Cum să curățați un revolver

Curățarea unui revolver este o parte necesară a proprietății armei. Păstrarea pompei de arme de foc îmbunătățește acuratețea, asigură-i incendiile atunci când este necesar și își menține valoarea. Puteți să vă puneți împreună propriul kit de curățare, fie să cumpărați unul din magazinul local de arme.

Pași

  1. Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 1
1. Asigurați-vă că arma este descărcată. Cu arma îndreptată într-o direcție sigură și cu degetul de pe declanșator, țineți arma prin aderență. Folosind degetul mare, împingeți eliberarea cilindrului pentru ao deschide. Cu cealaltă mână, ajungeți peste partea superioară a armei și împingeți cilindrul afară. Verificați dacă nu există cartușe în cilindru sau în cameră. Împingeți și lăsați deoparte orice gloanțe.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 2
    2. Așezați arma și consumabile într-un spațiu de lucru cu o pătură curată, fără scame. Păstrați toate consumabilele în apropiere. Nu vrei să te plimbi, să-ți murdăriți mâinile sau să ridice în mod constant lucruri noi care să aducă murdar nedorit lângă arma ta. Spălați-vă și uscați-vă mâinile odată ce aveți totul gata să lucrați.
  • Dacă nu ați curățat niciodată un revolver, verificați această listă de consumabile de curățare necesare.
  • De asemenea, puteți cumpăra seturi de curățare pre-făcute la cele mai multe magazine de arme, de obicei pentru aproximativ 50 de dolari.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 3
    3. (opțional) acoperă deschiderea cilindrului din spate cu un șosete. Cilindrul din spate este partea de deasupra declanșatorului, unde ciocanul lovește camera să tragă o lovitură. Înfășurați o șosetă veche, lungă în jurul acestei deschideri pentru a preveni că periile de curățare să intre și să distrugă revolverul.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 4
    4. Îndepărtați dimensiunea potrivită peria în solventul de curățare. Perii de brânză de bronz sunt mai puțin agresive și sunt fine pentru îndepărtarea reziduurilor de pulbere. Perii de oțel sunt mai agresive și pot purta pe cilindru, dar pot fi utile în situațiile cu depozite vechi, cucerite și grele. Stick cu bronz, cu excepția cazului în care aveți un motiv să utilizați oțel. Perii de nailon sunt de asemenea disponibile, dar bronzul este un compromis bun în majoritatea cazurilor.
  • Dacă fotografiați gloanțe, veți avea niște metale de culoare de culoare din cupru în gaură. Pentru a îndepărta cuprul (metalul de aur), va trebui să utilizați un solvent conceput pentru a elimina cuprul. Dealerul tău de arme vă poate ghida în selectarea acestui lucru. Solventul de cupru va dizolva în cele din urmă părul de bronz pe perie. În acest caz, puteți utiliza o perie de oțel (cu ușurință) sau o perie de nailon în timp ce utilizați solvenți de cupru.
  • Dacă fotografiați gloanțe non-jambiere, este posibil să aveți plumb în gaură. Dealerul dvs. de arme vă poate ghida în selectarea unui produs pentru a ajuta la eliminarea plumbului.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 5
    5. Glisați peria în cilindru, lăsați-o să se răsucească în mod natural cu arma. Revolverele sunt răsucite în interior, care rotește glonțul pentru o precizie mai mare. Vrei să urmezi aceste caneluri în mod natural cu peria pentru a curăța adânc în interiorul lor. Împingeți tot drumul prin cilindru, apoi trageți peria înapoi prin cealaltă direcție.
  • Păstrați peria în centrul cilindrului, aplicați doar presiunea luminii.
  • Uneori peria de orificii sunt pur și simplu numite perii de sârmă.
  • Dați revolverului un minut pentru a înmuia dacă pușca este foarte murdară.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 6
    6. Scoateți peria și atașați un plasture lubrifiat curat la vârful plasturelui. După peria oribilă, scoateți tija de curățare și atașați un plasture curat. Dacă nu este lubrifiată, dați-o în curățarea solventului și o rulați prin butoi ușor. Dacă vine foarte murdar, obțineți un nou patch și repetați.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 7
    7. Utilizați 2-3 patch-uri de curățare uscată pentru a usca butoiul și a elimina orice ultimă murdărie. Odată ce ați terminat cu solventul, obțineți cât mai mult din cilindru posibil. Asta a spus, amintiți-vă că trebuie să fiți blând, mergi cu fluxul butoiului, în loc să-l forțeze.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 8
    8. Scoateți șoseaua și curățați bastonul și cilindrul din spate. Dacă nu aveți un kit de curățare, o cârpă sau o periuță de dinți cu un solvent de curățare va fi perfectă. Curățați ușor exteriorul revolverului - lovind în interiorul și în afara cilindrilor, declanșatorul, botul și cilindrul din spate. Trageți tija extractorului din centrul cilindrului și curățați-o și a acestuia.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 9
    9. Utilizați peria de găurire și un solvent pentru a curăța în sus și în jos fiecare cilindru. Împingeți tot drumul, apoi trageți peria de orificiu înapoi. Asigurați-vă că treceți prin tot ceea ce vă duceți timpul. Țineți arma astfel încât să se bazeze pe botul, permițând solventului să se scurgă inofensiv la podea. Adăugați un mic solvent pentru fiecare cilindru.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 10
    10. Utilizați patch-urile de curățare - unul cu solvent, 2-3 uscat - pentru a curăța cilindrii la fel ca butoiul. Nu uitați să le înlocuiți și să utilizați patch-uri suplimentare dacă încă mai ies murdar. Când ați terminat, asigurați-vă că patch-urile dvs. nelubricate primesc totul uscat.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 11
    11. Puneți o cantitate mică de ulei de pistol pe o cârpă curată și ștergeți toate suprafețele metalice. Frecați întregul exterior al armei cu o cantitate mică de ulei de armă. Evitați mânerul mâinilor, precum și în interiorul butoaielor și cilindrilor. Ștergeți în cercuri mici, adăugând mai mult ulei atunci când este necesar.
  • Imagine intitulată Curățați un revolver Pasul 12
    12. Ștergeți toate uleiurile în exces cu o altă cârpă curată. Vrei să fii strălucitor, nu uleios sau gras. Când ați terminat, puteți termina curățarea cu o cârpă de pistol siliconic, care va părăsi pușca ca fiind strălucitoare ca și noi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Revolver
    • Gaura perii
    • Pitch-uri de curățare a armelor
    • Gun Solvent
    • Ulei de arme
    • 2-3 cârpe curate
    • Silicon Gun Rag

    sfaturi

    Unii solvenți nu ar trebui amestecați, deși puteți face acest lucru ocazional. De exemplu, Hoppes # 9 este un solvent mare de pulbere și pulbere, dar nu este proiectat pentru cupru sau plumb. Sweet`s 7.62 Solventul de orificiu este util pentru cupru. Dacă intenționați să utilizați mai mult de un solvent pe aceeași armă de foc pe aceeași curățare, verificați cu distribuitorul de arme sau asigurați-vă că eliminați tot reziduul de unul înainte de a utiliza altul.
  • Curățarea unui pistol sau revolver poate fi realizată cu foarte puține echipamente.Un kit "Outer" are mai mult decât tot ce aveți nevoie.Solvenții și uleiurile fac o mizerie și astfel o zonă desemnată dimensiunea unei mese de card și acoperită cu hârtie de măcelărie și o foaie de pat vechi de culoare este aproape perfectă.Muniții ieftine, cum ar fi benzina ieftină, devine mai repede lucrurile. Pulberea și reziduurile de plumb au nevoie de solvenți pentru a se dizolva acum.
  • Avertizări

    Mențineți întotdeauna arma îndreptată într-o direcție sigură, chiar și atunci când nu credeți că este încărcată
  • Nu există o siguranță pe revolverul dvs., așa că nu puneți degetul pe declanșator decât dacă sunteți gata să trageți.
  • Niciodată să nu gestioneze nici o armă de foc atunci când este afectată din cauza drogurilor, a alcoolului, a sedativelor sau a medicamentelor de durere sau, atunci când nu vă avertizează complet mental și a minții și gândirii sănătoase.
  • Presupuneți întotdeauna că arma este încărcată dacă tocmai ați inspectat-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar