Cum să obțineți cărți pe magazinul google play

Acest lucru vă cumparați cum să cumpărați cărți electronice de la magazinul Google Play de pe computer, telefon sau tabletă. Odată ce ați cumpărat o carte electronică de la Google Play, o puteți citi chiar în aplicația de redare a cărților sau o puteți transfera la EReader preferat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Cumpărarea unei cărți pe un Android
  1. Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 1
1. Deschideți aplicația de cărți de redare pe Android. Este biologia triunghiului albastru cu două tonuri, în mod obișnuit, găsită în sertarul aplicației. Poate fi etichetat "Joacă cărți" sau doar "Cărți." Dacă nu vedeți aplicația, va trebui să o descărcați din magazinul de jocuri.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 2
    2. Apasă pe Magazin tablo. Este pictograma magazinului din partea de jos a ecranului.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 3
    3. Căutați o carte. Pagina magazinului conține o mulțime de recomandări în diferite categorii - Derulați în jos pentru a vedea ce este disponibil, apoi glisați peste capace pentru a vizualiza toate opțiunile.
  • Pentru a răsfoi după categorie, atingeți genuri oval lângă partea de sus a paginii pentru a deschide lista, apoi atingeți genul dorit.
  • De asemenea, puteți apăsa geamul de lupă în colțul din dreapta sus pentru a căuta după titlu, autorul, genul sau cuvântul cheie.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 4
    4. Atingeți o copertă de carte. Aceasta deschide pagina cărții pe magazinul de jocuri, astfel încât să părăsiți tehnica aplicația de redare acum. Aici veți găsi evaluarea cărții, prețul, descrierea publicării și ofertele disponibile.
  • Dacă vedeți a Mostra gratuita Link în partea de sus a paginii, atingeți-l pentru a verifica cartea înainte de cumpărare.
  • Puteți salva cartea în lista de dorințe prin atingerea pictogramei de marcaj din colțul din dreapta sus al ecranului.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 5
    5. Atingeți prețul pentru a cumpăra cartea. Prețul se află în partea de sus a paginii Informații a cărții. Va apărea o listă de opțiuni de plată.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 6
    6. Selectați sau introduceți o nouă metodă de plată. Dacă vedeți contul pe care doriți să-l plătiți, selectați-l acum. În caz contrar, atingeți una dintre opțiunile pentru a adăuga acum o nouă metodă de plată.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 7
    7. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a confirma. În funcție de setările de securitate, este posibil să fie necesar să verificați codul de acces sau să utilizați o biometrie pentru a finaliza achiziția. Odată ce achiziția este făcută, cartea va fi salvată în biblioteca dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 8
    8. Citiți cartea dvs. în aplicația de cărți de joc. Puteți vedea toate cărțile dvs. în aplicația de jocuri de joc prin atingerea Bibliotecă În partea de jos a ecranului. Apoi, atingeți cartea pentru a începe citirea.
  • De asemenea, puteți accesa cărțile pe un computer vizitând https: // redare.Google.com / cărți și făcând clic pe Cartile mele.
  • Vedeți această metodă pentru a afla cum să vă transferați cartea la un eReader.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărarea unei cărți pe web
    1. Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 9
    1. Mergi la https: // redare.Google.com / magazin / cărți Într-un browser web. Utilizați această metodă dacă utilizați un computer, iPhone sau iPad. Dacă nu sunteți deja conectat (ă) cu contul dvs. Google, faceți clic pe albastru Loghează-te în colțul din dreapta sus al paginii pentru a vă conecta acum.
    • Deși puteți citi Google Play Ebooks pe aplicația Google Books pentru iPhone și iPad, puteți achiziționa numai cărți utilizând site-ul Google Play. Ar putea fi mai ușor să utilizați computerul pentru a cumpăra cărți, dar puteți face cu siguranță în browserul dvs. mobil dacă doriți.
    • Puteți utiliza această metodă pentru a achiziționa o carte pentru un eReader, cum ar fi un Kobo sau un Nook. Din păcate, nu veți putea să vă mutați cărțile electronice într-un Kindle.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 10
    2. Apasă pe Magazin tablo. Este în bara laterală din stânga. Acest lucru vă aduce în zona de magazin unde puteți căuta și cumpăra cărți electronice.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 11
    3. Căutați o carte pentru a citi. Pentru a răsfoi după categorie, faceți clic pe genuri Meniul din partea de sus a paginii și faceți selecția dvs. De asemenea, puteți utiliza bara de căutare din partea de sus a ecranului pentru a căuta după titlu, autor, gen, ISBN, editor sau cuvânt cheie.
  • Utilizați The Topuri sau Sosiri noi Link-uri din partea de sus a paginii pentru a găsi mai multe titluri sugerate.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 12
    4. Faceți clic pe o carte pentru a afla mai multe despre el. Fiecare carte are propria pagină care include prețul, informațiile despre autor, o descriere, data publicării și diverse alte informații. Puteți găsi chiar și recenzii scrise de alți cititori pe unele titluri.
  • Unele cărți oferă o probă gratuită de citire. Dacă vedeți un albastru Mostra gratuita Butonul din partea de sus a paginii, faceți clic pe acesta pentru a verifica cartea înainte de cumpărare.
  • Pentru a salva o carte în lista de dorințe, faceți clic pe Adaugă la lista de dorințe link-ul deasupra prețului cărții lângă partea de sus a paginii.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 13
    5. Faceți clic pe prețul pentru a cumpăra cartea. Prețul este pe un buton albastru în apropierea colțului de sus al paginii de informare a cărții.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 14
    6. Selectați sau introduceți o metodă de plată. Dacă aveți deja o metodă de plată asociată cu contul dvs. Google, puteți selecta sau confirma acum. Dacă nu, sau dacă doriți să adăugați un nou cont de plată, urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a face acest lucru acum.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 15
    7. Clic Cumpăra cărți electronice Pentru a finaliza achiziția. Odată ce achiziția dvs. este completă, cartea va fi salvată în biblioteca dvs. Puteți accesa cărțile dvs. oriunde vă conectați la contul dvs. Google.
  • Pentru a citi cartea dvs. pe un iPhone sau iPad, instalați aplicația Google Play Books de la App Store și conectați-vă utilizând același cont pe care l-ați folosit pentru a cumpăra cartea. Atingeți Bibliotecă Pentru a vizualiza toate cărțile achiziționate, apoi atingeți titlul cărții pentru a începe să citiți.
  • Pentru a citi cartea pe un Android, deschideți aplicația Cărți de joc, apăsați Bibliotecă, și apoi apăsați numele cărții.
  • Pentru a citi cartea de pe computer, mergeți la https: // redare.Google.com / cărți și faceți clic pe Cartile mele În coloana din stânga pentru a vă vedea biblioteca. Faceți clic pe orice carte din biblioteca dvs. pentru a începe să citiți.
  • Vedeți această metodă pentru a afla cum să citiți cartea dvs. pe un eReader, cum ar fi un colț sau un kobo.
  • Metoda 3 din 3:
    Mutarea unei cărți la un eReader
    1. Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 16
    1. Instalați edițiile digitale Adobe pentru Windows sau MacOS. Atâta timp cât utilizați un computer, puteți descărca cărțile pe care le-ați achiziționat de la Google Play și le puteți transfera la o eReader compatibilă utilizând acest software gratuit de la Adobe. Google Ebooks pot fi citite pe peste 80 de eReaderuri diferite, inclusiv hambarele și nobilul Nook și Kobo Reader. În acest moment, Amazon Kindle este una dintre cele mai puține platforme care nu acceptă formatul Adobe Digital Editions. Pentru a instala aplicația:
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 17
    2. Creați un ID Adobe. Dacă nu aveți deja un Adobe ID (nume de utilizator și parolă), care este asociat cu aceeași adresă de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înregistra eReader, va trebui să creați una acum. Click aici Pentru a accesa pagina Adobe Conturi, faceți clic pe Obțineți un ID Adobe, și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a vă configura contul.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 18
    3. Mergi la https: // redare.Google.com / magazin / cărți Într-un browser web. Dacă nu sunteți deja conectat (ă) cu contul dvs. Google, faceți clic pe albastru Loghează-te în colțul din dreapta sus al paginii pentru a vă conecta acum. Asigurați-vă că ați conectat-vă utilizând contul pe care l-ați folosit pentru a cumpăra cartea.
  • Dacă nu ați achiziționat încă o carte, consultați această metodă pentru a afla cum.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 19
    4. Clic Cartile mele. Este în meniul care rulează de-a lungul părții din stânga a paginii.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 20
    5. Apasă pe Meniul de pe coperta cărții. Este pictograma a trei puncte verticale la colțul din dreapta jos al cărții. Un meniu se va extinde.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 21
    6. Clic Descărcați epub Sau descărcați PDF. Puteți vedea una sau ambele opțiuni. Dacă vedeți amândouă, Google recomandă descărcarea Epub versiune. Fișierul rezultat va descărca în format ACSM, terminând cu .Extensia fișierului ACSM.
  • Este posibil să trebuiască să faceți clic Salvați Pentru a porni descărcarea.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 22
    7. Deschideți Adobe Digital Editions. Veți găsi în meniul Start din Windows sau în folderul Aplicații de pe MacOS.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 23
    8. Autorizați computerul. Dacă este prima dată când deschideți aplicația, puteți vedea o fereastră care vă solicită să autorizați computerul. Dacă nu vedeți fereastra, faceți clic pe Ajutor Meniul din partea de sus și selectați Autorizați computerul să-l aducă. Apoi, urmați acești pași:
  • Selectați Adobe ID de la "Ebook furnizor" meniul.
  • Introduceți numele de utilizator și parola Adobe ID.
  • Clic Autoriza și apoi O.K.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 24
    9. Conectați eReader la computer. După câteva momente, ar trebui să vedeți că apar în coloana din stânga a edițiilor digitale Adobe.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 25
    10. Faceți clic pe eReader în panoul din stânga. Va apărea o pictogramă a angrenajelor.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 26
    11. Faceți clic pe pictograma angrenajului și selectați Autorizați dispozitivul. Va apărea o nouă fereastră de autorizare.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 27
    12. Clic Autorizați dispozitivul a confirma. Acum puteți muta cărți la eReader cu aplicația.
  • Clic O.K pe fereastra de confirmare pentru ao închide.
  • Imagine intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 28
    13. Adăugați cartea descărcată în biblioteca dvs. Adobe Digital Editions. Puteți face acest lucru fie prin tragerea fișierului descărcat (cel care se termină cu .ACSM) la fereastră sau făcând clic pe Fişier > Adăugați la bibliotecă, navigarea în dosar și făcând clic pe Deschis. Odată ce fișierul este importat, va apărea capacul acestuia.
  • Imaginea intitulată Obțineți cărți pe magazinul Google Play Pasul 29
    14. Trageți cartea în eReader. Dacă trageți fișierul nu funcționează, faceți clic dreapta pe capacul cărții, selectați Copiați pe computer / dispozitiv, și apoi selectați EReader.
  • sfaturi

    O listă completă a mai mult de 85 de cititori care pot accesa cărți electronice pot fi găsite la Dispozitive acceptate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar