2 Modalități ușoare de a repara noul semnal pe un ps4 (fix hdmi și rezoluție)

Vedeți a "Nici un semnal" Eroare sau un ecran gol când încercați să jucați PlayStation 4? Nu vă faceți griji, de obicei există o remediere ușoară. Toți te-ai făcut cum să depanați în mod corespunzător "Nici un semnal" Eroare la PlayStation 4.

Pași

Partea 1 din 2:
General HDMI Depanare
  1. Imagine intitulată Fix Niciun semnal pe un pas cu PS4 1
1. Asigurați-vă că PS4 este conectat la portul HDMI corect. PS4 este conectat la aceeași intrare HDMI selectată pe televizor? Utilizați telecomanda TV pentru a trece prin toate intrările HDMI pentru a vă asigura că nu ați ales cel rău.
  • Încercați să deconectați și re-conectați din nou cablul HDMI pentru a vă asigura că aveți o conexiune securizată.
  • Dacă este conectat la portul corect, îl puteți schimba la un alt port disponibil și încercați din nou.
  • Imagine intitulată Fix Niciun semnal pe un PS4 Pasul 2
    2. Bypass receptorul dacă aveți unul. Dacă PS4 dvs. nu este conectat direct în televizor și este, în schimb, conectat la un receptor audio / video, încercați să îl conectați direct în televizor. Este posibil ca receptorul să nu treacă cu precizie semnalul la televizor.
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un PS4 Pasul 3
    3. Verificați fizic cablul și porturile HDMI. Scoateți cablul HDMI de la PS4 și TV și uitați-vă în interiorul ambelor porturi cu o lanternă - vedeți orice știfturi îndoite din porturile HDMI? Dacă există un PIN îndoit în PS4 sau la televizor, ați vedea a "Nici un semnal" zonă sau un ecran gol. Dacă există un PIN îndoit, deconectați televizorul sau PS4 de pe perete și împingeți-l ușor în poziție folosind o șurubelniță plată.
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un pas 4 PS4
    4. Încercați un cablu HDMI diferit. Cablurile HDMI pot fi defecte, deci încercați să schimbați cablul curent cu altul, dacă aveți unul.
  • Dacă încă mai primești "Nici un semnal" Eroare sau pentru a vedea un ecran gol, continuați să modificați rezoluția în modul sigur.
  • Partea 2 din 2:
    Schimbarea rezoluției în modul sigur
    1. Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un pas cu PS4 5
    1. Țineți apăsat butonul de alimentare de pe PS4 timp de șapte secunde. Acest lucru asigură faptul că PS4 se oprește, ceea ce este necesar pentru a porni în modul sigur. Veți auzi un semnal sonor când începeți să apăsați și să țineți apăsat butonul și o secundă după aproximativ șapte secunde. Puteți scoate degetul de la buton după ce ați auzit al doilea semnal sonor.
    • Dacă vedeți "Nici un semnal," "Semnal slab," sau un ecran gol, ar putea fi deoarece rezoluția este incorectă în setările dvs. PS4. Acest lucru se întâmplă uneori atunci când mutați PS4 între diferite televizoare, comutați între sistemele de jocuri pe același televizor sau faceți o modificare a setărilor de afișare ale televizorului.
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un PS4 Pasul 6
    2. Țineți apăsat din nou butonul de alimentare până când PS4 repornește. Din nou, veți auzi un semnal sonor când începeți mai întâi apăsarea butonului - când auziți al doilea semnal sonor, ridicați degetul. Acest lucru cizmează PS4 în modul sigur.
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un PS4 Pasul 7
    3. Utilizați un cablu USB pentru a conecta controlerul la PS4. Dacă utilizați un controler fără fir, veți vedea un mesaj pe ecran care vă spune să vă conectați cu un cablu USB - acest lucru este necesar pentru utilizarea controlerului în modul sigur.
  • Imagine intitulată Fix Niciun semnal pe un pas 8 PS4
    4. Apăsați butonul PS4 de pe controler. Este cel din centrul de jos. Ar trebui să vedeți un meniu pe ecran.
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un pas 9 PS4
    5. Selectați Schimbați rezoluția. Aceasta este a doua opțiune din meniu. Pentru a selecta opțiunea, apăsați X. Veți vedea un mesaj care spune "PS4 va reporni."
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un pas cu PS4
    6. presa X. Aceasta repornește PS4. Când se va întoarce, vă va cere să alegeți o rezoluție.
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un PS4 Pasul 11
    7. Selectați o rezoluție. Lăsând opțiunea implicită de Automat va lucra aproape întotdeauna, dar puteți selecta, de asemenea, o rezoluție diferită dacă știți că funcționează cu televizorul dvs. Țineți minte că dacă selectați o rezoluție care nu Lucrați cu televizorul, veți continua să nu primiți semnal atunci când încercați să jucați PS4.
  • De exemplu, dacă aveți un televizor de 720p, selectați 720p. Nu încercați să selectați ceva mai mare decât atât, sau altfel nu va funcționa!
  • Imagine intitulată Fix Nici un semnal pe un PS4 Pasul 12
    8. apasă pe X cheie. Atâta timp cât ați selectat o rezoluție compatibilă cu televizorul dvs., ar trebui acum să puteți juca PS4.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar