Cum de a bloca anunțurile tiktoke

Deși anunțurile din aplicația Tiktoko nu pot fi blocate, vă puteți concentra pe blocarea anunțurilor pentru Tiktoke care apar în browserul dvs. în timp ce navigați pe Internet. ThiseWill vă arată cum să blocați anunțurile Tiktokk pe care le vedeți în timp ce navigați pe Internet de pe un computer, telefon sau tabletă. Nu puteți bloca anunțurile care apar în timpul utilizării aplicației Tiktokk.

Pași

Metoda 1 din 2:
Raportarea anunțurilor pop-up și banner
  1. Imagine intitulată Blocul anunțurilor Tiktok Pasul 1
1. Faceți clic pe pictograma Informații
Imagine intitulată Android7info1.jpg
pe anunțul. Veți găsi de obicei acest lucru în colțul din dreapta jos al anunțului Tiktokk care apare când navigați pe Internet. O cutie va pop-up care explică de ce vedeți anunțul.
  • Acestea sunt anunțuri de banner și pop-up pentru Tiktoke pe care le veți găsi în timp ce navigați pe Internet, utilizând fie un desktop, fie un browser mobil.
  • Nu toate anunțurile pot fi blocate în acest fel.
  • Imagine intitulată Block Tiktok Anunțuri Pasul 2
    2. Clic Nu mai vedeți acest anunț. Nu veți vedea acel anunț special în timpul sesiunii de navigare (până când vă deschideți browserul), deci va trebui să raportați anunțul în viitor pentru a opri să-l vedeți când reapare.
  • Imagine intitulată Blocul anunțurilor Tiktok Pasul 3
    3. Selectați un motiv pentru a opri vizualizarea anunțului. Puteți alege între "Inadecvat," "Irelevant," și "Repetitiv."
  • S-ar putea să alegeți Repetitiv Dacă vedeți în mod constant anunțuri pentru tiktokok.
  • Imagine intitulată Block Tiktok Anunțuri Pasul 4
    4. Clic Trimite. De îndată ce ați lovit "Trimite," Anunțul ar trebui să dispară și nu ar trebui să îl mai vedeți din nou în timpul sesiunii de navigare (când vă deschideți browserul, va trebui să treceți din nou prin acest proces).
  • Metoda 2 din 2:
    Protejarea telefonului sau a tabletei
    1. Imagine intitulată Blocul anunțurilor Tiktok Pasul 5
    1. Ștergeți aplicațiile problematice. Dacă nu știți ce aplicații sunt o problemă, vă puteți dezinstala aplicațiile una câte una în modul sigur. Când utilizați modul de siguranță, toate aplicațiile terțe sunt dezactivate și nu pot trimite sau primi informații, protejând astfel telefonul de la orice conținut rău intenționat în timp ce dezinstalați aplicațiile.
    • O aplicație care ar putea fi o problemă include orice aplicație gratuită, acceptată de anunțuri, cum ar fi Solitaire, care vă forțează să vizionați un anunț înainte de a putea continua. Unele dintre aceste aplicații au bug-uri care glisează anunțul să apară pe telefon chiar și atunci când nu îl utilizați.
    • Pentru a reporni în modul sigur pentru Android, va trebui să apăsați și să țineți apăsat butonul de alimentare până la pictogramele pentru "oprire", "repornire", și "modul de urgență" apărea. Atingeți și țineți apăsat "oprire" Pictogramă până când obțineți o notificare că dispozitivul dvs. va reporni în modul sigur.
    • Pentru a reporni în modul sigur pentru iOS, va trebui să dezactivați telefonul menținând butonul de pornire și butonul de alimentare, apoi să ridicați degetul de pe butonul de pornire și apăsați butonul de volum când apare logo-ul Apple.
  • Imagine intitulată Block Tiktok Anunțuri Pasul 6
    2. Reporniți dispozitivul după fiecare aplicație de dezinstalare. Veți dori să reporniți telefonul, nu în modul sigur, după fiecare aplicație dezinstalați pentru a vedea dacă telefonul dvs. acționează în mod normal din nou.
  • Puteți utiliza moduri de siguranță pe Android și iOS pentru a dezactiva orice aplicații și servicii de partid, astfel încât să puteți dezinstala în siguranță aplicațiile.
  • Imagine intitulată Block Tiktok Anunțuri Pasul 7
    3. Reporniți telefonul ca normal. Pentru a ieși din modul de siguranță, puteți adăuga notificarea că utilizați modul de siguranță (Android) sau puteți reporni telefonul fără a apăsa niciun buton suplimentar (iOS).
  • Imagine intitulată Blocul anunțurilor Tiktok Pasul 8
    4. Activați protecția Google Play (numai Android). Protecția Google Play va scana aplicațiile pe care le-ați descărcat de la magazinul Google Play pentru orice conținut rău intenționat, cum ar fi malware-ul.
  • Puteți activa acest lucru în cadrul Aplicația Google Play Store > ☰ > PLAY PROTECT. De asemenea, puteți începe imediat o scanare pentru conținut rău intenționat.
  • Imagine intitulată Block Tiktok Anunțuri Pasul 9
    5. Dezactivați notificările de pe anumite site-uri sau aplicații. Puteți dezactiva afișajul pop-up pentru anunțurile din aplicații din cadrul telefonului dvs Setări > Notificări > Aplicații (Android) sau Setări > Notificări (iOS)
  • De asemenea, puteți bloca notificările de pe un anumit site, cum ar fi site-ul Tiktokok, mergând la acest site cu Chrome (browser sau aplicație), apoi navigați la ⋮ > Info > Setări site. Atingeți Notificări și să le dezactivați, astfel încât să nu veți primi pop-up-uri sau alerte atunci când există un anunț pe site. Atât telefoanele și comprimatele IOS, cât și Android pot accesa browser-ul Google App sau Chrome, precum și setările pentru notificări.
  • Imagine intitulată Block Tiktok Anunțuri Pasul 10
    6. Instalați un block de anunțuri. Dacă vizitați o mulțime de site-uri web cu anunțuri distractive, o aplicație de blocare a anunțurilor pentru computer, telefon sau tabletă poate îmblânzi problema.
  • Verifică Cum de a bloca anunțurile Pentru mai multe informații despre instalarea unui block de anunțuri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar