Cum de a schimba tapetul dvs. Pe google chrome

Actualizarea cu cea de-a 10-a aniversare a Google Chrome vă oferă o opțiune pentru a modifica tapetul de fundal implicit. Thiswill te învață cum să faci asta!

Pași

Metoda 1 din 2:
Selectarea din medii Google
  1. Imagine intitulată Utilizați extensia Bitmoji Chrome Pasul 1
1. Deschideți browserul Google Chrome. Este reprezentat de pictograma roșu, galben, verde și albastru. Asigurați-vă că browserul dvs. este actualizat, deoarece această caracteristică este disponibilă numai pe cea mai recentă versiune a software-ului.
  • Citit Cum se actualizează Google Chrome Pentru mai multe detalii despre actualizarea.
  • Imagine intitulată Setări Chrome Wallpaper.jpg
    2. Faceți clic pe pictograma angrenajului, în colțul din dreapta jos al paginii de pornire. Fila de personalizare va apărea.
  • Dacă nu vedeți pictograma angrenajului, apăsați + lângă dreapta filelor dvs. curente pentru a deschide o filă nouă. Pictograma angrenajului ar trebui să apară pe pagina de pornire Chrome implicită.
  • Imagine intitulată Schimbați tapetul pe Google Chrome.jpg
    3. Faceți clic pe Crome Backgrounds opțiune. Cutia de colectare a tapetului va apărea după ce faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Wallpapers Chrome.jpg
    4. Selectați o categorie din casetă. Trebuie să faceți clic pe o categorie pentru a vizualiza imaginile de fundal. Dacă doriți să utilizați un fundal de culoare solidă, derulați în jos în jos și selectați Culori solide cutie.
  • Imagine intitulată Seta Un fundal pe Google Chrome.jpg
    5. Selectați o tapet. Derulați în jos pentru a vedea mai multe fotografii. Faceți clic pe imaginea preferată și apăsați Terminat buton.
  • Imagine intitulată Wallpaper Google Chrome.jpg
    6. Terminat. Când ați terminat, imaginea de fundal va apărea în ecranul de pornire în câteva secunde.
  • Metoda 2 din 2:
    Setarea unui fundal personalizat
    1. Imagine intitulată Utilizați extensia Bitmoji Chrome Pasul 1
    1. Lansați Google Chrome pe PC. Actualizați browserul dvs. la cea mai recentă versiune, dacă ați făcut deja acest lucru. Citit Cum se actualizează Google Chrome pentru mai multe informatii.
  • Imagine intitulată personalizează crom.jpg
    2. Faceți clic pe pictograma angrenajului. Veți vedea pictograma Tiny Gear din colțul din dreapta jos al paginii de pornire.
  • Dacă nu vedeți pictograma angrenajului, apăsați + în partea dreaptă a filelor dvs. curente pentru a deschide o nouă filă. Pictograma angrenajului ar trebui să apară pe pagina de pornire Chrome implicită.
  • Imagine intitulată Schimbați tapetul pe Chrome.jpg
    3. Faceți clic pe Încărcați o imagine opțiune. Va fi cea de-a doua opțiune din meniul de personalizare. Făcând clic pe acesta invocă o fereastră pop-up.
  • Imagine intitulată Schimbați tapetul pe Google Chrome.jpg
    4. Alegeți o imagine de pe computer. Selectați o imagine utilizând browserul de fișiere și faceți clic pe Deschis butonul pentru a seta ca imagine de fundal. Sau, doar faceți dublu clic pe o imagine pentru ao selecta.
  • Imagine intitulată Wallpaper de Custome pe Google Chrome.jpg
    5. Terminat. Noul tapet va fi aplicat pe ecranul dvs. de pornire, după ce ați urmat acești pași. Utilizați o imagine de înaltă rezoluție pentru cea mai bună calitate. Terminat!
  • sfaturi

    Dacă doriți să returnați fundalul implicit, faceți clic din nou pe pictograma angrenajului și selectați Restaurați fundalul implicit opțiune.
  • Un alt mod de schimbare a tapetului dvs. se poate face prin a merge la magazinul de web crom și permițând unul dintre fundalurile gratuite disponibile acolo. De asemenea, în categoria Extensions of the Chrome Web Store, există extensii care vor alege aleatoriu o imagine dintr-o colecție de imagini și vor face ca tapetul tău.De exemplu, dacă activați o extensie Tiger Wallpaper, extensia va avea o colecție mare de imagini de tigru și va alege unul pentru a arăta ca fundal de fiecare dată când deschideți cromul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar