Cum se adaugă un suport pentru un clipboard

Clipboard-urile sunt la îndemână pentru scrierea sau desenarea în mișcare, dar mulți dintre ei nu includ un loc pentru stiloul dvs. În loc să utilizați buzunarul, faceți propriul titular! Cea mai simplă modalitate de a face acest lucru este prin strângerea unui stilou la clema clipboardului. Dacă doriți ceva clarificator, încercați să faceți o buclă din bandă sau țesătură modelată. Dacă aveți nevoie să stocați mai multe stilouri și alte consumabile, ați putea transforma un taodle de piscină într-un suport Big Pen.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unui titular
  1. Imagine intitulată Adăugați un suport pentru stiloul unui clipboard Pasul 1
1. Găsiți o rolă de șir rezistent la deteriorare pentru a lega stiloul în poziție. Stringul obișnuit de bumbac alb este un loc minunat pentru a începe. Este ieftin și ușor de găsit. Sfoară, sârmă, benzi elastice și chiar alternative precum Floss sunt, de asemenea, sigure de utilizat. Materiale mai puternice rezistă întinzându-se mai mult, deci păstrați-vă în minte dacă mulți oameni vor folosi stiloul sau o vor mânca aproximativ.
  • Verificați magazinul general local sau magazinul de aprovizionare cu ambarcațiunile pentru unele opțiuni de bază pentru a fi utilizate în proiectul dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 2
    2. Legați șirul la clema clipboardului. Filetați capătul șirului prin orificiul din partea superioară a clemei. Buclă șirul din jurul marginii pentru ao aduce înapoi peste clemă. Apoi, nodați șirul la clema folosind a Nodul de bază de bază. Luați în considerare legarea unui cuplu de noduri pentru a menține șirul conectat ferm la clipboard.
  • Nodurile supraestimate sunt greu de anulat fără tăierea șirului. Nu legați bine șirul dacă nu sunteți dispus să-l tăiați pentru ao elimina.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 3
    3. Utilizați lungimea clipboardului pentru a măsura cât de șir de care aveți nevoie. Șirul trebuie să se întindă cel puțin până la fundul clipboardului. Pentru a obține o estimare corectă, stați pix vertical în colțul inferior al clipboardului. Demontați șirul până când acesta se întinde de la clema clipboard-ului până la vârful stiloului. Tăiați șirul de la bobină odată ce știți ce lungime aveți nevoie.
  • Pentru a vă asigura că șirul este suficient de lung, adăugați cel puțin 1-2 în (2.5-5.1 cm) la lungimea șirului pentru a compensa nodul de care aveți nevoie pentru a lega stiloul.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 4
    4. Legați șirul la stiloul pentru a le ține în clipboard. Înfășurați șirul în jurul capătului din spate al stiloului. Dacă are un clip, aduceți mai întâi șirul sub clipul, apoi în sus și peste el. Nod șirul ferm în poziție, apoi tăiați orice lungime excesivă.
  • Acest lucru funcționează cel mai bine cu pixuri care au clipuri. Cele mai multe stilouri au clipuri sau cel puțin capace cu cleme pe care le puteți potrivi peste capătul din spate al stiloului.
  • Dacă stiloul dvs. nu are un clip, legați nodul foarte strâns. Ia în considerare făcând câteva noduri. Pixul poate aluneca în timp ca și stringul, deci fiți gata pentru el.
  • Metoda 2 din 3:
    Construirea unui suport de bandă detașabil
    1. Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 5
    1. Tăiați o lungime de bandă de duct aproximativ 3 în (7.6 cm) lung. Alegeți un model de bandă de duct care vă place, apoi tăiați o bucată cu o pereche ascuțită de foarfece. Această lungime se potrivește celor mai multe pixuri de scriere. Păstrați banda puțin mai lungă pentru moment dacă intenționați să utilizați un stilou mare sau să credeți că aveți nevoie de un suport mai mare.
    • Puteți folosi o mulțime de alte materiale pentru a face bucla. Încercați să utilizați o bandă elastică, un rest de piele sau o altă bucată de țesătură, de exemplu.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 6
    2. Împingeți banda în jumătate de lungime peste partea lipicioasă. Partea lipicioasă este goală și nu aveți nevoie să fie vizibilă. Îndoirea benzii în acest fel reduce și dimensiunea buclei finite. Dacă aveți nevoie de o buclă mai mică, faceți pliul mai mic și tăiați banda expusă sub orificiul.
  • Dimensiunea semi-pliată funcționează bine pentru clemele de liant utilizate în majoritatea buclelor. De obicei, va fi un pic mai mare decât aveți nevoie, dar puteți să-l tăiați întotdeauna la dimensiunea corespunzătoare mai târziu.
  • Imaginea intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 7
    3. Îndepărtați banda până când este aceeași lățime ca o clipă de liant. Alegeți un clip de liant sau un clip de buldog pe care îl planificați utilizând pentru a crea suportul PEN. Apoi, țineți banda peste partea din plastic a clemei. Dacă clipul are brațe metalice, mutați mai întâi cei din calea. Îndepărtați banda la dimensiune cu o pereche ascuțită de foarfece.
  • Clipurile Binder sunt disponibile online sau la majoritatea magazinelor de alimentare.
  • Imaginea intitulată Adăugați un suport pentru stiloul unui clipboard Pasul 8
    4. Trageți banda peste clema pentru a forma bucla. Trageți banda peste capătul închis al clemei, nu pe partea care se deschide și se fixează pe suprafețe. Aliniați capetele benzii cu marginile inferioare ale plasticului. În timp ce țineți banda în poziție, testați bucla prin punerea stiloului prin el.
  • Dacă trebuie să scurtați bucla pentru ao strânge, tăiați o lungime de pe capătul benzii. Asigurați-vă că bucla conține stiloul dvs. în siguranță înainte de a termina atașarea acesteia la clip.
  • Imaginea intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 9
    5. Tăiați și puneți benzi subțiri de bandă de conducte pentru a ține bucla în poziție. Faceți benzile de bandă atâta timp cât clema și aproximativ /2 în 1.3 cm) lățime. Potriviți o bandă de bandă peste capetele coada de coadă ale bucla. Dacă benzile sunt puțin lungi, puneți capetele din interiorul fălcilor clemei. Apăsați pe bandă plat pentru a fixa bucla în poziție.
  • Lăsați banda puțin mai mult decât credeți că aveți nevoie de ea la început. Îndepărtați-l sau împingeți-l peste plastic, după cum este necesar, odată ce aveți bucla în poziție.
  • Dacă utilizați un alt material, cum ar fi țesătura, puteți lipi bucla direct la clip. Încercați să utilizați A Gun de lipici fierbinte sau foarte lipici.
  • Imaginea intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 10
    6. Așezați suportul de stilou pe clipboard și alunecați stiloul în buclă. Strângeți clema de liant pentru a deschide fălcile și pentru a le potrivi pe marginea clipboard-ului. Bucla pe care ați făcut-o închide în clipboard, oferind un buzunar deschis pentru a stoca stiloul. Glisați stiloul în buclă, montați banda sub clipul său pentru ao menține în poziție până când aveți nevoie de ea.
  • Pixurile cu cleme sunt cele mai bune pentru bucle de bandă. Dacă utilizați un stilou fără un clip, așezați bucla pe marginea superioară a clipului, astfel încât stiloul să se bazeze orizontal împotriva lui. Faceți buclă cât mai strânsă posibil pentru a împiedica alunecarea stiloului.
  • Metoda 3 din 3:
    Efectuarea unui titular de pix pentru piscină
    1. Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 11
    1. Achiziționați un tăiței de piscină sau o altă bucată de spumă. Piscinele sunt perfecte din cauza formei și durabilității lor rotunde. Se potrivesc bine peste capetele din spate ale clapetelor din spate, oferind încă multă cameră pentru stilouri. Dacă utilizați o bucată de spumă diferită, acordați atenție dimensiunii sale. Asigurați-vă că este mai larg decât Clipboard.
    • Piscinele sunt disponibile la multe magazine generale și magazine de alimentare cu piscină. Dacă nu găsiți un noduri de piscină, căutați blocuri de spumă la magazinele generale și magazinele de aprovizionare cu ambarcațiuni sau la magazinul online.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 12
    2. Tăiați spuma de aproximativ 2 în (5.1 cm) mai larg decât clipboard-ul. Așezați taitei de piscină pe marginea clipboard-ului din spatele clemei. Asigurați-vă că merge cel puțin 1 din (2.5 cm) lângă clipboard pe ambele capete. Măsurați-o după cum este necesar cu un conducător, apoi utilizați o pereche ascuțită de foarfece sau cu un cuțit de artizanat pentru a tăia excesul de material.
  • Titularul PEN poate fi mai lung dacă doriți să fie, dar țineți cont de faptul că lungimea suplimentară face mai dificilă utilizarea și stocarea. Dacă o să-l păstrați pe birou, de exemplu, lungimea suplimentară ar putea să conteze în afară de a vă oferi spațiu pentru a stoca mai multe stilouri.
  • Imaginea intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 13
    3. Tăiați spuma în lungime pentru a se potrivi în clipboard. Faceți tăierea orizontală de la un capăt al tăiței de piscină la cealaltă. Tăiați centrul într-o singură linie dreaptă. Aprofundați tăietura în centrul spumei, apoi trageți spuma cu degetele.
  • Lucrați încet. Cuțitele de artizanat sunt ascuțite și puteți ajunge la deteriorarea spumei sau a degetelor dacă nu sunteți atent.
  • Imaginea intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 14
    4. Așezați spuma pe marginea clipboardului. Împingeți partea superioară a clipului în tăietura pe care ați făcut-o. Asigurați-vă că suportul PEN se potrivește strâns prin tăierea excesului de spumă sau adâncirea tăieturii în lungime după cum este necesar. În mod ideal, spuma nu ar trebui să ajungă în calea clipului, dar acoperirea este în regulă.
  • Puteți pune spuma peste clip. Clipul se va potrivi în interiorul tăierii pe care le-ați făcut fără să vă răniți suportul. Dacă suportul PEN este prea mare, este posibil să fie necesar să o eliminați pentru a utiliza clipul, totuși.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clippboard Pasul 15
    5. Marcați și tăiați găurile în spumă pentru stilouri. Faceți prima gaură în centrul suportului PEN. Utilizați cuțitul de artizanat pentru a marca un loc la fel de larg ca stilul pe care îl planificați pe depozitare. Apoi, răsuciți un pic de spumă pentru a crea o gaură mică pentru a se potrivi stiloului înăuntru. Tăiați găurile multiple după cum este necesar dacă intenționați să depozitați stilouri suplimentare, spațierea găurilor de aproximativ 1 din (2.5 cm) în afară.
  • Dacă intenționați să stocați stiloul pe verticală, tăiați un X pe marginea superioară a spumei. Dacă intenționați să vă așezați stiloul orizontal, faceți o mică tăiere orizontală pe partea superioară a spumei.
  • Pixurile trebuie plasate pe verticală sau orizontală pentru a rămâne în titular. Orice plasat la un unghi diagonal va cădea în cele din urmă.
  • Piscinele de piscină au adesea spațiu gol înăuntru. Dacă utilizați o bucată solidă de spumă, este posibil să fie nevoie să tăiați puțin mai mult din spumă pentru a obține stilourile să se potrivească.
  • Imagine intitulată Adăugați un suport pentru un clipboard Pasul 16
    6. Împingeți stilourile în găuri pentru a le păstra. Plasați un stilou în fiecare gaură pe care le tăiați, împingându-le până când stau sau se află în poziție. Rețineți că stilourile vin în tot felul de dimensiuni, astfel încât este posibil să fie nevoie să lărgiți unele găuri sau să alegeți diferite stilouri. Când ați terminat cu ajutorul titularului, îl puteți aluneca din clipboard sau chiar mutați-l în altă parte.
  • Pentru spațiul suplimentar de stocare, gol în centrul spumei. Cele mai multe fidea de piscină sunt deja goale în centru, astfel încât nu va trebui să faceți acest lucru dacă utilizați unul. Încercați să stocați stilouri suplimentare, radiere, consumabile de colorat sau orice altceva de care aveți nevoie.
  • sfaturi

    Clipboardul dvs. poate fi suficient de subțire pentru a ține stilouri folosind clema atașată. Acest lucru poate îndoi clipul din formă în timp, totuși.
  • Este posibil să puteți conecta un stilou direct pe o clemă subțire folosind clema. Datorită formei celor mai multe cleme, stiloul probabil nu va rămâne în poziție mult timp.
  • Unele clapete vin cu suporturi pentru stilouri, dar pierdeți distracția de a vă face propria ambarcațiune. Dacă cumpărați unul, utilizați-l ca sursă de inspirație pentru propriile titulari de stilouri personalizate.
  • Suporturi de stilo realizate cu șir, țesătură și alte materiale sunt fragile, mai ales când mulți oameni folosesc clipboard-ul. Înlocuiți titularul PEN după ce acesta poartă.
  • Pentru a economisi bani pe consumabile, repuneți materialul vechi. Poate că aveți un tăiță de piscină folosită sau o curea de piele veche care ar arăta bine pe clipboard-ul tău.
  • Avertizări

    Aveți grijă atunci când utilizați unelte ascuțite, cum ar fi cuțite de artizanat și păstrați-le din mâinile copiilor.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Efectuarea unui titular

    • Șir de bumbac sau o alternativă

    Construirea unui suport de bandă detașabil

    • Bandă sau țesătură
    • Liant sau clipul buldog
    • Foarfece
    • Rigla

    Efectuarea unui titular de pix pentru piscină

    • Piscină Noodle
    • Rigla
    • Craft cuțit
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar