Cum se adaugă miniaturi la google chrome

Când deschideți o nouă filă în Chrome, sunteți în general prezentat cu noua pagină de fila, care este o pagină goală cu miniaturi ale site-urilor dvs. preferate. Miniaturile care apar pe pagină sunt numite comenzi rapide și aveți control asupra a ceea ce apare aici pe versiunea desktop. Când faceți clic pe una dintre aceste miniaturi, sunteți dus la site. De exemplu, miniatura de Facebook vă va face pe Facebook.COM. ThiseWill vă arată cum să adăugați miniaturi la pagina de fila Google Chrome. Cu toate acestea, nu puteți modifica miniaturile care apar pe Chrome de la un telefon mobil sau tabletă, deoarece acestea sunt controlate de un algoritm.

Pași

  1. Imagine intitulată Adăugați miniaturi la Google Chrome Pasul 1
1. Deschideți Chrome pe computerul dvs. Veți găsi, de obicei, în meniul Start (PC) sau în dosarul Aplicații (Mac). Chrome va deschide fie un site specific (ceea ce înseamnă că trebuie să deschideți o filă nouă) sau va fi deschisă pe noua pagină de fila.
  • Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune de crom. Faceți clic pe meniul cu trei puncte, faceți clic pe Ajutor și Despre Google Chrome. O nouă pagină se va încărca despre versiunea dvs. de Chrome - vi se va solicita să o actualizați dacă aveți nevoie.
  • Dacă nu vedeți noua pagină de fila, va trebui să o activați. Tip Chrome: // steaguri În bara de adrese a cromului, apăsați ↵ Introduceți sau reveniți, apoi căutați Utilizați-Google-Local-NTP. Asigurați-vă că caseta de lângă ea spune "Activat" in loc de "Dezactivat" sau "Mod implicit." Dacă faceți o schimbare aici, asigurați-vă că reporniți Chrome.
  • Nu este posibil să modificați miniaturile care apar pe pagina de fila Noua pagină pe un telefon sau o tabletă, deoarece afișează numai site-urile dvs. vizitate recent. Puteți să atingeți o pictogramă pentru a trage un meniu și Elimina ea, dar o altă miniatură își va lua locul.
  • Imagine intitulată Adăugați miniaturi la Google Chrome Pasul 2
    2. Deschideți o filă nouă (opțional). Dacă pagina dvs. de pornire este setată la un anumit site în loc de o filă nouă de pagină, va trebui să deschideți o filă nouă pentru a găsi comenzile rapide. Apasă pe + Alături de fila deschisă în prezent pentru a crea unul nou.
  • 3. Scoateți miniaturile sau comenzile rapide. Puteți face acest lucru făcând clic pe meniul cu trei puncte care apare atunci când vă deplasați pe o comandă rapidă, apoi faceți clic pe Elimina. Puteți avea doar 10 miniaturi la un moment dat, astfel încât să aveți nevoie să ștergeți câteva pentru a face loc.
  • Imagine intitulată Adăugați miniaturi la Google Chrome Pasul 3
    4. Apasă pe + Adauga scurtatura buton. O casetă de dialog va apărea pentru numele de comandă rapidă și adresa de adrese. Puteți avea până la 10 miniaturi sau comenzi rapide aici.
  • Imagine intitulată Adăugați miniaturi la Google Chrome Pasul 4
    5. Introduceți adresa site-ului web. Puteți introduce sau lipi adresa completă a site-ului pe care doriți să îl afișați în noua pagină de fila aici.
  • Imagine intitulată Adăugați miniaturi la Google Chrome Pasul 5
    6. Clic Terminat. Miniatura va fi adăugată la pagina de fila Google Chrome.
  • După ce adăugați sau ștergeți o miniatură sau o comandă rapidă, veți vedea un pop up care vă va permite să vă anulați acțiunea sau să resetați la setările implicite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar