Cum să completați un nebun

Dacă sunteți plictisit de alte jocuri și ați venit pe o carte nebună, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru a explica modul în care funcționează. Acest articol va explica cât de mult se completează povestirile Lib.

Pași

  1. Imagine intitulată Completați un pas MD LIB 1
1. Achiziționați și aduceți acasă cartea dvs. nebună lib. O carte nebun lib trebuie să fie a ta să păstreze - mai ales că va fi completat. Mad Libs sunt, în esență, o carte de jocuri create de dvs. - cititorul. Big Bookstores le au adesea - verifică mai întâi acolo. Cu toate acestea, unele dintre celelalte supermarketuri mari (țintă și walmart) le vor avea adesea. Uită-te online, dacă este necesar - sau dacă livrarea este o necesitate.
  • Deși este posibil să nu găsiți cărți nebunești din biblioteca locală, nu va face rău să încercați. Cu toate acestea, rețineți că paginile cărții de bibliotecă trebuie să fie fotocopiate (pentru utilizarea dvs.) și completate în acest fel.
  • Imagine intitulată Completați un pas MD LIB 2
    2. Deschideți cartea până la un joc care pare a fi atrăgător. Jocurile constau din două pagini care se confruntă reciproc. Una corespunzătoare unei liste de cuvinte pe care trebuie să le completați, iar cealaltă poveste.
  • Imagine intitulată Completați într-un Mad LIP Pasul 3
    3. Rotiți cartea la prima pagină listă. Nu trebuie să te uiți la "poveste" Deoarece Mad Libs trebuie completat impromptu. Răspunsurile trebuie să fie oarecum comice și veți fi uimiți în cele din urmă cum se termină povestea dacă nu citiți povestea însăși.
  • Paginile sunt ambele etichetate după titlu. "top" (Când completați) cu lista desemnează prima pagină veți dori întotdeauna să completați mai întâi - înainte de a vă deplasa la partea de jos (povestea principală) una.
  • Imagine intitulată umple într-un pas nebun LIM 4
    4. Utilizați-vă cunoștințele despre limba dvs. pentru a completa toate răspunsurile lipsă. Deși pot părea funky când nu aveți povestea de a merge la început (și nu știți unde va merge fiecare cuvânt), utilizați ceea ce vă spun descriptorul Mad Libs vă spun să completați câmpurile. Este posibil să aveți nevoie de substantive, pronume, adjective, verbe, etc. Pentru a completa toate blank-urile.
  • Cărțile Mad Lib descriu tipurile de cuvinte care ar putea fi necesare pentru a înțelege dreptul la începutul cărții. Aceste tipuri de discursuri care ar putea fi necesare care sunt menționate includ adjectiv, adverb, substantiv, verb, loc, exclamare / cuvânt prostie, număr / culoare / animal / corp / corp, sau un cuvânt pluralizat.
  • Uneori, căutați "timpul trecut" menționând. Aceste verbe desemnează acțiunile care se întâmplă în trecut, după ce se întâmplă altceva.
  • Căutați designatori de tip de verb, dacă este necesar - deoarece cuvântul poate fi necesar să se încheie într-un anumit stil atunci când este completat pe pagina de poveste.
  • Imagine intitulată Completați un pas Mad L LI
    5. Completați lista. Repetați acest lucru pentru fiecare linie până când listele sunt complete.
  • Imagine intitulată umple într-un Mad L LIP Pasul 6
    6. Completați povestea. Modul în care lista dvs. este compilată, Mad Libs se completează în aceeași ordine. Păstrați pagina de sus deschisă pe măsură ce completați fundul, dar nu citiți de-a lungul. Skim prin linii și umpleți-vă după cum vedeți linii goale - nu vă citiți "corect" orice piese lipsă care ar putea părea mai înțelepte "cititorul".
  • Nu vă îngrijorați de ceea ce spune povestea - căci aceasta este bucuria și distracția unui Mad Lib - și face pentru o poveste / joc imaginativ.
  • Traversați / dezactivați sau bifați fiecare element din listă, astfel încât acesta să nu fie folosit din nou în poveste.
  • Imagine intitulată Completați un pas MD LIB 7
    7. Citiți povestea cu voce tare. Povestirile completate pe un nebun Lib vor par adesea hilar când vor citi cu voce tare, și se pot rupe ziua care vă umple cu o relație de comedie unii oameni mult nevoie.
  • Imagine intitulată Completați un pas MD LIB 8
    8. Completați mai multe Libs MAD - dacă ați cumpărat o copie pentru dvs. Dacă nu, poate doriți să vă întoarceți la ultimul loc pe care l-ați găsit și să copiați altul din aceeași carte sau o altă carte nebună.
  • sfaturi

    Nebun libs ar trebui să se umple de distracție în minte. Cu toate acestea, dacă "distracţie" se transformă în ceva mai mult "serios", "distracţie" trebuie sa fie calmeaza-te și de-escaladate.
  • Timpul de pregătire pentru o listă poate diferi în funcție de persoană. Cu toate acestea, timpul mediu de umplere pot dura aproximativ 15 minute. Transferul la pregătirea povestirii poate dura aproximativ 5-10 minute, iar citirea rezultatului final poate dura încă câteva minute - toate în funcție de complexitate și completitudine / corectitudine răspunsurile dvs.
  • Utilizați un dicționar, dacă aveți nevoie de ajutor - sau consultați un bibliotecar care poate să vă ghideze spre un răspuns bun (fără a le spune prea multe despre poveste). (Majoritatea ar dori să știe că nu ați putea înțelege o întrebare de la o carte nebună și aveți nevoie de ajutor.)
  • Cele mai multe site-uri de căutare pot fi capabile să vă ajute dacă introduceți lista descriptorului dvs. de listă și alegeți un răspuns din listă - sau este posibil să fie necesar să faceți clic pe o altă pagină și să selectați unul din listă - în funcție de capacitatea dvs. de a opera un computer.
  • Dicționarele sunt permise. Indiferent dacă este vorba de un dicționar online sau un offline, poate fi ușor să găsiți un cuvânt de utilizat, dacă știți unde să vă uitați.
  • Mad Libs sunt, în general, orientate spre mulțimea de 8 sau 9 ani (și în sus). Cu toate acestea, acești copii mai tineri pot avea nevoie de un mic ajutor de la părinții lor pentru a încerca să-și pună răspunsurile în fiecare poveste.
  • Cărțile Mad Lib menționează cum sunt acestea "Cel mai mare joc de cuvinte din lume" Pe capacul frontal. Cu toate acestea, poate doriți să vă gândiți la ceea ce doriți atunci când vă vedeți aceste afirmații pe copertă.
  • Poveștile Mad Lib pot fi răspunsate de cât mai puține sau mai mulți oameni așa cum doriți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar