Cum să veniți cu o porecla

Există multe motive pentru care doriți să doriți o porecla. Numele dvs. dat poate fi foarte lung, plictisitor sau greu de spus. Pot exista mai mulți oameni în cercul dvs. social cu același nume și aveți nevoie de o modalitate ușoară de a le diferenția între ele. Poți pur și simplu nu-ți place sunetul primului tău nume. Unii oameni le place "Încearcă" Noi porecle atunci când începe un nou capitol în viața lor. Oricare ar fi motivul, odată ce ați decis să inventați o porecla, poate fi greu să vă dați seama ce este următorul pas. Din fericire, există o mulțime de opțiuni.

Pași

Metoda 1 din 4:
Basați-vă porecla pe numele dvs. dat
  1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 1
1. Utilizați numai primul sau două silabe ale numelui dvs. dat. Cel mai frecvent tip de poreclă este doar o versiune trunchiată a primului nume al acelei persoane. Acest lucru este destul de de bază și poate fi o opțiune bună dacă vă schimbați școlile, plecați la colegiu sau începeți un nou loc de muncă și doriți un nou început. Va fi mai ușor să vă ajustați la o poreclă care sună similară cu ceea ce sunteți folosit pentru a fi numit și pentru că veți întâlni oameni noi pe care nu veți trebui să le cereți să vă sună ceva diferit de ceea ce ei " Recept la. Există trei modalități majore pe care le puteți face:
  • Pur și simplu tăiați cel puțin o silabă de la sfârșitul numelui dvs. Exemple de acest lucru sunt "Jon" din "Jonathan," "Bea" din "Beatriz," "Sam" din "Samantha" sau "Samuel," "Jess" din "Jessica," și "Santi" din "Santiago."
  • Adăugați an "-adică," "I," sau a "Y" la o versiune scurtată a numelui dvs. dat. Dacă numele dvs. dat este deja o singură silabă, puteți adăuga, de asemenea, aceste sunete în schimb. Acest lucru este mai frecvent pentru numele folosite în copilărie, dar mulți adulți merg, de asemenea, de acestea. Există exemple comune "Charlie" din "Charles," "Susi" de la Susana," și "Jenny" din "Jennifer." Uneori trebuie să adăugați un extra consonant pentru a scrie noul dvs. porecla în mod corespunzător, ca în "Winnie" din "WINIFED," "Patti" din "Patricia," și "Danny" din "Daniel."
  • Adăugați un tăcut "E." Aceasta poate fi o variație de trunchiere a numelui dvs., ca în "Mike" din "Michael," sau poate schimba complet sunetul numelui, ca în "Kate" din "Kathleen."
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 2
    2. Baza porecla pe o altă silabă a numelui dvs. dat. Utilizați aceleași reguli ca mai sus, alegeți numai o silabă medie sau finală. Exemple tradiționale de pornire la o silabă de mijloc sunt "Tony" din "Anthony" și "Tina" din "Christina." Exemple tradiționale în care se folosește numai ultima silabă "Beth" din "Elizabeth" și "Rick" sau "Ricky" din "Frederick."
  • Puteți utiliza întotdeauna acest lucru ca un ghid pentru a veni cu propria poreclă non-tradițională. De exemplu, dacă numele dvs. dat este "Patrick," Puteți merge cu "Truc" in loc de "Pat."
  • Imaginea intitulată vine cu o porecla 3
    3. Luați în considerare alte diminutive tradiționale ale primului dvs. nume. Există o serie de porecle unice bazate pe nume date pe care le puteți desena în funcție de cultura dvs.
  • Există multe porecle în limba engleză care au tras inițial de la rime. Exemple de acestea sunt "Peggy" din "Margaret," "Dick" din "Richard," și "Factură" din "William." Altele au fost stabilite prin fads istoric sau schimbarea scrisorii, cum ar fi "Scul" din "Henry" și "Ted" din "Edward."
  • Poreclele spaniole au propriile lor convenții. Multe diminutive, în special pentru copii, se termină în "-Ita" (pentru fete) sau "-Ito" Pentru băieți. Exemple sunt "Lupita" din "Guadalupe" și "Carlito" din "Carlos." Alte exemple de porecle tradiționale sunt "Lola" din "Dolores," "Chuy" din "Iisus," "Pepe" din "José," și "Paco" din "Francisco."
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind alte aspecte ale numelui dvs. legal
    1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 4
    1. Utilizați un nume de mijloc. Dacă nu vă place numele primului, puteți folosi în schimb un nume de mijloc. Mulți oameni au unul sau mai multe nume în plus față de numele lor și numele lor de familie. De asemenea, este destul de comun ca unii să folosească unul dintre acele nume în locul primului lor.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 5
    2. Utilizați numele dvs. de familie. Deși acest traseu este luat mai des de bărbați, femeile pot folosi și numele de familie ca o porecla. Uneori, acest tip de poreclă se întâmplă organic atunci când prea mulți oameni într-o clasă, birou sau cerc social au același nume dat. De asemenea, funcționează bine dacă primul dvs. nume este lung sau dificil de pronunțat, în timp ce numele dvs. de familie este scurt și simplu.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 6
    3. Du-te după inițialele tale. Utilizați primele două inițiale (sau ambele inițiale dacă nu aveți un nume de mijloc) pentru a face o porecla. De exemplu, cineva numit "Thomas James" ar putea fi "TJ" sau cineva numit "Mary Katharine" ar putea merge cu "Mk." Nu toate inițialele funcționează ca porecle. Asigurați-vă că dvs. se rostogolește de pe limbă. În general, cele mai bune porecle inițiale sunt două silabe și se termină fie în un an "Ay" sunet ca k sau un "ee" Sună ca D. Unii oameni merg chiar la prima inițială a numelui lor dat.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 7
    4. Face o anagramă. O anagramă este atunci când rearanjați literele unui cuvânt pentru a crea unul nou. Un exemplu faimos de ficțiune al acestui lucru este Voldemort Domnul Voldemort de la J.K. Rowling`s Harry Potter serie: "Eu sunt Domnul Voldemort" este o anagramă a numelui său original, "Tom Marvolo Riddle."
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 8
    5. Fii Punny. S-ar putea să te întorci "Mandy" în "Mandibulă," "Sal" în "Salamandră," sau "Ryan" în "Rinocer." Puteți folosi aliterația, unde porecla dvs. este prima consoană a unuia dintre numele dvs. legal. De asemenea, puteți alege un cuvânt care rimează cu unul dintre numele dvs.
  • De asemenea, puteți atrage fie din sensul original al numelui dvs., fie ceva care sună similar cu acesta. De exemplu, "Ursula" vine de la diminutivul cuvântului latin pentru "urs." Dacă numele dvs. este Ursula, ați putea alege o porecla care se referă la urși "Miere". Numele "Herbert" derivă din cuvinte aproximativ semnificație "Armata luminoasă," dar sunete cum ar fi cuvântul englez derivat latin pentru plante aromatice. O lovitură subtilă pentru cineva cu acel nume ar putea fi ceva asemănător "Salvie," "Cimbru," sau chiar "Busuioc."
  • Metoda 3 din 4:
    Desenul din alte surse
    1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 9
    1. Baza de porecla pe caracteristicile personale. Multe porecle sunt extrase din lucrurile care fac o persoană unică: un alergător ar putea fi numit "Picioarele," Un New Yorker mândru care locuiește departe de New York ar putea fi numit "NYC," sau un student direct poate fi numit "Prof."
    • S-ar putea să includeți, de asemenea, un adjectiv care descrie o persoană în numele său, ca și în "Cinstit abe."
    • O variație a acestui lucru este utilizarea unei porecle ironice care nu descrie deloc persoana. Exemplu renumit al acestui lucru este "Creț" de la cele trei stoogi și "Mic" John, prietenul gigantic al legendarului Robin Hood.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 10
    2. Trage din glume. Aceasta este una dintre cele mai bune surse pentru porecle, dar este și cel mai dificil de controlat. În interiorul glume poate fi o sursă bogată de inspirație, dar nu le puteți forța să se întâmple sau să prindă. Trebuie doar să vă traversați degetele. Dacă aveți deja o glumă interioară, încercați să vă gândiți la porecle care ar putea fi extrase din ea.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 11
    3. Utilizați resursele online. Există o mulțime de chestionare și generatoare de porecle online, care pot sugera porecle potențiale bazate pe personalitatea dvs. și numele dvs. dat. Acestea ar putea fi o sursă bună de inspirație dacă sunteți blocat.
  • SELECTSMART.COM`S CHOOSER
  • Quizrocket.com`s "Care e porecla ta" quiz
  • Gotoquiz.com`s "Ce porecla se potrivește personalității tale" quiz
  • Quibblo.Generatorul de poreclă al lui COM
  • Metoda 4 din 4:
    Evitarea capcanelor de porecle
    1. Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 12
    1. Evitați să vă dați o poreclă grandioasă. Acest lucru poate funcționa în unele cazuri - un tip scârțâit, dându-i ironic porecla de sine "omul muscular" ar putea fi amuzant - dar vă cheamă "Magnetul Chick", probabil că nu vă va îndrăzni la majoritatea oamenilor.
  • Imaginea intitulată vine cu o porecla 13
    2. Stai calm. Nimeni nu-i place tipul care este în mod constant frustrat la oameni pentru că uită să-l cheme "Terminatorul." Ei au, de asemenea, tind să fie atenți la tipul care forțează porecle pe oameni care nu doresc sau le plac ei. Poreclele ar trebui să fie un lucru distractiv, ocazional. Ajungerea prea mult despre ea tinde să înstrăineze oamenii.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 14
    3. Fii bun. Punctul unei porecli este de a exprima prietenia și afecțiunea. Oferind oamenilor porecle care îi doare sentimentele sau le face inconfortabil, este doar o agresiune.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă o poreclă particulară este OK, încercați-o într-o singură setare unu. Acest lucru va ajuta cealalta persoana sa se simta sigure pentru a exprima disparitatea pentru porecla.
  • Dacă aveți probleme cu măsurarea reacției prietenului dvs., întrebați "Te-am făcut inconfortabil când te-am sunat _____ chiar acum?" Dacă răspunsul este da, nu încercați să vă convingeți altfel. Sentimentele prietenului dvs. sunt mai importante decât ideea dvs. rece.
  • Uneori poreclele că sunetul insultător sunt de fapt doar teasing jucăuș între prieteni. Diferența importantă este în modul în care porecla face ca cealaltă persoană să se simtă.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 15
    4. Evitați poreclele care sunt greu de reținut sau pronunțat. Cele mai multe porecle care se potrivesc sunt snappy și la-punctul. "Ctulu" ar putea părea o idee rece, dar este puțin probabil să prindă. Stick la porecle care sunt ușor de spus și nici mai mult de câteva silabe.
  • Imaginea intitulată vine cu o poreclă Pasul 16
    5. Evitați poreclele inadecvate. Dacă doriți ca o porecla să se prindă pe scară largă, ar trebui să alegeți ceva care va fi potrivit în orice situație. "Dr. Sexy" este probabil o idee bună. Dacă credeți că o porecla poate avea un sens, nu știți, Google IT.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Ce aș putea folosi ca o poreclă pentru Calla Lee?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Ai putea folosi Cally, Calee, Kale, Callae, Cae, Lea, Leah, Leela, LLA, CAL sau orice altă poreclă creativă pe care ați putea să o gândiți.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 3helpful 15
    • Întrebare
      Ce este o poreclă bună pentru "Reyansh"?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      "Ploios"? Sau "Raynie" Dacă nu vă place conotația unei zile ploioase. Sau păstrați-o simplu "Rey."
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este utilă 5Alpful 23
    • Întrebare
      Care sunt câteva porecle bune pentru numele "Cameron"?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Cammie, Cam, Ronnie, Ron, puteți rearanja și literele și mergeți cu ceva de genul Mac, sau chiar faceți ceva amuzant ca Chameleon.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu utile 2helpful 9
    Vedeți mai multe răspunsuri

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiți pregătiți pentru unii oameni să nu vă aducă foarte serios. Încercați să aveți un simț al umorului despre porecla dvs.
  • Fiți atenți când vă loviți cu literele numele dvs., deoarece poate fi nepotrivit sau pur și simplu ciudat.
  • Începeți să vă prezentați cu porecla dvs. în loc de numele dvs. real sau să formatați introducerea dvs. ca aceasta. "Numele meu este gol, dar puteți să-mi spuneți: Introduceți porecla,"
  • Încercați să strângeți literele din numele dvs. De exemplu, numele Bethany poate fi transformat în Baye sau Bay.
  • Să se întâmple în mod natural. De obicei, poreclele sunt alcătuite de alți oameni și poate fi dificil să vă dați unul singur. Excepția este atunci când introduceți mai întâi oamenii noi, dar numai dacă porecla dvs. poate fi considerată una normală pentru standardele culturii dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar