distanței dintre partea de jos a vârfului. Aceasta determină unde veți trage ochii. Apoi, împărțiți porțiunea de jos în jumătate, desenând o linie în mijloc. Aici ar trebui să fie nasul. Împărțiți porțiunea rămasă în jumătate, și acolo va fi gura.
  • Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 3
    3. Identificați sursa de lumină din imaginea dvs. Aceasta determină unde veți fi umbrite. Pentru această imagine, sursa de lumină vine din stânga, ceea ce înseamnă că veți umbli ușor pe partea dreaptă a feței și gâtului ei.
  • Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 4
    4. Începeți umbrirea în păr. Faceți acest lucru prin crearea loviturilor de creion luminoase în mijlocul părului, lângă despărțirea ei și mutați-vă drumul spre margini.
  • Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 5
    5. Acum umblați restul părului, pornind de la partea stângă. Puteți face acest lucru utilizând creionul pentru a crea lovituri de creion ușor de-a lungul părului ei. După ce ați terminat cu acest lucru, utilizați o mică bucată de țesut sau un vârf q pentru a le amesteca. Utilizați vârful vârfului Q și țineți-l ca un creion ca și cum ștergeți. Dacă utilizați țesuturi, puteți lua o piesă mică și împachetați-l în jurul degetului arătător și o frecați în zonele care au nevoie de amestecare.
  • Imagine intitulată Desenează un portret realist al Belle Pasul 6
    6. Utilizați un creion 2B sau 4B pentru a trece peste zonele mai întunecate ale părului ei. Acest lucru ar fi aproape de marginile părului ei și lângă fruntea ei și, de asemenea, în cazul în care părul ei este despărțit. Dacă nu aveți un creion 2B sau 4B, utilizați doar creionul normal și treceți peste aceste zone, astfel încât acestea sunt mai întunecate. Utilizați țesut sau un vârf Q pentru a amesteca aceste zone. De asemenea, utilizați chiar vârful sau marginea radierii dvs. pentru a crea evidențieri în păr prin ștergerea firelor subțiri.
  • Imagine intitulată Desenează un portret realist al Belle Pasul 7
    7. Umbra în sprâncene și elevul ei, și apoi umbri ușor restul ochilor ei. De asemenea, treceți peste linia de plutire superioară cu creionul pentru a face să pară mai groasă și să se tragă în genele ei.
  • Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 8
    8. Umbra ușor la marginea nasului și se amestecă ușor dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Desenează un portret realist al Belle Pasul 9
    9. Începe să umbri gura. Pentru această parte, umbri ușor buza superioară și partea de jos a buzei superioare ar trebui să fie mai închisă, astfel încât să utilizați un creion 2B. Utilizați un creion 2B pentru restul buza superioară, dar aplicați mai puțină presiune, astfel încât este mai ușoară. Buza inferioară ar trebui să aibă o evidențiere în jurul centrului, iar restul ar trebui să fie umbrită în utilizarea unui creion 2B.
  • Imagine intitulată trage un portret realist al Belle Pasul 10
    10. Umblați restul părului care este legat înapoi în coadă. Umbrați marginile de coadă mai întunecate decât restul.
  • Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 11
    11. Umbra în partea dreaptă a feței și a gâtului. Utilizați țesutul sau vârful Q pentru a se amesteca.
  • Imagine intitulată Desenați un portret realist al Belle Pasul 12
    12. Umpleți ușor gulerul hainei și vârfului îmbrăcămintei ei. Umblați marginile mai întunecate, apoi restul și amestecați-l ușor.
  • sfaturi

    Dacă aveți dreptate, este mai bine să începeți umbrirea din partea stângă și să continuați să umblați spre partea dreaptă a desenului pentru a evita oprirea acestuia. (și pentru mâna stângă, umbra de la dreapta la stânga) din același motiv, este, de asemenea, mai bine să umblați de la vârf în partea de jos.
  • Este mai bine să atrageți ușor astfel încât să fie mai ușor de șters și să re-faceți o anumită parte dacă este necesar.
  • Este, de asemenea, o idee bună să folosiți o mică bucată de hârtie pentru a acoperi părțile pe care le-ați terminat deja, astfel încât să nu fie murdare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • hârtie
    • Creioane (de preferință creioane cu diferențe și moale - (6B, 4B, 2B, HB, F, H, 2H)
    • radieră
    • Tesuturi sau Q-Sfaturi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar