Cum să verificați memoria ps3

Dacă PlayStation dvs. acționează laggy sau împins în jos, ar trebui să verificați probabil memoria utilizată și cât de mult este gratuit. Thisewill vă învață cum să verificați memoria PS3 prin trecerea prin setările PlayStation.

Pași

  1. Imagine intitulată Verificați memoria PS3 Pasul 1
1. Porniți PS3 (dacă nu este deja activat) și mergeți la ecranul de pornire. Când inițiați inițial PS3, veți vedea ecranul de pornire - dacă jucați un joc, ieșiți în ecranul de întâmpinare.
  • Imagine intitulată Verificați memoria PS3 Pasul 2
    2. Navigați la Setări. Aceasta este pictograma caseta de instrumente pe care o veți vedea când derulați în partea stângă a ecranului de pornire.
  • Imagine intitulată Verificați memoria PS3 Pasul 3
    3. Navigheaza catre Setarile sistemului și apăsați ×. Setările sistemului sunt, de obicei, prima opțiune sub "Setări" și se află lângă o pictogramă cutie.
  • Imagine intitulată Verificați memoria PS3 Pasul 4
    4. Navigheaza catre Informatii despre sistem și apăsați ×. Este în partea de jos a meniului.
  • Verificați lângă "Spatiu liber" iar informațiile dvs. de memorie vor fi listate acolo. Primul număr afișat vă arată cât spațiu ați lăsat în timp ce al doilea număr vă arată cât spațiu aveți în totalitate. De exemplu, dacă vedeți o lectură de 115 GB / 149 GB, aveți 115 GB spațiu de stocare neutilizat.
  • Dacă cantitatea liberă de memorie este mică, PS3 ar putea începe să acționeze laggy sau să se blocheze. Poti Reconstruiți baza de date, schimbați setările IP și efectuați întreținerea sistemului pentru a vă accelera PS3 sau Upgrade-ți unitatea hard disk.
  • Imagine intitulată Verificați finala memoriei PS3
    5. Terminat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar