Cum să curățați unghiile

Căutați câteva sfaturi creative de curățare a unghiilor? Indiferent dacă doriți să faceți o rutină de curățare rapidă sau să găsiți mai multe rețete de curățare profundă, v-am acoperit. Obțineți acele unghii care privesc luminoase, strălucitoare și puternice din nou.

Pași

Metoda 1 din 2:
Curățarea unghiilor (curat rapid)
  1. Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 1
1. Curățați murdăria de sub unghiile dvs. Folosind vârful elevului de selectare a unghiilor pe o pereche de mașini de tăiat, curățați sub unghiile dvs. pentru a îndepărta murdăria și alte grâu construit. Faceți acest lucru în baie, sub iluminare bună, astfel încât veți putea să vă vedeți clar unghiile.
  • În general, este mai ușor să curățați murdăria de sub unghiile dvs. înainte de a vă spăla mâinile în loc de după. Uscătorul cu atât mai bine.
  • Evitați utilizarea unui creion pentru a le curăța, deoarece conducerea îi poate determina să pară mai murdară.
  • Încercați să utilizați o ștergere a bebelușului sau o mână de mână umedă pentru a curăța sub unghiile dvs. Puteți împinge marginea șerveței sub unghii pentru a elimina ușor orice decolorare cu unghiile.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 2
    2. Spălați-vă pe mâini. Utilizați un săpun ușor, natural și spălați-vă mâinile sub apă caldă. Nu trebuie să vă concentrați pe unghiile dvs. în mod specific, vă spălați mâinile.
  • Este, în general, mai bine să utilizați săpun ușor și să vă spălați mai mult mâinile. Sapapurile puternice, dureroase, pe bază de parabeni, vor face sanatizoare de mână fragile și pe bază de alcool, de asemenea, slăbesc unghiile. Încercați un săpun specific cu unghii, cum ar fi originale Bubble White.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 3
    3. Înmuiați unghiile într-un castron de apă caldă, cu săpun timp de aproximativ trei minute. Scufundați sfaturile degetelor, nu pe mâinile voastre, sub apă și lăsați-i să se înmoaie ușor. Asigurați-vă că apa nu este prea călduță sau o scalding fierbinte, ci o temperatură confortabilă undeva între ele.
  • Înmuierea unghiilor ajută la ca ei să fie mai moi și mai flexibili, făcând-o mult mai puțin probabil ca să citești sau să spargi un cui în timpul procesului de curățare.
  • 4. Utilizați o perie de unghii pentru a curăța topurile. După înmuiere, curățați-vă unghiile greu și peste tot, inclusiv sub unghiile voastre. Când ați terminat, bate mâinile uscate.
  • Dacă nu aveți o perie special pentru curățarea unghiilor, utilizați o periuță de dinți curată în mod specific în acest scop.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 5
    5. Îndepărtați polishul de unghii, dacă este necesar. Utilizați o removersiune de întărire a unghiilor de unghii și bile de bumbac sau ștergeți-le cu removerul polonez. Curățați-vă fermele ferm pentru a desprinde lacurile de unghii lăsate pe unghiile dvs., pornind de la cutula de unghii și care lucrează spre vârful degetului, fără a uita să facă părțile laterale. Anchetați-vă unghiile după aceea pentru mai multe lacuri de unghii și eliminați-l dacă este necesar.
  • Remover-ul ar trebui să se usuce temeinic de sine, dar puteți păstra o minge de bumbac uscată sau uscată în apropiere pentru a ajuta la frecare după aplicarea bilei de bumbac umed, de asemenea.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 6
    6. Spălați-vă din nou mâinile. Dați-vă mâinile o altă clătire rapidă și apoi să le uscați, nu le frecați. Frecați o cremă bogată de mână, dacă doriți sau mergeți la restul rutinei.
  • Asigurați-vă că unghiile sunt complet chiar și fișiere sau le fixează dacă sunt necesare. Finalizați aspectul cu un strat elegant de poloneză clară pentru a întări unghiul.
  • Metoda 2 din 2:
    Curățarea unghiilor (curat adânc)
    1. Aplicați soda de copt la alb. Dacă doriți unghiile puternice, care vor arăta curate și vor rămâne curate, amestecați o pastă de bicarbonat de sodiu și peroxid de hidrogen, folosind aproximativ 2 1/2 linguri de bicarbonat de sodiu pe lingură de peroxid de hidrogen pentru a crea o pastă. Răspândiți pasta pe și sub unghiile dvs., apoi clătiți și uscați.
    • Aplicat săptămânal, acest amestec vă ajută să vă mențineți unghiile albe și luminescente, mai ales după ce ați folosit un lac mai întunecat.
    • Alternativ, încercați să utilizați pastă de dinți albirea în același mod. Ingredientele active sunt în esență aceleași, dacă nu sunteți interesat să amestecați un lot de obiecte de casă.
  • 2. Uimurizați-vă unghiile în fiecare săptămână. Pentru a vă menține unghiile plăcute și fără fisuri și alte probleme, este o idee bună să le hidratezi în mod regulat cu aloe, lotiune de unt de cacao sau chiar uleiuri naturale cum ar fi măsline sau nucă de cocos. Aceste tratamente naturale nu vor schimba neapărat aspectul unghiilor dvs., dar vă vor ajuta să le păstrați moale și pliabile pe parcursul săptămânii.
  • 3. Tratați unghiile galbene cu suc de lămâie sau ulei de arbore de ceai. Dacă aveți unghii gălbui, acesta poate fi rezultatul fie a fumatului, a patei din poloneză sau a unei infecții fungice, care poate fi dificil de tratat și scapa de. Uleiul de arbore de ceai este totuși un fungicid natural cu proprietăți antimicrobiene și antiseptice, în timp ce sucul de lămâie sau uleiul esențial de lamaie are acid citric care ajută la albirea unghiilor înapoi la luciul lor original.
  • Dacă aveți unghii galbene, încercați să utilizați un picper de ochi pentru a scădea o cantitate mică de ulei de arbore de ceai pe fiecare dintre unghiile dvs. și lăsați să stea timp de 5 minute, apoi clătiți. Aplicați sucul de lamaie în același mod, clătiți și curățați-vă mâinile în mod normal.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 10
    4. Utilizați soluția de curățare a protezelor pe unghiile dvs. În timp ce s-ar părea ciudat, comprimatele utilizate pentru a face soluții de curățare a protezelor sunt ridicate în acid citric și bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu), care pot fi utilizate pentru curățarea, albirea și îmbunătățirea aspectului unghiilor. În loc de înmuierea dinților falși, înmuiați-vă unghiile.
  • 5. Încercați oțet de cidru de mere. Oțetul de cidru de mere este bogat în acizi malici și acetic, care au proprietăți de curățare și anti-fungice care pot ajuta la albirea unghiilor și să le păstreze de infecție și decolorare. Oțet diluat cu o parte egală de apă curată și cu unghiile de înmuiere timp de până la 20 de minute.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 12
    6. Utilizați suplimente pentru a consolida unghiile. Există o mulțime de concepții greșite despre remedii naturale pentru întărirea unghiilor, dar singura modalitate sigură de a face acest lucru este să introduceți suplimente în dieta dvs. Singurul supliment care a fost dovedit a întări unghiile este Biotin, care are o medie de șase luni pentru a arăta orice efecte.
  • Cele mai multe remedii la domiciliu, cum ar fi aplicarea usturoiului sau mâncarea mai multor proteine, nu vă vor ajuta cu unghiile să crească mai repede sau mai puternice.
  • Imagine intitulată Curățați unghiile Pasul 13
    7. Dă-ți vacanțe periodice de la poloneză. Dacă purtați în mod regulat unghii, puteți pata și slăbiți unghiile pe termen lung, chiar dacă le curățați cu atenție între aplicații. Este o idee bună să lăsați unghiile să construiască o anumită putere și o culoare sănătoasă aproximativ o dată pe an, păstrând lustruirea lor pentru o lună sau două.
  • În loc să aplicați polonez, utilizați șansa de a vă răsfăța cu adevărat unghiile, aplicând haine de curățare de casă și de albineri pentru a vă aduce unghiile să se uite bine din nou.
  • Este, de asemenea, important să clarificați întotdeauna unghiile înainte de a adăuga poloneză colorată pentru a le menține la colorare cât mai ușor posibil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Împingeți cuticulele înapoi pentru a preveni unghiile.
  • Pentru creșterea unghiilor mai lungi, atunci când aplicați loțiune sau ulei, masați patul inferior al unghiilor și cuticulele pentru a stimula fluxul sanguin.
  • Frecați unghiile cu soluția de suc de lămâie. Unghiile tale nu vor fi sparte la fel de ușor.
  • Curățați în mod regulat unghiile cu ulei de măsline și suc de lămâie pentru unghiile sănătoase naturale strălucitoare și prelungite! E simplu!
  • Nu lăsați unghiile dvs. să obțină expunere excesivă la apă / chimicale - cum ar fi consumabilele de curățare.
  • Protejați-vă unghiile. Dacă le pictați cu o culoare adecvată, asigurați-vă că sandwich straturile dintre un strat de poloneză clară. Re-aplicați polonezii clară în fiecare zi și purtați mănuși atunci când faceți locuri de muncă, cum ar fi curățarea.
  • Pentru a crește unghiile mai mult, aplicați un strat de poloneză clară de unghii peste manichiură în fiecare zi timp de 5-7 zile. Vopsea peste marginea cuiului pentru a proteja sfaturile. Eliminați și curățați așa cum este descris în acest articol.
  • Nu vă mușcați unghiile. Micșind unghiile le slăbește, devine extrem de dependență și arată lipicios. Vopsiți-vă unghiile cu poloneză clară, astfel încât acestea să aibă gust teribil.Păstrați-le scurt sau obțineți o manichiură frumoasă, astfel încât să nu doriți să le mutați.
  • Nu utilizați niciodată unghiile ca instrumente, deoarece acest lucru poate provoca leziuni acestora.
  • Avertizări

    Aveți grijă cu tăierea și curățarea unghiilor. Nu le tăiați chiar înapoi la Rapid, astfel încât acestea să fie dureroase și sângerate și nu înjunghiați curelele de unghii chiar în carne. Atenție.
  • Unghiul de unghii poate obține un pic lipicios uneori. Practicați pictura unghiile și vopsiți-le pe o cârpă. Dacă sunteți teribil la el, obțineți un prieten să le faceți pentru dvs.
  • Atunci când neteziți și tăiați cuticulele, aveți grijă să nu vă jobbing pielea, deoarece va răni și arată diferit de restul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar